2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay ben daha 1 kez bile olamadım. Bir olsam 5 kilo birden gidecek gibi hissediyorum.
İnşallah içimde büyüyen 2-3 aylık bir bebiş yoktur
Ben de olamadım daha sanki benden de 5 kilo gidecek gibi geliyo aşırı şişkinlik var üstümde. Olmaya da korkuyorum çok ağrılı geçer benimki acillik olurum her seferinde şimdi emzirirken ilaç yok bı parolla mümkün değil geçmez o halde nasıl bakcam bebeğe diye kara kara düşünüyorum. 1 yıldan sonra doktora gitmek lazımmış olmadım diye benim 4.5 aylık bebişim. Arada hamilelik testi yapmak benim de aklımdan geçiyo sonra yok ya diyip yapmıyorum inşallah yoktur gerçekten

tecrübeli anneler diş nasıl çıkıyor bir aydınlatır mısınız bizim kızlar bi iki haftadır salyalı huysuzlar eller sürekli ağızda. Bir baktım bugün ikisininde damaklarından sivri bir şeyler çıkmış. Diş çıkmış mı oluyor acaba

Cam bardak testi yap çın çın değiyorsa çıkmıştır
Yoksa daha şiştir eli kulağındadır

Biz gecen hafta sunnet olduk
Dikişsiz sunnet ilk 3 gun cok huysuzdu
Krem ve batikonla temizliyorum şuan iyi
Bide benim oglumda alerjik egzama var sut urunlerini kisitladim iyi geliyor
Çok teşekkür ederim ve çok geçmiş olsun. 3 günü en az gözden çıkarayım o zaman inşallah çabuk atlatır zaten zor bi bebek.

Hamileliklerimizi konuşurken şimdi ek gıda süreçlerini konuşmaya başlıcaz belli ki yenidoğan giysilerini kaldırırken gözlerimden birer pıt damladı çok hızlı büyüyorlar biz 17. Günde sünnet ettirdik ama öyle aşırı yüksek fiyatlar vermemiştik şaşırdım açıkçası maşallah kilosu boyu çok yerinde demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz

Hahhha inşallah. Ben her ihtimale hazırladım kendimi

Gerçekten öyle şimdi de şunu sevdi bunu yemedi faslı başlıyo lipozone kids kullanıyo şuan

İnc bi beyazlık görüceksin 2 3 güne patlıyo zaten çay kaşığını sür damaklarına sesi gelir varsa

Önlükler çok iyi

Eklentiler

• Screenshot_20231123-192306_Trendyol.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 62
Maşallah kuzuya büyüdükçe sürekli bir güncelleme gelecek zor olduğu kadar kolaylaşacakta ama, sünneti yaptırmak istiyordunuz neden ertelediniz, bizim hidroselden dolayı beklemedeyiz 1 yaşına kadar ama zaten yenidoğanken olmadıktan sonra 5-6 yaşında da olabilir, büyük oğlum zorunlu bir operasyon geçirmişti 5 yaşındaydı o kadar kolay olmuştu ki o yüzden akışına bırakıyorum bende

Hamile misin yoksa bizde geçen ay bir korku sarmıştı çok şükür değilmişim
Yok yok değilim yani inşallah değilimdir
Ben hamile kalacak kadar samimi değilim henüz ama kalmayacak kadar da uzak değilim o sebeple araftayım.

Ben zamanında çok söyledim ettim baya yüklendim “kazayla” hamile kalıp 3. Yü doğuranlara ya da ard adda doğuranlara başıma kesin gelir diye bekliyorum

Benim arkadaş 2 tane doğurdu 2. Çocuk arası da 4 yaş mikemmel yani. Tam 2. Bebe 15-16 aylıktı 2 yaşına girince ücretsiz izinden işe dönecekti tamamen çocuk olayını da kapattık dediler.1 kız 1 oğlan yeter daha ne. Korunuyorlar. Ona rağmen hamile kaldı sürpriz şekilde.
Ah vah ediyordu neyse napalım doğuracağım mecbur dedi 4 buçuk aylıkken onun da ikiz olduğunu öğrendi. Şimdi ikiz kız doğurdu 8-9 aylıklar. 2 yeter çok bile derken 4 çocukla hunilendiler

Bebegim üsütmüs o kadar da dikkat ediyorum hapsurmaktan bi kaldi cocugum. Emzirmekten baska tavsiyesi olan var mi acaba ? Burnunu da aciyorum surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…