2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kontrole gittim canim suan hersey yolunda yatcaksij evde hiç kalmicaksin dedi. Hastanede kalamam kizim var ona bakacak kimse yok hastane hasta ediyo beni zaten psikolojim.bozuldu..insallah zamaninda dogum yaparız hepimiz
Allah acil şifalar versin canim, kendine cok dikkat et..

Cok gecmis olsum cnm ya insallah normale dönüp zamanı geldiginde dogum yaparsin. Rabbim yardimcin olsun. Kacinci haftandasın.

Kontrole gittim canim suan hersey yolunda yatcaksij evde hiç kalmicaksin dedi. Hastanede kalamam kizim var ona bakacak kimse yok hastane hasta ediyo beni zaten psikolojim.bozuldu..insallah zamaninda dogum yaparız hepimiz
Çok çok geçmiş olsun canım çok uzildm benimde plsentam aşağıda riskli gebeliğim. Kanama.olmadi.ijsallah olmaz ama.korku oluyor isimde hiç bitmiyor rahat duramyrm da korkuyormda. Kan degerimde.dusuk senin kaç oldu şimdi hemoglobin

Yaa kan grubumuz da aynı olamaz ama eşlerin adı da aynıysa pessss Bizde de gruplar aynı cnm sorun olmadı hiç, uyaran da olmadı işin aslı...
Süpermiş daha çok ortak nokta çıkar bizde sağolasın canım içim rahatladı biraz, daha kontrole de var soramıyorum doktora

Hanimlar ne var ne yok nasil geciyo Odemler sislikler hareket edememeler basladi mi yemeklerden sonra fil gibi hissediyorum ben birde agzim hic durmuyo ne bulursam yiyorum bu kadar sıkısık olmama ragmen anlamadim

Hanimlar ne var ne yok nasil geciyo Odemler sislikler hareket edememeler basladi mi yemeklerden sonra fil gibi hissediyorum ben birde agzim hic durmuyo ne bulursam yiyorum bu kadar sıkısık olmama ragmen anlamadim
bende penguen gibi yürüyorum bide sürekli oğlumun peşinde dolandığım için akşama kadar penguen gibi bir oraya bir buraya oturup kalkmak çok zahmetli geliyo ayakta biraz kalınca ayaklarım alarm veriyo oğlumda hiç böyle olmamıştım bu gebeliğimde kızım hamileliği dibine kadar yaşatıyo bana bende senin gibi sürekli yiyorum karnım önceki gebeliklerime göre büyük ama diğer hamilelere göre küçük yinede beni baya zorluyo kaburgamı ittiriyo bide sürekli o yüzden otururkende rahat yok malesef

Benim ağırlığımdan ayağımdaki seneler önceden körelttiğim nasırım azdı

Bende gestasyonel diyabet çıktığı için onu düzene sokmaya çalışırken ister istemez kilomu da korudum. Bi de hastalık geçiriyorum gribal covid de olabilir bilmiyorum baktırmadım. Tat ve koku alamıyorum. O da 1-2 kilo vermeme neden oldu. Burnum tıkanıyor hiçbir şekilde nefes alamıyorum. Mecburen sprey kullandım. Yarın doktora gidicem umarım minnoş bu durumlardan etkilenmemiştir.

Benim ağırlığımdan ayağımdaki seneler önceden körelttiğim nasırım azdı
Hahaha ay cabucak gecse su 2 ay yemin ederim kendimi ozledim hayatimda ilk defa bu kilolari gordum o kadar mutsuzum ki bu konuda anlatamam bi dogursam nefes alsam kilolari versem bebemle beraber gun saymaya basladim gercekten

Cok gecmis olsun insallah bebislik bi durum yoktur sende cabucak gecirirsin umarim

Bu işin sakasi yok canim dikkat et sende. Ya ben surekli yatıyordum zaten o gun kizimi parka falan götürdüm baya yorulmustum sende fazla kiprasma derim dikkatli ol. Kanim 11.6 falandi kanamadan sonra 10 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…