- 12 Temmuz 2016
- 4.616
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.659
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.181
Normalmis canim henuz donmemis demek ki 34.haftaya kadar eger donecekse doner demisti doktorum.Kızlar bebişin tekmelerini hareketlerini kasıklarıma yakın hissediyorum normal mi ?
Yaa 34 den sonra dönmüyorlar demek ki dönseydi yukarda mı hissederdim hareketleri acabaNormalmis canim henuz donmemis demek ki 34.haftaya kadar eger donecekse doner demisti doktorum.
Yaa 34 den sonra dönmüyorlar demek ki dönseydi yukarda mı hissederdim hareketleri acaba
Donmez mi sonrasinda orasi muamma bana soylenen oYaa 34 den sonra dönmüyorlar demek ki dönseydi yukarda mı hissederdim hareketleri acaba
Benim 9Bu işin sakasi yok canim dikkat et sende. Ya ben surekli yatıyordum zaten o gun kizimi parka falan götürdüm baya yorulmustumsende fazla kiprasma derim dikkatli ol. Kanim 11.6 falandi kanamadan sonra 10 oldu.
İdrar yolu enfeksiyonu mu@Minesuu ve @Snowlake nasılsınız ? Çok geçmiş olsun
Üç gündür dehşet sancım var hem de düzenli şekilde. Enfeksiyon tetikliyor. Biliyorum. 32. Hafta bitimi ile haftaya Nst bağlamaya başlayacak doktorum. Niyetim 40. Haftaya kadar bebeği karnımda büyütmek
İnşallah erken doğum olmaz. Enfeksiyona çok dikkat edin kızlar
Annemden emdiğim süt burnumdan geliyor son üç gündür
Benim göbek deliğinin üstü altı öyle elleri ayakları o şekilde duruyor bazı hareketleri göbek deliğinin brz altında çoğu ama göbek deliğinin üstüKızlar bebişin tekmelerini hareketlerini kasıklarıma yakın hissediyorum normal mi ?
Evet hem kanımda hem de idrar yollarında:/İdrar yolu enfeksiyonu mu
Bende de baştan beri enfeksiyon var ve antibiyotik dahi geçirmediEvet hem kanımda hem de idrar yollarında:/
Kandakine bişey yapamayız ama idrar yolunu mutlaka tedavi etmemiz lazım dedi doktorlar
Bebek doğarken kuvözde bile kalmasına sebebiyet verir uzun süreli negatif etkileri olabilir dedi (biliyordum ama tekrar tekrar duyunca bi panik olmuyor değilim)
Evet sıkıntılı ve geçmeyen bir süreç. Allah şifa versin cümlemizeBende de baştan beri enfeksiyon var ve antibiyotik dahi geçirmedi
Son 4 5 gündür özellikle gece böbreklerim
sanciyor
Kültür temiz çıktı. O nedenle bol su iç ayağını sıcak tut dediler. Ama 10 gün içinde tekrar test ve idrar kültürü isterler böyle giderse çünkü böbrek sancım var
Evet hem kanımda hem de idrar yollarında:/
Kandakine bişey yapamayız ama idrar yolunu mutlaka tedavi etmemiz lazım dedi doktorlar
Bebek doğarken kuvözde bile kalmasına sebebiyet verir uzun süreli negatif etkileri olabilir dedi (biliyordum ama tekrar tekrar duyunca bi panik olmuyor değilim)
Kizceler bir sure yiyeceklerinize mor sebze meyveleri katsaniza gunluk mutlaka bir porsiyon mor sebze bir porsiyonda meyve tuketin. Enfeksiyonla en etkili savasan renk morBende de baştan beri enfeksiyon var ve antibiyotik dahi geçirmedi
Son 4 5 gündür özellikle gece böbreklerim
sanciyor
Kültür temiz çıktı. O nedenle bol su iç ayağını sıcak tut dediler. Ama 10 gün içinde tekrar test ve idrar kültürü isterler böyle giderse çünkü böbrek sancım var
ayda 1 kez tsh değerine baktırıp tsh sonucu ve kullandığın ilacın dozunu kendi doktoruna bildirmen gerekir. o gerekli görürse tekrardan endokrine yönlendirir. genel bilgi olarak düşse dahi tekrar yükselmemesi için devam etmeni istiyorlar.Kızlar gebelikte 2.9 değer ile troid ilacı kullanmaya başlamıştık, gebeliğin sonuna kadar devam mı edeceğiz acaba kullanmaya
Doktorum doğuma kadar kullanacağımı söyledi arada bir değerlerimi kontrol ediyorum sadece. Bugünde sağlık ocağında kan verdim. 2 ayda bir kontrol ediyorumKızlar gebelikte 2.9 değer ile troid ilacı kullanmaya başlamıştık, gebeliğin sonuna kadar devam mı edeceğiz acaba kullanmaya
Allah bağışlasın :) sağlıkla büyümüş ne güzel.Kizim 31 hafta 6 günlük doğdu. Suanda 10 yaşında.
Deterjan Baproy, pişik kremi bepanthol, şampuan mustela ama güneş kremi almadım yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlar bebek için önerilmiyor.Güzel anneler ben artık 31.haftada olduğum için kıyafet yıkama yerleştirme işlerine başlıcam nasipse. Kızımın odası da geldi yapacak bir sürü işim oldu. Deterjan olarak siveno aldım, doğal içerik sebebiyle. Sizler hangi markayı aldınız? Bir de pişik kremi, şampuan hangi marka almalıyım? Güneş kremi falan aldınız mı? Benim kafamda bir sürü soru var, aldıklarınızı paylaşın lütfen
Sağol canım, ilk 6 ay kullanılmıyormuş güneş kremi doğru biliyorsunDeterjan Baproy, pişik kremi bepanthol, şampuan mustela ama güneş kremi almadım yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlar bebek için önerilmiyor.
Benim ilk gebeligimde lökosit 300 çıktı seni sezeryan olsa alamam demişti doktorum zaten normal istyrdm ama dikişlerin tutmaz demişti epizyotomi yapıldı alttan kesildi çok uzulyrdm ama neyseki hiç bir olaslk olmadı ne dikişlerim.acildi ne bişey olduEvet hem kanımda hem de idrar yollarında:/
En sevdiğim renkKizceler bir sure yiyeceklerinize mor sebze meyveleri katsaniza gunluk mutlaka bir porsiyon mor sebze bir porsiyonda meyve tuketin. Enfeksiyonla en etkili savasan renk morbirde sarimsak. Zaten ilac mutlaka deneniyo destekleyici tedavi olsun
Ouyyyyyy.Benim ilk gebeligimde lökosit 300 çıktı seni sezeryan olsa alamam demişti doktorum zaten normal istyrdm ama dikişlerin tutmaz demişti epizyotomi yapıldı alttan kesildi çok uzulyrdm ama neyseki hiç bir olaslk olmadı ne dikişlerim.acildi ne bişey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?