2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
kızımın battenyeleri kışlık battanyelerini henüz yıkamadım zaten havalar soğuyana kadar bunları kullanırız diye

Eklentiler

• IMG_20230503_170059.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 61
kızlar hastane çantasına kaç tane takım koyucaksınız eğer bir gece kalırsak iki takım bile yeter ama oğlumda 5-6 gün kalmıştık hastane çantasındakiler yetersiz gelmişti fazla fazlamı koysam diye düşünüyorum ama bu seferde bir gece kalırsak hastaneden sonra hepsini tekrar yıkamak gerekir

Ben de bugün kan uyusmazligi ignesi icin gittim devlete zaten gel demislerdi. Benden kan aldılar kan sonucu pozitif negatif durumuna göre igneyi yapacaklarmıs. Zaten daha önce de öyle söylemislerdi. Daha önce kalp atisi olmadigi icin kürtaj olmustum onda da doktor recete yazdi eczacilar odasindan ücretsiz almistik igneyi sonra saglik ocagina vurulmustum. Bu sefer kan sonucuna göre vurulcam.

banada aynı şekilde yaptılar kan sonucu çıkınca yatış verdi iğneyi yaptı çıkış yapıldı

Çok çok haklısın bende aynı dusunceceym kendi ailem olsa direk gitmeyelim derdim ama eşimin ailesi için gtmemoz gerek oda aslında brz tedirgin ama blmyrm.napcaz

Çok çok haklısın bende aynı dusunceceym kendi ailem olsa direk gitmeyelim derdim ama eşimin ailesi için gtmemoz gerek oda aslında brz tedirgin ama blmyrm.napcaz
allahın izniyle bişey olmaz inşallah dinlene dinlene giderseniz yollar önce iyiydi ama depremden sonra asfalt falan engebeli olmuş bazı yerler çok kötü

Ben 2 tane pijama takimı kendim icin koymayi düsünüyorum bebek icin de 2 tane yeter diye düsündüm ama belki bi takim daha koyarim yedekte dursun diye bilemedim. Kendimiz icin corap, terlik, yelek (ne olur ne olmaz sezaryandan cijinca üsüyebilirim), başortü, atlet, camasir, havlu, kagit havlu aklima gelenler. Bebekler icin de mama da koyacagim sezaryan olacaklar bunu da ihmal etmeson derim sezaryanda süt hemen gelmiyor benim oglumda 3 gün sonra sütüm gelmisti. Cocuk ac kaldı agliyodu hemsireler meme veriyolar meme boş. Cocuk sabaha kadar agladi esime dedim mama verelim verdik de rahatlamisti. O zaman acemiydim simdi mama da goturecegim insallah.

benim sütüm hemen gelmişti ma ilk bşta hemşire az geliyo diye kendisi mama vermişti benim allahtan bişey olmazsa normal doğum olucak
Kan sonucun pozitif mi cikmisti cnm
rh faktörüne bakıyolar sanırım benim arh- önceki gebeliklerimdede kan alıp iğneyi yapmışlardı

Ben 3 takim koyarim 5li set bebek icin
4 tane zibinda koyarim
Kendim icinde 2 takim koyarim
Zaten azlarsa ev yakin getirir eşim
Bi sikinti cikmazsa bi gun kaliyor hastanede

Ben her takımı ayrı kilitli poşetlere koyacağım canım. Varya koloroplastın ağzı açılan fermuarlılar. Böylece diğerleri kirlenmez gelince yıkamakla uğraşmam. Sende düşünebilirsin. Açıkçası yedek olsun yanımda kafam tahat olsun diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…