2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
İtiraf niteliğinde olsun baktırdığım zamanlar oldu. Kar/zarar hesabı yapıyorum hep. Bazen gerçekten mental olarak çöktüğüm, çok yorulduğum, sinirlerimin çok bozulduğu ve bebeğime karşı sabırlı duramadığımı farkettiğim zamanlarda bebeğim de oyun halısı ana kucağı vs hiçbir yerde durmuyorsa (ki zaten saatlerce durmamış olması bu çöküşü yaşatıyor) kendimi onunla sağlıklı bir şekilde ilgilenebileceğim psikolojiye getirene kadar bir nefes egzersizi ya da bir ağlama krizi kadar süre boyunca tv izlettiğim oldu. O zamanlarda da youtubedan baby sensory videoları açtım en azından zeka kartı benzeri yavaş akışlı görselleri izlemiş oldu. Bir de bir kere çok hastaydım ishal/kusma vs o zaman tuvalete gidebilmek için izletmiştim.
Ama o kadar, onun dışında sırf ev işlerini ya da yemek vs yapabilmek için ya da keyif yapabilmrk için diyeyim izletmedim. Tv benim için acil durum butonu gibi. Yanllış mı yapıyorum bilinmez ama tamamen uzak tutmam zaten mümkün değil

Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
Hiç baktırmıyorum ve hatta telefon elimdeyken çok ilgisini çekiyor, bakıyor hemen kapatıp kaldırıyorum.
Dün ilk kez ağladı telefonu kaldırınca. Demek ki mecbur olmadıkça hiç elime dahi almamam gerekiyor. Aman dikkat:/

meryland
Pheebs ve diğer arkadaşlar nebülizatör biz 5 yıldır kullanıyoruz omron elektrikli
Kızım 2,5-3 yaşından beri ameliyat olana kadar her kış ilaçlı kullandı ve arada da ilaçcız kullandı. Hala taş gibi. Sadece sesli. Ama sessizi var mı bilmiyorum
Biz zamanında 250 liraya medikalden almıştık ama tabi 5-6 yıl geçti üzerinden.
Bir evde mutlaka olması gerekiyor diyorum basit bişey almayın diyip çekiliyorum

Ben aldım artık çok geç ama memnunum inşallah sorun yaşamam bakalım

Kızlar oioi anne eli diş kaşıyıcı almıştım. Hiç
Memnun kalmadım ya düştüğü anda kıl tüy topluyor bide yapışıyor çıkarması zor oluyor bebeğimde sevmedi. Ağzına girmedi ki çocuuumun önereceğiniz marka var mı ?

Henüz gelmedi ama ben şunu aldım. Bence en fonksiyonel ürün.

Tamamdır bende ondan alıyorum
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldu kuzucuk? İyidir inşallah

Günaydınlaar söyleyecek çok şeyim var bugün doluyum 5.ay güncellemesi geldi çocuuma 7.30 8 de uyanan saatte bir uykuya dalan uşak artık sabah 6da uyanıp 2 saatte bir uyuyo bıçakla kesilmiş gibi şak diye nasıl değişiyolar aklım almıyo valla doktora dert yandım ne yapabilirim diye Allah kolaylık versin o kadar dedi bugün 5.ay kontrolümüz vardı 7.750 70cm topalak ek gıdaya başlıyor bakalım bu macera nasıl olcak. Demirimiz arttı 0.5 yerine 0.8 alıyoruz artık. Son özel aşımızıda olduk artık bir yaş sonrası olanlar kaldı. Sünnetide galiba 5 6 yaşına bırakmaya karar verdik. Doğurduğum paraya sünnet edicekler çocuğu bitmedi çilemiz soyguncular resmen

Son düzenleme:
Tahlil sonuçları en son iyi gelmişti sanki neden hala takip ediliyor bizde 17 oh düşünce takibe gerek yok demisti doktor
Sizin tam dusmustu 0lara indi
Bizimki hala sinirin hafif altinda dediler
Bakalim insallah bu son olur cok yiprandik bu surecte

Tamamdır bende ondan alıyorum
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldu kuzucuk? İyidir inşallah
Geniz eti ile bademcikleri alındı alerji temelli maalesef
Toparlar diye bekledik daha kötüye gitti 6 yaşında mecburen oldu operasyon
Sonrası bahar bahçe hasta olmadı bir daha

Biz gecen hafta sunnet olduk
Dikişsiz sunnet ilk 3 gun cok huysuzdu
Krem ve batikonla temizliyorum şuan iyi
Bide benim oglumda alerjik egzama var sut urunlerini kisitladim iyi geliyor

Canım süt alerjisi var mı bebeğinde? Aynı şeyi benim arkadaşım yaşadı. Sadece bebeğinin burnu tıkanıyordu ama geri kalan her şey normaldi kanlı mukuslu kaka vs yoktu. Bir iki kez doktoryçu azarlamış sende minyonsun abartma ne bekliyorsun sağlığı yerinde emiyor falan. Ama sonra süt alerjisi çıktı. Bu alerji farklı bişi her bünyede garip ortaya çıkıyor. İçine şüphe düşürmek istemem ama biraz beslenmene dikkat edip süreci izlesene

Şunlar şurda dursun 2 gündür ne uyku var ne huzur
Sürekli ııı ııı ve aşşşırı ısırma isteği var
İshal de oldu
Salya zaten sanki su döküyoruz üstüne meme süt içmek istiyor ama istemiyor da
Çıksa da rahatlasak

Eklentiler

• 1700744427197.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 48
Regl gören arkadaşlarım nasıl düzeniniz oturdu mu? Ben ilk reglimi oldum ikinciyi bekliyorum ama 3 gün gecikti heralde doğumdan sonra bir süre düzensizlik olucak gibi malum emzirincede.
Benim 2. Geç oldu.İlkini 8’inde olmuştum geçen ay.Bu sefer ayın 15’ine sarktı.Zamanla düzene girecek sanırım.

Ben de dediğin gibi günü geçirmeli temizlik yapabiliyorum anca ıslak mendilleri bende kullanıyorum gerçekten de ise yarıyor kendime ben de söz verdim artık yapacağım diye bakalım dün bugün iyi gittim devamı gelecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…