- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.241
Cok degil cnm ya ben de 53 le hamile kaldım şu an 62 yim. Sen benden ilerdesin hafta olarak.Bide cok kilo almisim ben 52yle hamile kaldim 66 olmusum
Hafif odemim var vucudumda
YaCok degil cnm ya ben de 53 le hamile kaldım şu an 62 yim. Sen benden ilerdesin hafta olarak.
Cok gecmis olsun cnm. Yani bazı doktorlar gercekten kendilerine güvenmeyip devlete gönderiyorlar bazisi da pabik yaptiriyo. Bana da gecen özelde suyun cok fazla dedi bi de artiyo dedi. Iste erken dogum olavilir baya korkuttu beni. 2 dir devletteki farkli 2 doktora sordum birisi bu haftada su degerlendirilmez dedi bir digeri de evt suyun sınirda ama şu an tehlikeli bir durumda degil dedi. Bi daha o doktora gitmeme karari aldim cunku asiri kararsizdi. Yani eger imkanin varsa yada yakınında var mi devletin dogum hastaneleri onlara acilden giriş yapıp bi degerlendirme daha alabilirsin.Kızlar ben doktorumu bir hışımla değiştirdim bugün.Bana aile hekimimin yanındaki hemşirenin ve bi kaç tansiyon problemi olan arkadaşımın tavsiye ettiği bi doktor vardı.Sabah normal şekilde doktoruma gittim bebeğin gelişimi 2 hafta geri tahliller vereceksin dedi yine klasik.Hatta yarım saat sana süre veriyorum burada yatmak istiyorsan burada olmadı bi devlet hastanesinde yatış vericem dedi.Bende eşim ailem ilçede buna şu an karar veremem dedim bir sürü moralim bozuldu idrar verdim çıktım.Tansiyonum 14 bu arada.Bi kaç arkadaşla görüştüm hemen yatma bence dediler.Bahsettikleri doktora gittim o kadında normal 13-14 dedi küçükte 7-8 çıkıyor.Protein kaçağına ve kan testlerine tekrar bakalım evet şeker yüksek çıkmış ama tatlı mı yedin dün dedi cornettolardan yemiştim gece yatmadan.9 gün gerilik görüyorum baş ve bel çevresinde bacaklar tam olması gereken uzunlukta dedi.Kan sulandırıcıyı 1 haftadır kullanmamıştım ondan da sebep olabilir 34’üncü haftaya kadar kullanman lazım dedi.Çok ılımlı çok sakin konuştu benimle.Diğerinin söylediği hemen yatman lazım yatış veriyorum falan hiç böyle şeyler duymadım.
Bu arada ben yoldayken ilk gittiğim doktor sekreterine arattı beni.Sizi bekliyoruz hemen yatmanız lazım diye.Ben yarım saatte buna karar veremem diyorum gelmeniz lazım diyor kız ısrarla.Söyledim ilçede yaşıyorum diye o zaman devlet hastanesine yatın mutlaka durum çok ciddi diyor.Doktor hanım akşam 5’e kadar burada mutlaka bekliyoruz diyor.Ben şok.Perinatolojiye devlette gitmiştim tahlillerimi hep devlette yaptırdım kadın ondan mi kıl oldu korku basıyor anlam veremedim.Acil bişey olsa diğer tavsiye edilen doktorda yatış verir illa önümüzdeki haftayı beklemez diyorum kendimce.
İçim şişti yeminle yaa.Gitmicem ama asla ona tekrar.
Son aylarda yavaşlar belki öyle tahmin ediyorum. Diger hamileliginde kac kilo almistin. Benim bugün 28+5 cnmYa
Ama genede 14 kilo almisim
Sen kac haftaliksin
Ben 15 gün önce devlette de başka doktora gittim ondan hiç durumun çok ciddi hemen yatman lazım gibi bişey duymadım çok kafamda endişe kalırsa pazartesi tekrar ona da danışıcam.Bahsettiğim doktora bende artık gitmem asla hatta hastaneyi de görmek istemiyorum.Cok gecmis olsun cnm. Yani bazı doktorlar gercekten kendilerine güvenmeyip devlete gönderiyorlar bazisi da pabik yaptiriyo. Bana da gecen özelde suyun cok fazla dedi bi de artiyo dedi. Iste erken dogum olavilir baya korkuttu beni. 2 dir devletteki farkli 2 doktora sordum birisi bu haftada su degerlendirilmez dedi bir digeri de evt suyun sınirda ama şu an tehlikeli bir durumda degil dedi. Bi daha o doktora gitmeme karari aldim cunku asiri kararsizdi. Yani eger imkanin varsa yada yakınında var mi devletin dogum hastaneleri onlara acilden giriş yapıp bi degerlendirme daha alabilirsin.
