2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın kizlar başıma neler geldi. Aslinda yazmicaktim etkilenenler.olur diye. Ama moralim cok bozuk cumartesi gececi bi uyandim kan revan icindeyim kanlar adeta patliyordu cikarken oda banyo koridor kan gölüne dondu. Ölümden döndüm dedi doktor. Bl Cok korkunctu plesantam asagida malesef ki. Bu kanamada plesantamin hafif ayrilmasina sebep oldu ogun acil sezeryana alıyordu doktor ciğer geliştirici falan yaptıklar. Sonra aksam bi daha bakcam dedi doktor risk alicam bekleyelim kanama azalmis dedi. Taburcu oldum eve geldim ama bu kanamalar tekrar edermis yine psikolojim cok bozuldu bi an once dogurmak istiyorum ne olacaksa olsun diyorum bel agrim falan var bugunde kontrolum var bakalim.ne dicek dua edin bana nolur

Kızlar bu kan uyuşmazlığı sadece rh yönünden olmuyormuş 2 çeşitmiş anne 0 baba a-b veya ab ise de kan uyuşmazlığı olabiliyormuş bilginiz varmı?
Nasıl yani ben AB (+) eşim 0 (+) iki çocucuğumuz var hiç kimse böyle bir şeyden bahsetmedi

Canım çok geçmiş olsun, çok sıkıntılı geçiyor gebeliğin inşallah sonu güzel olur aman dikkat et bakalım az kaldı biraz daha sabret sen ve snow dualarımızdasınız

benim daha şimdiden sıkınca sıvı geliyo oğlumdada böyleydi doğum yapınca hemen sütüm gelmişti inşallah bundada öyle olur

Kuzum aman göğüslere ellemiyoruz, göğüsler çok hassasmış doğumu tetikler dedi benim doktorum ve ebem
(benim göğüs uçlarım kahverengi bölgenin tümü şimdiden sanki deri değiştiriyor ne yapmalıyım yağda sürüyorum dedim de ebem aman dedi çok elleme diye hemen uyardı ki sadece acaba kuruyor mu diye karnıma sürerken krem oraya da sürüyordum )

biliyorum o yüzden dokunmamaya çalışıyorum benimde öyle oldu bütün göğsüm pul pul deri sanki deri değiştirir gibi bi süre sonra geçer diye umuyorum ben zaten erken doğum olmasından çok korktuğum için çok çok dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı bakalım

canım biliyorum zor ama hem kendi sağlığın için hemde bebeğin sağlığı için stres yapmamaya çalış çok geçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ben tandem anneydim canım, riskli bir durum yoksa ellemek bu kadar etkileyemez, bir bebeğe hamileyken doğuma kadar diğerini emzirdim, ve bunu yapan çok kişi var yağ sürdünüz diye doğum tetiklenmez sanmıyorum

ben tandem anneydim canım, riskli bir durum yoksa ellemek bu kadar etkileyemez, bir bebeğe hamileyken doğuma kadar diğerini emzirdim, ve bunu yapan çok kişi var yağ sürdünüz diye doğum tetiklenmez sanmıyorum

Kuzum bende inan hani ayva çekirdeği falan diyorlar doğal etkili yöntem şimdiden böyle parça parça deri değiştirince doğumdan sonrası için korktum öyle birşey mi hazırlasam dedim
Aman yok canım göğüslere hiç ellemiyoruz falan dedi uyarılar yaptı ama senin dediğin gibi emzirirken gebe kalan çok kişi oluyor

benim daha şimdiden sıkınca sıvı geliyo oğlumdada böyleydi doğum yapınca hemen sütüm gelmişti inşallah bundada öyle olur
Benden de birkaç kez sızıntı şeklinde geldi sıkmak doğru değil doğumu tetikler dedi doktoruma sorunca sıkmadım kendiliğinden geldi dedim olabilir dedi inşallah hazırlanıyodur göğüslerimiz bebek doğunca hazır olur sezaryende pek hazır olmuyo hormonal olarak geç geliyo diyolar ama inşallah sorun olmaz çabuk gelir

Çok geçmiş olsun canım Allah sana da bebeğine de yardım etsin inşallah bı daha tekrar etmesin kontrolde doktorun güzel seyler desin bize de haber ver mutlaka burda birbirimize destek olmak için varız

Nasıl yani ben AB (+) eşim 0 (+) iki çocucuğumuz var hiç kimse böyle bir şeyden bahsetmedi
Benim 0+ eşimin B+ bizim çocuklarımız dada uyuşmazlık oluyormuş ama gebelik sğresinde iğne kullanılacak kadar ağır bir durum değilmiş rh + - uyuşmazlığı daha riskliymiş bizim bebekleri doğduğu zaman sarılık açısından takipte tutmaları gerkemiş yoğun sarılığa sebep oluyormuş sanırım AB0 uyuşmazlığı

Hakkında en hayırlısı olsun bebbişin dogması iyi olucaksa insallah dogar alırlar hiç ama hiç kötü düşünme bebişlerimiz suan bile dogsa allahın izniyle saglıklı olcaklar insallah anne olarak seni yıpratcak sürec gecmiştir

Gecmiş olsun canim
Plesanta aşada olunca kanama olur evet
Ama doktor seni birakmamasi lazim en azindan bi hafta hastanede yatirsaydi
İnsallah bugunku kontrolunde kanaman tamamen kesilmistir

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun

Gecmiş olsun canim
Plesanta aşada olunca kanama olur evet
Ama doktor seni birakmamasi lazim en azindan bi hafta hastanede yatirsaydi
İnsallah bugunku kontrolunde kanaman tamamen kesilmistir
Kontrole gittim canim suan hersey yolunda yatcaksij evde hiç kalmicaksin dedi. Hastanede kalamam kizim var ona bakacak kimse yok hastane hasta ediyo beni zaten psikolojim.bozuldu..insallah zamaninda dogum yaparız hepimiz

Kontrole gittim canim suan hersey yolunda yatcaksij evde hiç kalmicaksin dedi. Hastanede kalamam kizim var ona bakacak kimse yok hastane hasta ediyo beni zaten psikolojim.bozuldu..insallah zamaninda dogum yaparız hepimiz
Cok sevindim canim
Evde de dinlesen iyi olur
İnsallah zamaninda dogururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…