2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay çok sevindim afiyet olsun ne zaman oturtmaya başladın yastıkla ben kucağımda oturttum sadece 4 ay 19 günlüğüz şu an
Teşekkür ederiiiiz ben 3.5 aylık civarıydı oturtmaya başladığımda zaten yatmak istemiyolar bir süre sonra 4.5 aylıktı kafayı rahat tutmaya başladı o zamanda yastıkla koltukta (hep yanındayım) mama sandalyesinde oturmaya başladı

Anladım bizim kafa da rahat artık tam tutuyor yastıkla denemeye başlayayım ı zaman bismillah diyip

Doktorumuz başlattı canım desteksiz oturamıyo henüz mama sandalyesinde oturuyo ama yerde de yastıkla oturuyo. Bugün başladık tadıma patates yedi sevdi gibi 0 öğürme
Ya bambam sadece anne sütü alıyor kilo alımı da iyi maşallah başlatmasına şaşırdım o yüzden sordum aslında doktor mu başlattı diye senin doktor illa 6 ayı bekle diyenlerden değil o zaman

Ya bambam sadece anne sütü alıyor kilo alımı da iyi maşallah başlatmasına şaşırdım o yüzden sordum aslında doktor mu başlattı diye senin doktor illa 6 ayı bekle diyenlerden değil o zaman
Şükür evet aynen doktor mahsur görmedi oturuyo kafayı tutuyo yiyeceklere ağzı şapırdıyo ee iki tanede dişi var başlayalım çocuk hazır dedi

Doktorumuz başlattı canım desteksiz oturamıyo henüz mama sandalyesinde oturuyo ama yerde de yastıkla oturuyo. Bugün başladık tadıma patates yedi sevdi gibi 0 öğürme
Mama sandalyesine benimki de oturuyor çok seviyor
Yastıkla destekli her yerde duruyor
Bizimki biraz aceleci ayağa kalkıyor. Ama asssssla kendi kendine dönmek istemiyor artık.
Genelde bambamdan on beş gün sonra yapıyordu herşeyi bu sefer senkronize olmuşuz

Maşallah maşallah e arada o kadar gün var dimi zaten. O ayağa kalkma işi beni bitiriyo yaaa sopa gibi dikilmeleri yok mu ahaha sanki mevzu varmışta gidecek gibi dayı dayı ben 1 aydır eline kaşığınıda veriyodum bugün yedirirken kendi yemek istedi kaşığını doldurdum doldurdum verdim şimdiden ver eline tanısın

Uykularımız çok bozuldu bu üç gündür yaa sizde durumlar nasıl? Uyanıklığı uzatmak istiyo artık ama uykuya dalışları çok zorlaştı uykuyu devam ettiremiyo haliyle çok yoruluyo yoruluncada uyuyamıyo böyle saçma sapan bişey oldu. Dün gece 12den 3.30a kadar salladım uyusun diye. E sabah 6da dikildi yine bu defa ilk gündüz uykusunu 2 saat uyudu. Düzen müzen kalmadı anlayacağın

Bizim de öyle düzen kalmadı
Dün neredeyse hiç uyumadı
Bugün de saat başı yatmak istiyor ve hep mızır mızır bişy istiyor
Bugün elimdeki tostu kaptı ağzına götürdü
Yediğim keki vermeyince ağladı ben de ilk tadımı yaptırdım elma suyu ile öylece sustu mutlu oldu

Benimkide dönmek istemiyor yerde alıştırma yaptırıyorum gözleri öyle açılıyor ki şaşkınlıktan oysa çok hareketli bir bebek yattığı yerden tepinirken istemsizce baya ileri geri gidiyor ama sırtı sağlam olacak yan dönünce donuyor adeta

Bizimkiler sağlamcı bence ve işine gelenci

Bişeyler oluyo ama hadi hayırlısı yavrum yaa özenmiş annesi başlasa başlar yani şuan katıya

Bişeyler oluyo ama hadi hayırlısı yavrum yaa özenmiş annesi başlasa başlar yani şuan katıya
Evet kesinlikle hazır ama mide barsak kankaları hazır değil bence daha. Sıvılarla başladık bakalım bir hafta on güne de (5. Aya girelim) pürelere başlayacağım inş
Ben havuçla başlamayı düşünüyordum siz patatesle giriş yaptınız galiba

Eh süper hoşgeldiniz o zaman aynen ikişer gün denicez patates tatlı patates havuç kabak bal kabağı ve avokado var listemizde + zeytinyağı veya anne sütü şeklinde. Zeytinyağı sipariş verdim akşam geldi o yüzden anne sütüyle denedim yarın zeytinyağı ile denicem. Parmak patates sadece ezilmiş bide anne sütüyle püre yapılmış şeklinde üç ayrı dokuda verdim hepsini yedi şimdilik. ,15 gün sonra meyve + yoğurt yapcaz

Bi de dışkısına nasıl yansıyacak en önemli nokta o inş kabız olmadan atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…