2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Allah razı olsun hepinizden 27+6dayım bende

Balbocegi hangisi canim msji gozumden kacmiş
Dua ederim tabiki insallah bebegi sag saglim kuvezdende cikartilar annesinin durumu nasil peki?
Balbocegi34 yazdım ama cvp alamadım en son bebeğin kuvezde olduğunu söyledi ara sıra yazıyordu zaten burayada listede yok

Ben de daha hazırlamadım biraz tedirginim aslında 29. Haftaya girdim bugün haftaya yıllık izne çıkıcam hazırlıycam nasipse

Ben de 29+0 ım bugün 63 kilo ile başladım 74 üm şuan bana da çok geliyor kilom benimde en çok karnım büyüdü diğer yerlerden orantılı aldım.

Bu haftalar için bu kdr uzun yol riskli geliyor bu hafta bende eşimle marasa gidicem onda bile gitmesek mi diyoruz üç saat sürüyor dinleme dinlene gider iki gün kalır geliriz dedk ama kafamda da soru işareti oluyor sizin yerinizde olsam gitmem benim birz zorunluluk aile işleri

bende maraşın ilçeaindeyim merkeze gitmek 1 saat falan sürüyo benim kendi ailem merkezde bayramda gittik gittiğime pişman oldum gelince karnıma ağrı girdi bidaha hamileliğim boyunca gelemicemi söyledim bide yollar depremden sonra çok kötü olmuş yoksa öyle zorlanmazdım bu ay annemler gelicek evimin temizliğine falan yardım edip gidicekler artık benim için mecbur kalmadıkça seyahat falan yok

kızlar bu tarz önlükler baya işe yarıyo emince fazlasını çıkarıyo vs üstünü değiştirmektense önlüğü değiştir tamam almadıysanız tavsiye ederim oğlumda bu tarz şeyler aklıma gelmemişti

Eklentiler

• 16831203514108982475669819376112.webp
    21 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…