2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İdrar yolu enfeksiyonu mu

İdrar yolu enfeksiyonu mu
Evet hem kanımda hem de idrar yollarında:/
Kandakine bişey yapamayız ama idrar yolunu mutlaka tedavi etmemiz lazım dedi doktorlar
Bebek doğarken kuvözde bile kalmasına sebebiyet verir uzun süreli negatif etkileri olabilir dedi (biliyordum ama tekrar tekrar duyunca bi panik olmuyor değilim)

Bende de baştan beri enfeksiyon var ve antibiyotik dahi geçirmedi
Son 4 5 gündür özellikle gece böbreklerim
sanciyor
Kültür temiz çıktı. O nedenle bol su iç ayağını sıcak tut dediler. Ama 10 gün içinde tekrar test ve idrar kültürü isterler böyle giderse çünkü böbrek sancım var

Evet sıkıntılı ve geçmeyen bir süreç. Allah şifa versin cümlemize

Kizceler bir sure yiyeceklerinize mor sebze meyveleri katsaniza gunluk mutlaka bir porsiyon mor sebze bir porsiyonda meyve tuketin. Enfeksiyonla en etkili savasan renk mor birde sarimsak. Zaten ilac mutlaka deneniyo destekleyici tedavi olsun

Kızlar gebelikte 2.9 değer ile troid ilacı kullanmaya başlamıştık, gebeliğin sonuna kadar devam mı edeceğiz acaba kullanmaya
ayda 1 kez tsh değerine baktırıp tsh sonucu ve kullandığın ilacın dozunu kendi doktoruna bildirmen gerekir. o gerekli görürse tekrardan endokrine yönlendirir. genel bilgi olarak düşse dahi tekrar yükselmemesi için devam etmeni istiyorlar.

Kızlar gebelikte 2.9 değer ile troid ilacı kullanmaya başlamıştık, gebeliğin sonuna kadar devam mı edeceğiz acaba kullanmaya
Doktorum doğuma kadar kullanacağımı söyledi arada bir değerlerimi kontrol ediyorum sadece. Bugünde sağlık ocağında kan verdim. 2 ayda bir kontrol ediyorum

Güzel anneler ben artık 31.haftada olduğum için kıyafet yıkama yerleştirme işlerine başlıcam nasipse. Kızımın odası da geldi yapacak bir sürü işim oldu. Deterjan olarak siveno aldım, doğal içerik sebebiyle. Sizler hangi markayı aldınız? Bir de pişik kremi, şampuan hangi marka almalıyım? Güneş kremi falan aldınız mı? Benim kafamda bir sürü soru var, aldıklarınızı paylaşın lütfen

Deterjan Baproy, pişik kremi bepanthol, şampuan mustela ama güneş kremi almadım yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlar bebek için önerilmiyor.

Benim ilk gebeligimde lökosit 300 çıktı seni sezeryan olsa alamam demişti doktorum zaten normal istyrdm ama dikişlerin tutmaz demişti epizyotomi yapıldı alttan kesildi çok uzulyrdm ama neyseki hiç bir olaslk olmadı ne dikişlerim.acildi ne bişey oldu

Kizceler bir sure yiyeceklerinize mor sebze meyveleri katsaniza gunluk mutlaka bir porsiyon mor sebze bir porsiyonda meyve tuketin. Enfeksiyonla en etkili savasan renk mor birde sarimsak. Zaten ilac mutlaka deneniyo destekleyici tedavi olsun
En sevdiğim renk
Hemen mor lahana rendeleyip sarımsak sosu ile tatlandırıp evlere şenlik oda kokusu oluşturuyorum akşam yemeğine

Ouyyyyyy.
Bende kaç çıktı bilmiyorum ama bol yazıyor. Bakteri de var. Diğerleri de bol diye çıktı.
Maşallah koalisyon kurmuşlar yok yok idrar yolu parlamentosunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…