- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.221
Canim emin olmak icin bi kac doktora gozukKızlar ben doktorumu bir hışımla değiştirdim bugün.Bana aile hekimimin yanındaki hemşirenin ve bi kaç tansiyon problemi olan arkadaşımın tavsiye ettiği bi doktor vardı.Sabah normal şekilde doktoruma gittim bebeğin gelişimi 2 hafta geri tahliller vereceksin dedi yine klasik.Hatta yarım saat sana süre veriyorum burada yatmak istiyorsan burada olmadı bi devlet hastanesinde yatış vericem dedi.Bende eşim ailem ilçede buna şu an karar veremem dedim bir sürü moralim bozuldu idrar verdim çıktım.Tansiyonum 14 bu arada.Bi kaç arkadaşla görüştüm hemen yatma bence dediler.Bahsettikleri doktora gittim o kadında normal 13-14 dedi küçükte 7-8 çıkıyor.Protein kaçağına ve kan testlerine tekrar bakalım evet şeker yüksek çıkmış ama tatlı mı yedin dün dedi cornettolardan yemiştim gece yatmadan.9 gün gerilik görüyorum baş ve bel çevresinde bacaklar tam olması gereken uzunlukta dedi.Kan sulandırıcıyı 1 haftadır kullanmamıştım ondan da sebep olabilir 34’üncü haftaya kadar kullanman lazım dedi.Çok ılımlı çok sakin konuştu benimle.Diğerinin söylediği hemen yatman lazım yatış veriyorum falan hiç böyle şeyler duymadım.
Bu arada ben yoldayken ilk gittiğim doktor sekreterine arattı beni.Sizi bekliyoruz hemen yatmanız lazım diye.Ben yarım saatte buna karar veremem diyorum gelmeniz lazım diyor kız ısrarla.Söyledim ilçede yaşıyorum diye o zaman devlet hastanesine yatın mutlaka durum çok ciddi diyor.Doktor hanım akşam 5’e kadar burada mutlaka bekliyoruz diyor.Ben şok.Perinatolojiye devlette gitmiştim tahlillerimi hep devlette yaptırdım kadın ondan mi kıl oldu korku basıyor anlam veremedim.Acil bişey olsa diğer tavsiye edilen doktorda yatış verir illa önümüzdeki haftayı beklemez diyorum kendimce.
İçim şişti yeminle yaa.Gitmicem ama asla ona tekrar.
Protein kaçağı 2 ay önce baktırmıştım çıkmadı.Önümüzdeki hafta tekrar bakılacak.Canim gecmiş olsun
Protein kacagi varmi tahlilinde
Sekerinde varsa dikkat et
Ve tansiyonu surekli baktir
Ay sonu gidicem bende devlete bakalım ne diyceklerSaol canim
Aslinda cogunlukla devlete ozelede arada gidiyorum
Canim haftayi bekleme bence protein kacagi cok onemliProtein kaçağı 2 ay önce baktırmıştım çıkmadı.Önümüzdeki hafta tekrar bakılacak.
Şeker yüklemesi de 15 gün önce yaptırdım 73-63-126 çıkmış oda normal.
Holter takıldı 24 saatlik 2 kere 13’ü görmüş kardiyoloji benim tedavi edebileceğim bişey yok dedi.Hastaneye gidince yüksek çıkıyor.
canım yinede bir doktora daha görün istersen sonuçta riske atmamak lazım kan sulandırıcıyı 34 haftada tamamen bıraktırıyomu benim foktorum bana doğum sancın başlayana kadar kullanıcaksın dedi işkence gibi geliyo resmen bana her seferinde aynı şekilde canım yanıyoKızlar ben doktorumu bir hışımla değiştirdim bugün.Bana aile hekimimin yanındaki hemşirenin ve bi kaç tansiyon problemi olan arkadaşımın tavsiye ettiği bi doktor vardı.Sabah normal şekilde doktoruma gittim bebeğin gelişimi 2 hafta geri tahliller vereceksin dedi yine klasik.Hatta yarım saat sana süre veriyorum burada yatmak istiyorsan burada olmadı bi devlet hastanesinde yatış vericem dedi.Bende eşim ailem ilçede buna şu an karar veremem dedim bir sürü moralim bozuldu idrar verdim çıktım.Tansiyonum 14 bu arada.Bi kaç arkadaşla görüştüm hemen yatma bence dediler.Bahsettikleri doktora gittim o kadında normal 13-14 dedi küçükte 7-8 çıkıyor.Protein kaçağına ve kan testlerine tekrar bakalım evet şeker yüksek çıkmış ama tatlı mı yedin dün dedi cornettolardan yemiştim gece yatmadan.9 gün gerilik görüyorum baş ve bel çevresinde bacaklar tam olması gereken uzunlukta dedi.Kan sulandırıcıyı 1 haftadır kullanmamıştım ondan da sebep olabilir 34’üncü haftaya kadar kullanman lazım dedi.Çok ılımlı çok sakin konuştu benimle.Diğerinin söylediği hemen yatman lazım yatış veriyorum falan hiç böyle şeyler duymadım.
Bu arada ben yoldayken ilk gittiğim doktor sekreterine arattı beni.Sizi bekliyoruz hemen yatmanız lazım diye.Ben yarım saatte buna karar veremem diyorum gelmeniz lazım diyor kız ısrarla.Söyledim ilçede yaşıyorum diye o zaman devlet hastanesine yatın mutlaka durum çok ciddi diyor.Doktor hanım akşam 5’e kadar burada mutlaka bekliyoruz diyor.Ben şok.Perinatolojiye devlette gitmiştim tahlillerimi hep devlette yaptırdım kadın ondan mi kıl oldu korku basıyor anlam veremedim.Acil bişey olsa diğer tavsiye edilen doktorda yatış verir illa önümüzdeki haftayı beklemez diyorum kendimce.
