2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Cnm süt bebek emmek istese de gelmeyebiliyor tabiiki bu kisiden kisiye degisir. Benim oglum mememi emiyordu ama süt yoktu boşa emiyordu ben de tam anlamiyordum acemi oldugum icin ama süt gelince insan geldigini anlıyormuş. Avent biberon almistim onunla sadece aksamları verdim Allah tan oglum emmeyi seven bir bebekti insallah ikizlerimde öyle olur ama meme reddi yapan bebeklerde fazla. Bu yüzden herkesde bu sürec farkli ilerliyor. Kisiden kisiye bebekten bebege degisiyor.

Aynen öyle benimde negatıf çıktı ıgne vuruldum

Kizlar size naçizane tavsiyem, doğuma yakın belli sayıda hurma yiyin(1-3-5 diye artirarak) Ben 2. Oğlumu ssvd ile doğurmak istedim nasip olmamisti ama denilen herşeyi uygulamıştım. Sayesinde sütüm hemen geldi ve çocuğum hiç kilo vermedi süt memede hazırdı resmen... Face de grupları da vardı ssvd isteyen anneler diye sanırım. Takip edip çok sey ogrenebilirsiniz.

Su gelmesi azaldı ama birşeyden bahsetmediler bana
Cok gecmis olsun insallah sağlıklı bir şekilde anlatırsınız.Benimde ilk gebelik şu azlığı nedeni erken oldu.Tahminime göre size ciğer geliştirici vurulmuştur ve onun etki etmesi gereken süreyi bekliyorlardir.Surekli nst ye bağlıyorlar dimi?

Evet sabah ve akşam nstye bağlıyorlar

O ciğer geliştirici iğne ne işe yarıyor

Kızlar bu kan uyuşmazlığı sadece rh yönünden olmuyormuş 2 çeşitmiş anne 0 baba a-b veya ab ise de kan uyuşmazlığı olabiliyormuş bilginiz varmı?

Snowlake canım hic kotu dusunme cok sukur buzamanlara kadar gelebildık buda gecicek Allahın ıznıyle saglıkla alıcaz bebıslerımızı kucaklarımıza sen ve burdakı arkadaslarım dualarım sizinle bızleri haberdar et Allaha emanet ol

Kızlar bu kan uyuşmazlığı sadece rh yönünden olmuyormuş 2 çeşitmiş anne 0 baba a-b veya ab ise de kan uyuşmazlığı olabiliyormuş bilginiz varmı?
onu bilmiyodum canım senden duydum bizim zaten eşimin a+ benim a- o yüzden sadece rh yönünden uyuşmazlık var bizde

Snowlake canım nasılsın durumun ne müsait olunca yazarsan çok seviniriz aklımız sende
Aynı halâ günde 2 kere antibiyotik bir kere bebek için ciğer geliştirici iğne yapıyorlar sürekli kan alıyorlar nstye bağlıyorlar bekliyorum

Şimdiden takmaya başladım kafaya bu süt konusunu inşallah zor olmaz çabuk gelir inşallah sizin bebişler de hemen emer hiç zorluk yaşamadan

Şimdiden takmaya başladım kafaya bu süt konusunu inşallah zor olmaz çabuk gelir inşallah sizin bebişler de hemen emer hiç zorluk yaşamadan
benim daha şimdiden sıkınca sıvı geliyo oğlumdada böyleydi doğum yapınca hemen sütüm gelmişti inşallah bundada öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…