- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.041
İtiraf niteliğinde olsun baktırdığım zamanlar oldu. Kar/zarar hesabı yapıyorum hep. Bazen gerçekten mental olarak çöktüğüm, çok yorulduğum, sinirlerimin çok bozulduğu ve bebeğime karşı sabırlı duramadığımı farkettiğim zamanlarda bebeğim de oyun halısı ana kucağı vs hiçbir yerde durmuyorsa (ki zaten saatlerce durmamış olması bu çöküşü yaşatıyor) kendimi onunla sağlıklı bir şekilde ilgilenebileceğim psikolojiye getirene kadar bir nefes egzersizi ya da bir ağlama krizi kadar süre boyunca tv izlettiğim oldu. O zamanlarda da youtubedan baby sensory videoları açtım en azından zeka kartı benzeri yavaş akışlı görselleri izlemiş oldu. Bir de bir kere çok hastaydım ishal/kusma vs o zaman tuvalete gidebilmek için izletmiştim.Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
Hiç baktırmıyorum ve hatta telefon elimdeyken çok ilgisini çekiyor, bakıyor hemen kapatıp kaldırıyorum.Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
Ben aldım artık çok geç ama memnunum inşallah sorun yaşamam bakalımmeryland
Pheebs ve diğer arkadaşlar nebülizatör biz 5 yıldır kullanıyoruz omron elektrikli
Kızım 2,5-3 yaşından beri ameliyat olana kadar her kış ilaçlı kullandı ve arada da ilaçcız kullandı. Hala taş gibi. Sadece sesli. Ama sessizi var mı bilmiyorum
Biz zamanında 250 liraya medikalden almıştık ama tabi 5-6 yıl geçti üzerinden.
Bir evde mutlaka olması gerekiyor diyorum basit bişey almayın diyip çekiliyorum
Gaz sancı olabilir benim bebeğim 4 aylık bazen öyle yapıyor emzik veriyorum geri uyuyorBebegim dun gece ve bu aksamki uykusunda agliyor. Gozleri acik degil , besigini sallayinca geri daliyor ama yarim saatte bir uykusunda agliyor. Basina gelen var mi acaba
Kızlar oioi anne eli diş kaşıyıcı almıştım. Hiç
Memnun kalmadım ya düştüğü anda kıl tüy topluyor bide yapışıyor çıkarması zor oluyor bebeğimde sevmedi. Ağzına girmedi ki çocuuumunönereceğiniz marka var mı ?
Buna da baktım aslında diğeri çok övülüyor diye aldım nasıl övülmüş anlamadımHenüz gelmedi ama ben şunu aldım. Bence en fonksiyonel ürün.
Mochi - Diş Kaşıyıcı Lila - Fiyatı, Yorumları
Mochi - Diş Kaşıyıcı Lila yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tamamdır bende ondan alıyorummeryland
Pheebs ve diğer arkadaşlar nebülizatör biz 5 yıldır kullanıyoruz omron elektrikli
Kızım 2,5-3 yaşından beri ameliyat olana kadar her kış ilaçlı kullandı ve arada da ilaçcız kullandı. Hala taş gibi. Sadece sesli. Ama sessizi var mı bilmiyorum
Biz zamanında 250 liraya medikalden almıştık ama tabi 5-6 yıl geçti üzerinden.
Bir evde mutlaka olması gerekiyor diyorum basit bişey almayın diyip çekiliyorum
Sizin tam dusmustu 0lara indiTahlil sonuçları en son iyi gelmişti sanki neden hala takip ediliyor bizde 17 oh düşünce takibe gerek yok demisti doktor
Geniz eti ile bademcikleri alındı alerji temelli maalesefTamamdır bende ondan alıyorum
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldu kuzucuk? İyidir inşallah
Biz gecen hafta sunnet oldukKızlar erkek bebişi olup sünnet ettiren var mı? Geri gidip okuyamıyorum varsa da o kadar vaktim yoknasıl geçti, neler yaşadınız, önerileriniz neler??
Bir de 4. Ayda kolik hala bitmedi bizim hatta dün kakasında beyaz beyaz süt kesiği parçalar vardı doktorumuza yazdım probiyotik verdi ama ben besin alerjisinden şüpheleniyorum önceki gün süt içmiştim çünkü. Diyet uyguglayarak bebişini rahatlatan var mı neleri tüketmeyi kestiniz
Çılgın gibi kemiriyo emiyo benim bebem bunu bide tutması çok rahatHenüz gelmedi ama ben şunu aldım. Bence en fonksiyonel ürün.
