2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geçmiş olsun canım Allah korusun

Senin me kadar sürede gecti cnm benim 1.5 aydir gecmedi yuzumde bakiyorum gececk gibi de durmuyor. Cok kustugum dönemde olmustu

Herşeyi okudum herkesin iyi olmasına sevindim, düzenli girip yazamıyorum,bizde 29.haftadayiz oglusla, henüz isim daha belli değil,yorulunca çok ağrım oluyor, fazla iş yapmaya gelmiyor ,dün gece fazla islendim diye baya ağrım oldu ,kıyafetlerini yıkayıp ütüleme kenara koyma kararı aldım , hazırlıkli olmak bir nebze içimi rahatlatacak,daha ablasindan kalma beşiği var o yıkanacak hazırlanacak ,aslında ufak ufak başlasak iyi olacak kızlar ,son zamanlarda karın iyice buyunce pek hareket edilmiyor,rahat hareket edeceğimiz son bir ayımiz bizim

Kızlar hastane çıkışı çantanızı hazırladınız mı ? ben aldıklarımı daha yıkayıp ütüleyemedim:)
Simdi onu yazdım bende yapmadım ama yapsak iyi olacak ,sıcaklar başlayınca ödem falan olur,iyice siseriz rahat hareket edemeyiz,yapsak iyi olur

Aynen bu ay ne yaptiksak kar
Gittikce dahada zorlaniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…