- 12 Temmuz 2016
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.659
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.101
Teşekkür ederiiiizAy çok sevindim afiyet olsunne zaman oturtmaya başladın yastıkla ben kucağımda oturttum sadece 4 ay 19 günlüğüz şu an
Aradım sordum yapabilirsiniz dedi banyoyu. Damlayı denesem mi direk başka mı alsam bilemedimYa ben yaptırdım sormadım da bişey de olmadı mis gibi uyudu hatta.. kullanmıyoruz o demir ilacını ocean veriyorum ben
Benimki iki haftadır böyle adla susmuyor mutlu değil sürekli söyleniyorKizlar bu 3 gundur bebegim cok iştahsız
Beni emmiyor fazla onuda zorla veriyorum
Surekli bi aglama triplerinde hep kucakta baska turlude durmuyo
Önermediler onu ya pek o yüzden direkt çöpe attım bilmiyorum ki kullanmadım hiçAradım sordum yapabilirsiniz dedi banyoyu. Damlayı denesem mi direk başka mı alsam bilemedim
Anladım bizim kafa da rahat artık tam tutuyor yastıkla denemeye başlayayım ı zaman bismillah diyipTeşekkür ederiiiizben 3.5 aylık civarıydı oturtmaya başladığımda zaten yatmak istemiyolar bir süre sonra 4.5 aylıktı kafayı rahat tutmaya başladı o zamanda yastıkla koltukta (hep yanındayım) mama sandalyesinde oturmaya başladı
Ya bambam sadece anne sütü alıyor kilo alımı da iyi maşallah başlatmasına şaşırdım o yüzden sordum aslında doktor mu başlattı diye senin doktor illa 6 ayı bekle diyenlerden değil o zamanDoktorumuz başlattı canım desteksiz oturamıyo henüz mama sandalyesinde oturuyo ama yerde de yastıkla oturuyo. Bugün başladık tadıma patates yedi sevdi gibi 0 öğürme
Diş geliyor olabilir hasta değilseKizlar bu 3 gundur bebegim cok iştahsız
Beni emmiyor fazla onuda zorla veriyorum
Surekli bi aglama triplerinde hep kucakta baska turlude durmuyo
Önermediler onu ya pek o yüzden direkt çöpe attım bilmiyorum ki kullanmadım hiç
Sanırım bnde atıcamÖnermediler onu ya pek o yüzden direkt çöpe attım bilmiyorum ki kullanmadım hiç
Şükür evetYa bambam sadece anne sütü alıyor kilo alımı da iyi maşallah başlatmasına şaşırdım o yüzden sordum aslında doktor mu başlattı diye senin doktor illa 6 ayı bekle diyenlerden değil o zaman
Mama sandalyesine benimki de oturuyor çok seviyorDoktorumuz başlattı canım desteksiz oturamıyo henüz mama sandalyesinde oturuyo ama yerde de yastıkla oturuyo. Bugün başladık tadıma patates yedi sevdi gibi 0 öğürme
Maşallah maşallahMama sandalyesine benimki de oturuyor çok seviyor
Yastıkla destekli her yerde duruyor
Bizimki biraz aceleci ayağa kalkıyor. Ama asssssla kendi kendine dönmek istemiyor artık.
Genelde bambamdan on beş gün sonra yapıyordu herşeyi bu sefer senkronize olmuşuz
Uykularımız çok bozuldu bu üç gündür yaa sizde durumlar nasıl? Uyanıklığı uzatmak istiyo artık ama uykuya dalışları çok zorlaştı uykuyu devam ettiremiyo haliyle çok yoruluyo yoruluncada uyuyamıyo böyle saçma sapan bişey oldu. Dün gece 12den 3.30a kadar salladım uyusun diye. E sabah 6da dikildi yine bu defa ilk gündüz uykusunu 2 saat uyudu. Düzen müzen kalmadı anlayacağınMama sandalyesine benimki de oturuyor çok seviyor
Bizimki biraz aceleci ayağa kalkıyor. Ama asssssla kendi kendine dönmek istemiyor artık.
Genelde bambamdan on beş gün sonra yapıyordu herşeyi bu sefer senkronize olmuşuz
Ayy bilmez miyim 2.5 ay mahvolduk bizdeSizin tam dusmustu 0lara indi
Bizimki hala sinirin hafif altinda dediler
Bakalim insallah bu son olur cok yiprandik bu surecte
Bizim de öyle düzen kalmadıUykularımız çok bozuldu bu üç gündür yaa sizde durumlar nasıl? Uyanıklığı uzatmak istiyo artık ama uykuya dalışları çok zorlaştı uykuyu devam ettiremiyo haliyle çok yoruluyo yoruluncada uyuyamıyo böyle saçma sapan bişey oldu. Dün gece 12den 3.30a kadar salladım uyusun diye. E sabah 6da dikildi yine bu defa ilk gündüz uykusunu 2 saat uyudu. Düzen müzen kalmadı anlayacağın
Benimkide dönmek istemiyor yerde alıştırma yaptırıyorum gözleri öyle açılıyor ki şaşkınlıktan oysa çok hareketli bir bebek yattığı yerden tepinirken istemsizce baya ileri geri gidiyor ama sırtı sağlam olacak yan dönünce donuyor adetaMama sandalyesine benimki de oturuyor çok seviyor
Bizimkiler sağlamcı bence ve işine gelenciBenimkide dönmek istemiyor yerde alıştırma yaptırıyorum gözleri öyle açılıyor ki şaşkınlıktan oysa çok hareketli bir bebek yattığı yerden tepinirken istemsizce baya ileri geri gidiyor ama sırtı sağlam olacak yan dönünce donuyor adeta
Bişeyler oluyo ama hadi hayırlısıBizim de öyle düzen kalmadı
Dün neredeyse hiç uyumadı
Bugün de saat başı yatmak istiyor ve hep mızır mızır bişy istiyor
Bugün elimdeki tostu kaptı ağzına götürdü
Yediğim keki vermeyince ağladı ben de ilk tadımı yaptırdım elma suyu ile öylece sustu mutlu oldu
Evet kesinlikle hazır ama mide barsak kankaları hazır değil bence daha. Sıvılarla başladık bakalım bir hafta on güne de (5. Aya girelim) pürelere başlayacağım inşBişeyler oluyo ama hadi hayırlısıyavrum yaa özenmiş annesi başlasa başlar yani şuan katıya
Eh süper hoşgeldiniz o zamanEvet kesinlikle hazır ama mide barsak kankaları hazır değil bence daha. Sıvılarla başladık bakalım bir hafta on güne de (5. Aya girelim) pürelere başlayacağım inş
Ben havuçla başlamayı düşünüyordum siz patatesle giriş yaptınız galiba
Bi de dışkısına nasıl yansıyacak en önemli nokta oEh süper hoşgeldiniz o zamanaynen ikişer gün denicez patates tatlı patates havuç kabak bal kabağı ve avokado var listemizde + zeytinyağı veya anne sütü şeklinde. Zeytinyağı sipariş verdim akşam geldi o yüzden anne sütüyle denedim yarın zeytinyağı ile denicem. Parmak patates sadece ezilmiş bide anne sütüyle püre yapılmış şeklinde üç ayrı dokuda verdim hepsini yedi şimdilik. ,15 gün sonra meyve + yoğurt yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?