2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben green clean aldım temiz içerik oda deterjan olarak. Yine siveno alabilirsiniz diğerlerini de. Uygun fiyatlı isterseniz e bebeğin kendi ürününden yeşil organik yazan biberon emzik temizleyici, şampuan, pişik kremi hem temiz içerik hem uygun fiyat. Fakat 2 çeşit var. Birisi morlu gibi. Benim dediğim yeşil tasarımlı ve organik yazıyor. Diğerinden pahalı zaten. Mesela diğer seri 30 tl bu 80 tl şampuan.
Mustela çok öneriliyor fakat içeriği artık temiz değil.

Ouyyyyyy.
Bende kaç çıktı bilmiyorum ama bol yazıyor. Bakteri de var. Diğerleri de bol diye çıktı.
Maşallah koalisyon kurmuşlar yok yok idrar yolu parlamentosunda
Bende hamileliğimin başından beri kurtulamadım. Her ay düzenli ilaç kullanıyorum. Diğer kontrole yine çıkıyor. Enfeksiyon çıkmasa vajinal akıntı oluyor yine kullanıyorum ilaç. Kaçıncı oldu artık.

Kızlar bebişin tekmelerini hareketlerini kasıklarıma yakın hissediyorum normal mi ?
Normal cnm bende öyleyim sanki her hareketi etini kesiyor gibi demin mesele tam hareket ederken elektirik çarptı gibi oldum birden bir baktım saydiriyor karnimdaki

Kızlar birşey sorucam sizdede aynı durum varmı ben hem hareketi göğüs altında hemde göbek de hissediyorum sabahları aşırı acıkmış oluyorum yemek yiyince kendime geliyorum

Kızlar birşey sorucam sizdede aynı durum varmı ben hem hareketi göğüs altında hemde göbek de hissediyorum sabahları aşırı acıkmış oluyorum yemek yiyince kendime geliyorum
Ayni ben
Ben bisey yemesem midem bulaniyo hemen
Bebegimide goguslerim altindda ve gobegimin orda hisediyorum

Kizlar ilk defa bebegimi renkli gordum 31 haftalik olmusum 1600 grm olmuş suyudu iyi dedi
Rahim uzunlugu 27mm iyi dedi sanki az gibi geldi bana
Oysss maşallah bende ay sonu gidicem bakalım kaç gram olmuş benim kide çok merak ediyorum

Kızlar ben doktorumu bir hışımla değiştirdim bugün.Bana aile hekimimin yanındaki hemşirenin ve bi kaç tansiyon problemi olan arkadaşımın tavsiye ettiği bi doktor vardı.Sabah normal şekilde doktoruma gittim bebeğin gelişimi 2 hafta geri tahliller vereceksin dedi yine klasik.Hatta yarım saat sana süre veriyorum burada yatmak istiyorsan burada olmadı bi devlet hastanesinde yatış vericem dedi.Bende eşim ailem ilçede buna şu an karar veremem dedim bir sürü moralim bozuldu idrar verdim çıktım.Tansiyonum 14 bu arada.Bi kaç arkadaşla görüştüm hemen yatma bence dediler.Bahsettikleri doktora gittim o kadında normal 13-14 dedi küçükte 7-8 çıkıyor.Protein kaçağına ve kan testlerine tekrar bakalım evet şeker yüksek çıkmış ama tatlı mı yedin dün dedi cornettolardan yemiştim gece yatmadan.9 gün gerilik görüyorum baş ve bel çevresinde bacaklar tam olması gereken uzunlukta dedi.Kan sulandırıcıyı 1 haftadır kullanmamıştım ondan da sebep olabilir 34’üncü haftaya kadar kullanman lazım dedi.Çok ılımlı çok sakin konuştu benimle.Diğerinin söylediği hemen yatman lazım yatış veriyorum falan hiç böyle şeyler duymadım.

Bu arada ben yoldayken ilk gittiğim doktor sekreterine arattı beni.Sizi bekliyoruz hemen yatmanız lazım diye.Ben yarım saatte buna karar veremem diyorum gelmeniz lazım diyor kız ısrarla.Söyledim ilçede yaşıyorum diye o zaman devlet hastanesine yatın mutlaka durum çok ciddi diyor.Doktor hanım akşam 5’e kadar burada mutlaka bekliyoruz diyor.Ben şok.Perinatolojiye devlette gitmiştim tahlillerimi hep devlette yaptırdım kadın ondan mi kıl oldu korku basıyor anlam veremedim.Acil bişey olsa diğer tavsiye edilen doktorda yatış verir illa önümüzdeki haftayı beklemez diyorum kendimce.

İçim şişti yeminle yaa.Gitmicem ama asla ona tekrar.

Geçmiş olsun cnm başka doktor okadar kötü konusmadiysa yatmana gerek yok bence çünkü burda bir iki arkadaşında bir hafta geride çıkmıştı kilosu boyuna ne dedi doktor

Geçmiş olsun cnm başka doktor okadar kötü konusmadiysa yatmana gerek yok bence çünkü burda bir iki arkadaşında bir hafta geride çıkmıştı kilosu boyuna ne dedi doktor
Bacak boyu çok iyi dedi.Sadece bel ve baş için gerilik gördü.Sonradan gittiğim doktor minyon bebekte olabilir dedi.

Kızlar tulum mu aldınız ikili takım mı ?
İkili takim tercih ediyoru
Canim gecmiş olsun
Protein kacagi varmi tahlilinde
Sekerinde varsa dikkat et
Ve tansiyonu surekli baktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…