2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İkiz riski olanlar dikkat etsinler allahtan bende öyle bir risk yok yani öyle düşünüyorum bende evlenir evlenmez hamile kalanları kınardım ciddi ciddi evlendim 3 ay sonra hamile kaldım kınamamak lazımmış

Aman allaaaaaah neler diyosun tüylerim diken diken oldu yav 4 gün gecikmiş şekilde bu mesajı okumak iyi gelmedi hunimi bulayım yeni kaldırmıştım

sadece anne sütü verip adet olan var mı aramızda ?
İhihi olmadım inşallah olurum. bi taraftan işime geliyo şu anda ped değiştirmeye zaman ayırabileceğimi sanmıyorum ama bi taraftan da içimde bir korku ya değiştirmem gereken bezler artarsa diye hayır bi şey değil bunu özene bezene yaptık, şimdi ikinci varsa garibim oldu bittiye geldi demektir.
Şaka bi yana 1 seneye kadar normal sayılıyordu galiba.

Ayy bugün göz muayenesi ve kalbindeki üfürüm için kardiyolojiye gittik. Gören herkes ‘ayyyy bu minicik ayyyy küçücükkkkkkkk’ dedi.
Takan bir anne olsam çok üzülürdüm.
O elalemin çenesi torba olsa keşke büzüp atsak ilk çocuğum kiloluydu aman obez olacak derdi her gören şimdi bunada aa bu onun gibi değil çok zayıf diyorlar şimdi hangisi iyi inan ben anlamadım bide çok zayıf dedikleri bebede zayıf değil 7500 g sırf konuşmak için konuştukları o kadar belli ki zayıfta olabilir. Bide söyleyiş tarzıda önemli minicik çok tatlı dersin orda sevimliliği vurgularsın. Hep derim ki keşke boş konuşmak günah olsa ve hemen cezası ağızdan çıkar çıkmaz verilse me güzel olurdu

Temizlk deyince bi güldüm valla . Bu hafta kendime söz vermiştim pazartesi günü evin bütün işlerini bitirecektim sonra ki günler de kendime vakit ayırıp yemek işlerini yapacaktım sadece bugün perşembe hala temizlik bitmedi daha da birbirine karıştı herşey

Hahahaha harika bir dua.
Burada bir sürü kendimi yetersiz hissettim diyen anne görüyoruz. Gerçekten hissettirir bu insanlar.

Hahahaha harika bir dua.
Burada bir sürü kendimi yetersiz hissettim diyen anne görüyoruz. Gerçekten hissettirir bu insanlar.
Kendini yetersiz hisseden anne mükemmel annedir net yani, toplum yetersiz hissediyor, yoksa sürekli sorgulayıp zaten herşeyin en iyisini yapmaya çalışan anne oysa, kadınlar kulübüne düşmüşsen zaten belli

Vallahi çıkmış teşekkür ederim. Zor kısmı daha devam edecek mi acaba
Aslında bu kolay kısmı
Üst ön dişler gelir genelde hemen ardı sıra. 1-2 ay bekletedebilşr hemen çıkadabilir.
Sonra yan dişleri
1. Yaş itibariyle de azılar gelecek ennnnn zorları o maalesef
Hayırlı uğurlu olsun annesi diş hediyesini hazırla bebelere o zaman :)

Kizlar bu 3 gundur bebegim cok iştahsız
Beni emmiyor fazla onuda zorla veriyorum
Surekli bi aglama triplerinde hep kucakta baska turlude durmuyo

Pheebs canım doktor mu başlattı beşinci ayda sizi ek gıdaya , desteksiz oturtabiliyor mu bambammm?
Doktorumuz başlattı canım desteksiz oturamıyo henüz mama sandalyesinde oturuyo ama yerde de yastıkla oturuyo. Bugün başladık tadıma patates yedi sevdi gibi 0 öğürme

Selam kızlar. 4.ay aşımızı olduk. Sormayı unuttum banyo yaptırabilir miyim yarın ? Bide kan ilacı verdiler kullanan var mı vegaferon ismi.

Doktorumuz başlattı canım desteksiz oturamıyo henüz mama sandalyesinde oturuyo ama yerde de yastıkla oturuyo. Bugün başladık tadıma patates yedi sevdi gibi 0 öğürme
Ay çok sevindim afiyet olsun ne zaman oturtmaya başladın yastıkla ben kucağımda oturttum sadece 4 ay 19 günlüğüz şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…