2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Eymen01 canim sen neyapiyorsun sesin cikmiyor
iyi diyelim iyi olalım canım belimin ağrısı çok arttı geceleri dönmeyi bırak bacağımı bile kımıldatamıyorum oturunca zor kalkıyorum karnım aşırı çıkmadı görenler şaşırıyo ama ağrılar mahfediyo dün kızımın kıyafetlerini yıkadım bugün onları ütülicem sen nasılsın canım senle aramızda sanırım iki gün falan var

sıcağa gelmesinden çok nolur nolmaz diyede düşünüyorum inşallah zamanında gelir bebişler ben zaten baya yavaş yapıyorum belim müsade etmiyo malesef ayın 15 inde abim göndericek beşik ve çantayı abim ben alırım dedi başkada bişey kalmıyo zaten şuan için herşeyimiz hazır oluyo

Cok şukur benim bel agrim yok ama kasiklarimda agri var bende geceleri zorlaniyorum uyku tutmuyor geceleri uyanik kaliyorum
Ben 30+1gunluk oldum

Cok şukur benim bel agrim yok ama kasiklarimda agri var bende geceleri zorlaniyorum uyku tutmuyor geceleri uyanik kaliyorum
Ben 30+1gunluk oldum
ben uyku konusunda resmen başa döndüm nerdeyse oturduğum yerde uyicam ama ağrılar yüzünden gece çok sık uyanıyorum iştahımda bi gidiyo bi geliyo ama psikolojik olarak bu haftalar hiç iyi değilim çünkü ilk gebeliğimde bu haftalar karnımda ölmüş bebeğim ve 10 günden fazla neredeyse 2 hafta karnımda ölü bebeğimle gezmişim 32 haftalıkkende ölü şekilde doğmuştu sürekli hareketini takip ediyorum baya hareketli çok şükür bizde bugün 29+5 olduk şu 5-6 haftada geçseydi biran önce biraz olsun içim rahatlardı bu psikoloji herşeyden çok yordu beni kıyafetlerine bakarken bile heveslenmemek istiyorum inşallah hepimizde sağlıkla alırız kucağımıza

Senin me kadar sürede gecti cnm benim 1.5 aydir gecmedi yuzumde bakiyorum gececk gibi de durmuyor. Cok kustugum dönemde olmustu
Çok küçük olanlar hızlı iyileşiyor ama büyükçe olanlar bazen aylarca duruyor.
İlk gebeliğimden biliyorum
Şuanda var birkaç tane yüzümde. Doğumdan sonra birkaç ay sürer diye düşünüyorum eski sağlıklı parlak cildime ulaşmam

Selam herkese Bugün 2.doz tetanoz aşısını oldum. 32.haftaya kadar yapıyorlarmış 2.dozu. Üçüncüyü de altı ay sonra dedi. Bugün ben 29+6 yım. Kilo durumlarınız ne alemde?? Ben artık çok şiştim,76 kilo olmuşum 64le başlamıştım. Bundan sonra kaç daha alırım acaba

Dün ki yorgunluktan sonra benim de karnımi çevreleyen ağrılar geçmedi aşağıda ablasindan kalma sarkan bir göbek var ama oraya doğru değil bu daha çok yukarı doğru sivri ilerliyor ,ondan herhalde baya ağrım var ,ilk gebelik olsa çoktan gitmiştim dr

Bundan sonra alacağın kilolar ödem ve bebeğin kendi kg olacaktır çok kafana takma ,normal yediğin zaman sorun değil.

Bu arada benim karnim da cok büyüdü kizlar kaburgalarım agriyor gece artik ne saga ne sola donunce rahat edebiliyorum. Uykum cok bölük pörcük agzimin hic tadi yok teneke gibi bi de bahsettiginiz sancilar kasilmalar neredeyse hergün oluyor. Ben de henüz bebek kiyafetlerini yikayip ütülemedim yavaş yavaş hazirliklari btiirip en son onu yaparım diyordum. Bi de ev temizlik isi var perdeleri falan bi yikasaydim mis gibi rahat ederdim.

Benim de ağzımın tadı hiç yok
İştahım da sıfır. Acıkıyor gibi oluyorum bir lokma yiyorum sonra tıka basa gibi hissediyorum hoşlanmıyorum da yediğimden

İdrar enfeksiyonum çok ilerlemiş belki ondandır. Kanda da enfeksiyon var.

İki gün önce dışarda bir sancı geldi, kimseye belli etmeyeyim dedim ama 10 dakika mahvetti beni. Yüzümden çok belli olmuş eşim söyledi. Artık hergün sancım oluyor. Enfeksiyon ağrısı dışında.

4 haftacık daha içerde sağlıkla dursun sonra ne zaman istiyorsa gelebilir kuzular (31-32 haftalık yoldaşlarım için ediyorum bu duayı tabii)
Diğer arkadaşlar 6-8 hafta kadar daha dursun sizde bebitolar

aramızda 1 gün var :) benim de 30+0 bugün
Bakalim ilk kim doguracak
Cok uzuldum canim ilk gebeligin icin
Vardir bi hayir diyorum
İnsallah bu gebeligini saglikla kucagina alirsin
Benim iştahim cok acik buaralar
Bide baş agrimda var
ben başından beri özele gidiyorum ama keşke hem devlete hem özele gitseydim diyorum iki doktorun farklı bakış açısı olabiliyor çünkü
Ben oyuzden gidiyorum ama genelikle devlete gidiyorum cok memnunum
Ben daha ilkini olmadim
Saglik ocaginda yokmuş
Bundan 3 sene once yapmistim etkisi 5 yil diyolar

Kızlar ben çok kahve tüketen biri degilimdir ama bu hamilelik de canım türk kahvesi istiyor,neredeyse hergün içiyorum ,benim oğlan kahve sevecek herhalde
Ben ilkinde de cok seviyordum kahveyi
Bundada cok seviyorum

Aksamlari benimde kaburgalarim agriyo
Saga sola donmekten deli oluyorum

Aynen yedikten sonra da sıkıntisini cekiyorum hic acikmiyorum. Amin amin ben henuz 28. Haftadayim bi 8 hafta daha dursa benim icin cok iyi. Bi de ikiz gebelik oldugu icin ekstra korkular oluyor. O sancilar önceden beni daha cok korkutuyordu sanirim alıstım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…