2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
32 haftada gidicem bakalım tekrar 29 da dönmemişti hala 9 mayısya bakalım randevu heycanla bekliyorum. :)

Snowlake canim durumun nasil hastanedemisin
Evdeyim canım sabah 6da bitti tetkikler gönderdiler bir sıkıntı gözükmüyor dedi gelen su negatif çıktı yani bebeğin suyu değil dedi akıntın var onun için bir fitil yazacağım dedi benim doktorum da kesede yırtık yada delik olabilir dedi antibiyotik falan verdi istirahat edeceksin dedi ama bu akşam idrar kültürü ve kan istedi bakacak tekrar

Cok sevindim canim
Aklim sende kalmisti
Bi 35 devirelim insallah bi sorun cikmaz

Hastaneye yatış yapacaklar sanırım şimdi tetkikler yapılacak

Bebek iyi çok şükür suyu da gayet iyi dedi

çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra sıkıntısız geçiririz hepimizde

Merhaba kızlar dun kan verdim 327 çıktı az önce test yaptım şu şekilde çıktı. Sizce bu değere göre daha koyu çıkması gerekmez miydi??

Eklentiler

• 20230501_182220.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 79
Hadi gozun aydin
Sen normal dogum istiyordun
Bence yavaştan yap odayi
İlerledikce hamileligin dahada zorlanirsin

Hadi gozun aydin
Sen normal dogum istiyordun
Bence yavaştan yap odayi
İlerledikce hamileligin dahada zorlanirsin
Aynen canım inşallah bir engel çıkmaz ve gönlümden geçen gibi bir doğum gerçekleştiririm bu hafta hastane çantamı hazırlarken bebeğin kıyafetlerini de yıkayım diyorum yavaş yavaş

Aynen canım inşallah bir engel çıkmaz ve gönlümden geçen gibi bir doğum gerçekleştiririm bu hafta hastane çantamı hazırlarken bebeğin kıyafetlerini de yıkayım diyorum yavaş yavaş
Ben hafiften basladim yikadim ama daha utulemedim
Senin bebiş 30 haftalik doktor kilosunu dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…