Mochi - Diş Kaşıyıcı Lila - Fiyatı, Yorumları
Mochi - Diş Kaşıyıcı Lila yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oh oh maşallah sevindimGeniz eti ile bademcikleri alındı alerji temelli maalesef
Toparlar diye bekledik daha kötüye gitti 6 yaşında mecburen oldu operasyon
Sonrası bahar bahçehasta olmadı bir daha
Canım süt alerjisi var mı bebeğinde? Aynı şeyi benim arkadaşım yaşadı. Sadece bebeğinin burnu tıkanıyordu ama geri kalan her şey normaldi kanlı mukuslu kaka vs yoktu. Bir iki kez doktoryçu azarlamış sende minyonsun abartma ne bekliyorsun sağlığı yerinde emiyor falan. Ama sonra süt alerjisi çıktı. Bu alerji farklı bişi her bünyede garip ortaya çıkıyor. İçine şüphe düşürmek istemem ama biraz beslenmene dikkat edip süreci izleseneBu arada dün doktor kontrolüne gittik. Bebem bu ay hiç kilo almamış, uzamamış hatta nasıl oluyorsa kısalmış. Aynı tartı aynı kişi ölçümü ile bile böyle çıkıyor. Doktor emzirdikten sonra memede süt kalıyor mu diye sordu, evet dedim, yine emzirme kliniğine yönlendirdi. Oradaki ebe de bi sürü soru sordu. Her şey normal. Sütüme baktı, o da yeterli dedi. Doktor da ebe de asla mama verme diye üstüne basa basa söyledi ama kilo almıyo.
Sinirim bozuldu gerçekten artık. Bebem emiyo, günlük 5 6 çişli bez alıyorum hala, gece 2 3 saat deliksiz uyuyo, emdikten sonra huzurlu takılıyo ama kilo almıyo, boyu uzamıyo. Ne yapacağımı şaşırdım.
Benim 2. Geç oldu.İlkini 8’inde olmuştum geçen ay.Bu sefer ayın 15’ine sarktı.Zamanla düzene girecek sanırım.Regl gören arkadaşlarım nasıl düzeniniz oturdu mu? Ben ilk reglimi oldum ikinciyi bekliyorum ama 3 gün gecikti heralde doğumdan sonra bir süre düzensizlik olucak gibi malum emzirincede.
Heralde yaa yada düzen değişecek 26 günde bir oluyodum belki uzamıştırBenim 2. Geç oldu.İlkini 8’inde olmuştum geçen ay.Bu sefer ayın 15’ine sarktı.Zamanla düzene girecek sanırım.
Ben de dediğin gibi günü geçirmeli temizlik yapabiliyorum anca ıslak mendilleri bende kullanıyorum gerçekten de ise yarıyor kendime ben de söz verdim artık yapacağım diye bakalım dün bugün iyi gittim devamı gelecek miTemizlik mi o da ne?? Ben tuvalete gider ya da dişlerimi fırçalayabilirsem şükrediyorum son 10-15 gündür. Gerçi yalan söylemiş olmayayım dyson ve kanguru sağolsun eğer kanguruda durmayı kabul ederse evi süpürdüğüm oluyor. Ama o da dediğim gibi eğer kabul ederse. İşin garibi daha küçükken ben baya evi silip süpürüp toz alıp yemek hatta kek bile yapıyordum. Büyüdükçe yapamaz oldum
Ben desteksiz oturmaya emeklemeye vs başladığında bana olan yapışıklığı da azalacağı için ellerim boşalır ve daha kolay iş yapabilirim diye düşünüyorum. Ama zamanında almadığım robot süpürge için de pişmanım. Hıı bak bi de şu ıslak yüzey temizleme mendilleri de çok yardımcı oluyo bana. Arada eşim evdeyken tuvalete girdiğimde mesela biraz çamaşır suyu ve ıslak mendille tuvaleti lavaboları vs siliyorum. Aynı şekilde toz almak için de hemen elimin altında tutuyorum. Deterjan hazırla bezi yıka sık gibi şeylerle uğraşmadığım ve lavabonun başında su gürültüsü çıkarmadığım için baya kolaylaştırıyor işimi. Tabiki güzel bi temizliğin yerini tutmuyor ama günü geçirmemizi sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?