Sünnet öncesi inanılmaz stres yapmıştım ben de. Biz de daha yeni yaptırdık. Deneyimlerimi anlatayım kısaca.
Genel olarak süreç rahat geçti. Sıkıntılı üç dört nokta oldu. İlki lokal anestezi için iğne yapılmasıydı. Bizim sünnet ettirdiğimiz hastane yanında olmamıza izin veriyordu dolayısıyla her aşamada yanındaydık ve uyuşturucu iğne yapılırken öncesinde krem sürmüş olmamıza rağmen canı çok yandı ve çok ağladı ben de onunla birlikte perişan oldum ama masadan kalkar kalkmaz ağlaması bitti. İkinci olarak sünnet operasyonunun sonlarına doğru bir kriz yaşadık ama o bizim sıpanın huyundan dolayı oldu biraz da. Çabuk sıkılan ve yatmayı sevmeyen bir bebek, biz de sünnet öncesi uyutmayı başaramadık uyanık olarak yatınca da 10 dk boyunca hareketsiz yatmak hoşuna gitmedi en son ben operasyon masasının üzerine kapanmış emzirmeye uğraşıyodum ağlamaktan katılmasın diye. O noktada canının yanmadığını bildiğimden içim rahattı. En en en zoru ilk çiş oldu benim için. O kadar çok ağladı ki çişini yaparken şimdi bile aklıma geldikçe kötü oluyorum. Buna hazırla kendini ilk öişte büyük ihtimalle çok ağlayacak ama 1-2 dk falan sürüyor sonra bitiyor.
Drun önerdiği ağrı kesicileri önerdiği saatlere uygun verince bir daha hiç ağrı yaşamadık çok şükür. Ben sadece bizimki şurup içmeyi asla sevmediği için gece şurup krizi yaşatmak yerine fitil verdim. Şimdi de sadece krem ve bardak kullanarak iyileşmesini bekliyoruz. Yukarda saydıklarım hariç şükürler olsun ki hiçbir sıkıntı yaşamadım. Önceden kendimi sıktığıma değmezmiş.
Size de şimdiden gelmiş geçmiş olsun