2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bir de 6 aralıkta sünnet yaptracağız gün aldık beni bir gerginlik aldı,umarım kolayca atlatırız.Tam 5.aya girmiş oluyoruz ogün de.Sünnet yaptıran anneler varsa tecrübelereini alabilirim
Biz 4 aylliken yaptirdik ilk uc gun huzursuzdu sonrasi guzel gecti
Kestikten sonra bakimi cok iyi yapilmali
Insallah guzel gecer bizide o gece uyku tutmadi heyecandan duşunceden nasil olcak diye

Arkadaşlar bebisleri kardiyolojiye götürdünüz mü? Rutin kontrol için mi gidiliyor buna yoksa özel bi durum olunca mi? Gittiğiniz de doktor ne yaptı kalbimi diniyor sadece?
Ben goturdum hamileyken kalbinde kalinlik var dedi goturmemi istedi
Goturdugumde ultrasyona verdi kalbinde delik var dedi kalinlaşmasi gecmişti

Peki bi sorun varmiydi canim?
Bizde sadece ultrasyona verdi ekg cekmedik

Ahahha bende artık neyi sevecek neyi sevmeyecek görmek istiyorum köyden patateste geldi yeni hasat tazecik, bal kabağı geldi. Bunları yedirmek istiyorum ama doktorum ne diyecek bakalım randevu 2de heyecanlıyım
Valla üşenene büyük olay sevene aşırı keyifli ben zaten mutfakta çalıştım bana eğlence oh şifa olsun bebikoya başlatır inşallah

Yazılan şeyleri siz de buraya yazar mısınız bana yazmamışlar internette de doğru düzgün bir çizelge yok. Anlatmışlardı çıkarken ama terelelli kim hatırlayacak o an anlatılanları
Klinik bera testini kulağında et beni olduğu için yaptırmamızı önerdiler Eğitim Araştırma hast.de.İçe doğru büyüme yapabiliyormuş.
Endokrinide hamileliğimde tiroid ilacı kullanmıştım ondan yazdık dediler.

Peki bi sorun varmiydi canim?
Bizde sadece ultrasyona verdi ekg cekmedik
Allahıma bin şükür bişey çıkmadı.

Eklentiler

• IMG_1736.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 40
İyi sevindim
Bizde bi ay sonra kontrole gidicez

Oh maşallah maşallah gece emmeyw de kalkmıyor muydu ? Sadece anne sütü idi dimi ? Bizim toplam uykumuz max 12 saat gündüz şekerlemeli de dahil

Oh maşallah maşallah gece emmeyw de kalkmıyor muydu ? Sadece anne sütü idi dimi ? Bizim toplam uykumuz max 12 saat gündüz şekerlemeli de dahil

Yok kalkmıyordu. Son emmeyi bayaa uzun yapıyordu bence stokluyordu
Sadece anne sütü evet.
Ama gitti bitti sanırım bu uzun uyuma. Umarım geri gelir bugün sersem gibiydim. Allah uyumayan bebeli annelere yardım etsin.

Canım benim bu dediğim sadece b12 değil maya var için de asıl o sütü artırıyor b12 kalitesini yükseltiyor

Kızlar komik olacak belki ama sormak istiom. kızımın burnu şuanda çok güzel benim ve eşimin burnu da güzel fakat kayınpederiminki ve görümceleriminki uzun ve hafif kemerli biraz. Burnu değişir mi bebeğimin yoksa böyle şuanki gibi minik düzgn şekilli devam mı eder ?

Benim burnum da güzel oglumunki de çok güzel şu an bence değişmez aynı kalır

Burun değişiyor maalesef ama iyi düşün size çekmiştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…