2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canım indirekt combs testi yaptılar sana Şuan. Yanı anne ile bebeğin kanı karıştı mı diye bakıyorlar. Karışmamışsa negatif çıkıyor ve iğne yapılıyor sana. Bir sorun yok demek oluyor. Pozitif olursa anne ile bebek kanı karıştı demek bu ciddi bir tehlike oluyor. İğne yapılmıyor müdahele etmeleri gerekiyor. Eymen arkadaşımızjnki negatif çıkmış ki iğne yapmışlar. Allah korusun pozitif çıkarsa zaten iğne yapmaya gerek kalmıyor.

Anladim cnm bilmiyordum bunu simdi sık sık sonucu kontrol edeyim netten.

Balbocegi hangisi canim msji gozumden kacmiş
Dua ederim tabiki insallah bebegi sag saglim kuvezdende cikartilar annesinin durumu nasil peki?
Bebeği başka hastaneye götürmüşler yoğun bakım ünitesi gittiği hastanede dolu olduğu için bebeği hiç görememiş bile

Normal dogumda süt hemen geliyor cnm vucud anlıyor cünkü dogum yaptigini ama sezaryende genelde süt hemen gelmiyor. Benim ilki sezaryen oldugu icin bunlarda ikiz oldugu icin mecburen sezaryen olacak zaten simdiye kadar normal yaptiririm diyen doktor cikmadi ssvd artık yaygin olmasına ragmen

ilki sezeryan buda ikiz olunca risk almak istememişlerdir canım olsun sağlıkla gelsinlerde önemli olan o sonuçta

Benim sezeryandan 10 gun sonra yeni hafif gelmisti sutum
Ben makinayla sagiyordum

Benim sezaryendi hemen gelmişti sütüm. Mamayı gerek olursa o an almayı düşünüyorum.
Ben de sezaryen olacağım sütünüz sağmayla mı hemen geldi yoksa bebek emmek istediği an mı geldi? Süt hemen gelmezse ne yapmam gerekiyor sağmaya çalışırsam makineyle gelmesini çabuklaştırır mı ki

Sütünüzün gelmesi hormonlarınızın aktif çalışmasıyla ilgili,ben 2 kez normal doğurdum ikisinde de hemen gelmedi sütüm 1 haftayı buldu inmesi, sonrasında da bebek mamayı kolaylıyo emmek istemiyor falan annenin psikolojisinin sağlam olması gerekiyor. Bazısının doğmadan bile geliyor sütü en çok heves ettiğim şey. Süt arttırıcı damlalar var eczaneden hemen temin ediliyor ihtiyaç halinde alırsınız. Yanınıza dereotu alabilirsiniz, bunun için ayrıca. Ben bir de hasta bezini unutmayın derim. Bazı hastane veriyor ama bazısı da hiç vermiyor sonrası içinde rahat oluyor ilk 2, 3 gün kullanırsınız sonra kanamanıza göre pede geçersiniz. Göğüs ucu kremi de muhakkak alın yanınıza. Başka püf nokta gelirse aklıma yazarım.

Kuzum benim de sezeryan idi, 3.gün akşamı geldi sütüm
Hastane de ve evde iken günde 1 defa o da akşam saatinden sonra vermiştik mama verdik onu da çay kaşığı ile vermiştim (çocupu sürekli emzirdim o da yorulunca çay kaşığı ile birkaç kaşık kiraz tanesi kadar midesi fazla vermeye gerek yok hemde alışma sın?)

Bebeğimin ağzı o kadar minikti ki biraz emdi sütüm geldi ama sonradan sağdım da aynı zamanda sağıp verdim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…