2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hahaha ay cabucak gecse su 2 ay yemin ederim kendimi ozledim hayatimda ilk defa bu kilolari gordum o kadar mutsuzum ki bu konuda anlatamam bi dogursam nefes alsam kilolari versem bebemle beraber gun saymaya basladim gercekten
Bende öyle.Normalde çok hareketli tez canlı biriyim hamile olduğumu unutup kapıya telefona acele acele hamle yapıyorum sonra başım dönüyor Çorabımı ayakta giymeye çalışıyorum dengem bozuluyor sendeliyorum.
Bende hiç bu kiloları görmemiştim.Bide hastanelerden bıktım anacım.

Günlük şeker ölcümü yapan arkadaşlar hergün not alıp doktora mi götürüyorsunuz. Ve yüksek cikarsa doktor insülin mi veriyor biraz bilgi verirmisiniz. Bana endokrin sorun yok demesine ragmen kadın dogumcu sınırda deyip her gün ölcmemi söyledi.

Ben şeker yüklemesinin sonucunu gösterdim doktora henüz bi daha gitmedim. su an her gün ölçüyorum. Ptesi goturcem sonuçları. Kaç çıkıyo sonuçlarınız?

Ahahah alisamadik biz bu ise sonu bu kadar guzel olmasa delilik gercekten bile isteye yasadiklarimiza bak Allah saglikla kavustursun insallah

O ciğer geliştirici iğne ne işe yarıyor
Erken dogumda Allah korusun premature bebeklerde ölüm riskini azaltan ,ciger gelişimini en az iki hafta ileride olmasını sağlayan bir iğne.Bu iğne genelde iki doz 24 saat aralıkla yapılıyor ve doğum ne kadar geç olursa o kadar ise yarıyor o sebeple seni kontrol altında tutuyorlar suanda.Ben ilk kızımda ciğer geliştirici vurulduktan bir 10 Gün sonra doğum yaptım kuvezde çok az kaldı.
Simdi de yine erken doğum riskim olduğundan ciğer gelistiricimin son dozunu dun oldum.Guzel düşün stres çok etkiliyor böyle durumlarda yapılacak hersey yapılıyor iyi olacak inşallah

Şuan herşey iyiye gidiyor belki erken doğuma almazlar beni

Ben şeker yüklemesinin sonucunu gösterdim doktora henüz bi daha gitmedim. su an her gün ölçüyorum. Ptesi goturcem sonuçları. Kaç çıkıyo sonuçlarınız?
Açlık 96
1. Saat 153
2. Saat 106 cikti. Endokrine yollamisti o da endokrin normal dedi gebelik sekeriniz yok dedi. Bu sefer devlette farkli bi doktora denk geldim o da nasil endokrin oyle bisey dedi. Ölcüp mutlaka sonuclari goster riskli goruyorum gibi biseyler soyledi. Simdi sekerimi ölcüp 1 hafta falan goturecegim sonucları

Kızlar gebelikte 2.9 değer ile troid ilacı kullanmaya başlamıştık, gebeliğin sonuna kadar devam mı edeceğiz acaba kullanmaya

Kızlar geçmiş olsun inşallah bebişler son haftalara kadar gelir sizinle kalırlar,dualarımız sizinle ,rabbim hepimizin sağ salim kucağımiza alabilmeyi,sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin ,yormayalim kendimizi belliki zorlayacak laf artık ,bende geçen gün yordum 2 gün araliksiz ağrı cektim ,dün kontrol vardı bir sorun yok dedi dr ama iki gün evin içinde bile yürürken zorlandım artık iş felan yapmıycam ,zaten yapınca da yapmamisa dönüyor kolayca

Kızlar gebelikte 2.9 değer ile troid ilacı kullanmaya başlamıştık, gebeliğin sonuna kadar devam mı edeceğiz acaba kullanmaya
Bana devam edeceğiz dedi doktor. Üç aydır da takipteyim
En son yine birazcık yükseltti ama değerlerin güzel sıkıntı olmaz bebeğe zaten dedi
Doğumdan 1 hafta sonra ilacı kes
1 ay sonra da tekrar değerlere bakalım ona göre rota çizelim dedi

Minesuu ve Snowlake nasılsınız ? Çok geçmiş olsun

Üç gündür dehşet sancım var hem de düzenli şekilde. Enfeksiyon tetikliyor. Biliyorum. 32. Hafta bitimi ile haftaya Nst bağlamaya başlayacak doktorum. Niyetim 40. Haftaya kadar bebeği karnımda büyütmek
İnşallah erken doğum olmaz. Enfeksiyona çok dikkat edin kızlar
Annemden emdiğim süt burnumdan geliyor son üç gündür

Benim değerlere bu zamana kadar 3 kez bakıldı, hatta ilaca başlamadan önce bile değerim düşmüştü
son kez ilaç yazdırırken bitince kontrole gel bakalım ona göre devam edelim falan demedi (normalde öyle diyordu benim doktor değere göre devam ediyordu ondan sordum)

Sizin kaç haftalık oldu diğer doğumlarınız?

Burda sizi okuyorum ya , işte bakıyorum oo 27 haftalık 28 haftalık baya büyükler falan bir bakmışım ki ben de o haftalardayım. Zaman çok hızlı geçiyor kızlar yaa, Allah hepimize sağlıklı hayırlı dogumlar nasip etsin :)

Amin canim
Bende mayis ve temmuz annelerini takip ediyorum surekli onlar bizden da onde gebelik olarak:)))))

Bu sonuçlar kaç mg için?

Kızlar bebişin tekmelerini hareketlerini kasıklarıma yakın hissediyorum normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…