12/7-10/6 sabahlarıCanim haftayi bekleme bence protein kacagi cok onemli
Sekerinde normal cikmiş
Evde tansiyonun kac cikiyor mesela
Ozaman normal12/7-10/6 sabahları
İnanırmısın hamile kalmadan önce daha çok ağrıyordu.Hamileliğim boyunca belki 2 belki 3 kere başım ağrımıştır.Ozaman normal
Senin cok baş agrin oluyor mu
Masallh allh sağlıkla kucağımıza almayoda nasp eder ben daha hiç görmedin çocuğun suratını devlet göstermiyor malasef
Merhaba geçmiş olsun, ağustos anneleri grubundanım burayı da takip ediyorum sıkıntınızı görünce yazmak istedim. Tansiyonun normal üst sınırı 12, kişiden kişiye değişiyor yani aslında normal denen 12 sizin için yüksek olabilir. Benim için yüksek mesela boy kilo genetik yatkınlık gebelik etkiliyor . Daha aynı sorunu bugün tesadüfen geciken ikinci doz tetanoz aşısı için gidince öğrendim. İki farklı görüş almışsınız bence üçüncü görüşü alın içiniz rahat eder 2ye 1 olur12/7-10/6 sabahları
Benim hamilelikte tavan yaptiİnanırmısın hamile kalmadan önce daha çok ağrıyordu.Hamileliğim boyunca belki 2 belki 3 kere başım ağrımıştır.
Geçmiş olsun cnm benmkide aynina göre geride dedi doktorum ama yatış falan yapacağız ciddi bir durum olmadığını soylediKızlar ben doktorumu bir hışımla değiştirdim bugün.Bana aile hekimimin yanındaki hemşirenin ve bi kaç tansiyon problemi olan arkadaşımın tavsiye ettiği bi doktor vardı.Sabah normal şekilde doktoruma gittim bebeğin gelişimi 2 hafta geri tahliller vereceksin dedi yine klasik.Hatta yarım saat sana süre veriyorum burada yatmak istiyorsan burada olmadı bi devlet hastanesinde yatış vericem dedi.Bende eşim ailem ilçede buna şu an karar veremem dedim bir sürü moralim bozuldu idrar verdim çıktım.Tansiyonum 14 bu arada.Bi kaç arkadaşla görüştüm hemen yatma bence dediler.Bahsettikleri doktora gittim o kadında normal 13-14 dedi küçükte 7-8 çıkıyor.Protein kaçağına ve kan testlerine tekrar bakalım evet şeker yüksek çıkmış ama tatlı mı yedin dün dedi cornettolardan yemiştim gece yatmadan.9 gün gerilik görüyorum baş ve bel çevresinde bacaklar tam olması gereken uzunlukta dedi.Kan sulandırıcıyı 1 haftadır kullanmamıştım ondan da sebep olabilir 34’üncü haftaya kadar kullanman lazım dedi.Çok ılımlı çok sakin konuştu benimle.Diğerinin söylediği hemen yatman lazım yatış veriyorum falan hiç böyle şeyler duymadım.
AminMasallh allh sağlıkla kucağımıza almayoda nasp eder ben daha hiç görmedin çocuğun suratını devlet göstermiyor malasef
Bende devlettekinden çok memnun ama bu ay gittiğimde söylemi düşünüyorum gosterebilirse buAmin
Evet gostermiyorlar
Ben devletekinden cok memnunum sirf renkli
icin ozele gittim
Gebeligim basindada gitmistim oyle
Seni ciddi anlamda korkutmadığı için sevindim açıkçası senin adına.Doktorla ilgili bi yorum okudum şimdi internetten ufak bi aksilikte tüm tahlilleri tekrar istiyor kendisi de acayip panik oluyor yazmışlar.Bire bir aynısını yaşadım.Diğer gittiğim doktorda yatış gerekecek bişey görmediğini söyledi seninki gibi ama tabiki istediği tetkikleri yaptıracağım.Geçmiş olsun cnm benmkide aynina göre geride dedi doktorum ama yatış falan yapacağız ciddi bir durum olmadığını soyledi
Aynı durum bendede var bende göremedim yüzünüMasallh allh sağlıkla kucağımıza almayoda nasp eder ben daha hiç görmedin çocuğun suratını devlet göstermiyor malasef
Amin,cok tesekkur ederim.Darisi şimdiki kızıma ve tüm bebek bekleyenlere inşallahAllah bağışlasın :) sağlıkla büyümüş ne güzel.
75 ml yükleme yapıldi cnmBu sonuçlar kaç mg için?
Benim 8.3 dü iste 1.5 aydir ilac kullaniyorum günde 2 şu an 9.2 olmuş. Doktor takip edicez dediBenim 9bende en iyisi durayım brz
Ne ilacı kullanıyorsunuz? Bana da fitil veriyor ama geçmiuor.Bende hamileliğimin başından beri kurtulamadım. Her ay düzenli ilaç kullanıyorum. Diğer kontrole yine çıkıyor. Enfeksiyon çıkmasa vajinal akıntı oluyor yine kullanıyorum ilaç. Kaçıncı oldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?