Diger hamileligimde 27 kilo aldim hepsi odem zaten 32 haftada dogum yaptimSon aylarda yavaşlar belki öyle tahmin ediyorum. Diger hamileliginde kac kilo almistin. Benim bugün 28+5 cnm
Canim insallah durdurular suyuKızlar yine su gelmeye başladı böyle giderse beni doğuma alacaklar sanırım bana dua edin nolur
Yok ya birşey diyen yok malesef canımCanim insallah durdurular suyu
Hicmi demiyolar neden geliyor
Bu kadar tedavide goruyon
Bence bu su bosuna gelmiyor ya plesantan zarar gormuş olabilirYok ya birşey diyen yok malesef canım
Namaz kildigimda dualrimda olcaksinKızlar yine su gelmeye başladı böyle giderse beni doğuma alacaklar sanırım bana dua edin nolur
Canım biraz zor oluyor ama eger idrsr yolu enfeksıyonuysa su fısfıs camasır suları var ben onları yanımda dolastiriyorum braz manyaklık oluyor ama bejımde uzun sure gecmemıstı bu sekılde rahat oluor once girceim yetde bi sıkıp siliyorum sonra giriyorum bide bana tek icimlık monurol ve bitkisek olan piyeloseptyl ilac ck iyi gelmisti eger idrar yolu enfksıyonuysan ck rahatlatiyorMinesuu ve Snowlake nasılsınız ? Çok geçmiş olsun
Üç gündür dehşet sancım var hem de düzenli şekilde. Enfeksiyon tetikliyor. Biliyorum. 32. Hafta bitimi ile haftaya Nst bağlamaya başlayacak doktorum. Niyetim 40. Haftaya kadar bebeği karnımda büyütmek
İnşallah erken doğum olmaz. Enfeksiyona çok dikkat edin kızlar
Annemden emdiğim süt burnumdan geliyor son üç gündür
Tabiki de tetkikleri yaptır benden isteseler bende yaptırırım hem içimiz rahat eder bikac doktora da git bence hakkında hayırlısı olsunSeni ciddi anlamda korkutmadığı için sevindim açıkçası senin adına.Doktorla ilgili bi yorum okudum şimdi internetten ufak bi aksilikte tüm tahlilleri tekrar istiyor kendisi de acayip panik oluyor yazmışlar.Bire bir aynısını yaşadım.Diğer gittiğim doktorda yatış gerekecek bişey görmediğini söyledi seninki gibi ama tabiki istediği tetkikleri yaptıracağım.
Bu ay gittiğimde soylicem ama utrasyon fotoğrafını falan versinler bariAynı durum bendede var bende göremedim yüzünü
Dualarımız seninle cnm sende bebekte sağlıklı haberiniz alırız insllhKızlar yine su gelmeye başladı böyle giderse beni doğuma alacaklar sanırım bana dua edin nolur
Mustela hakkında içeriği yüzünden çok fazla olumsuz yorum duyuyorum bende artık o yüzden almak istemedim. Fiyat önemli değil içeriği temiz olsun doğal olsun yeterli, teşekkürler bilgi için biraz daha araştıracağımBen green clean aldım temiz içerik oda deterjan olarak. Yine siveno alabilirsiniz diğerlerini de. Uygun fiyatlı isterseniz e bebeğin kendi ürününden yeşil organik yazan biberon emzik temizleyici, şampuan, pişik kremi hem temiz içerik hem uygun fiyat. Fakat 2 çeşit var. Birisi morlu gibi. Benim dediğim yeşil tasarımlı ve organik yazıyor. Diğerinden pahalı zaten. Mesela diğer seri 30 tl bu 80 tl şampuan.
Mustela çok öneriliyor fakat içeriği artık temiz değil.
1 kez fitil kullandım. 1 kez tek içimlik şase. Geçen vajinal akıntı için vajinadan enjekte edilen krem kullandım. Bunlara ek her ay düzenli cranberry kapsülü kullanıyorum. Enfeksiyonlarda iyi oluyor diye. İşte anca temizleniyor sonra tekrar başlıyor.Ne ilacı kullanıyorsunuz? Bana da fitil veriyor ama geçmiuor.
75 için cidden normal sonuçlarınız75 ml yükleme yapıldi cnm
Ben renkli gördüm ama fotorafi vermedi yuzunu gostermedigi icinBu ay gittiğimde soylicem ama utrasyon fotoğrafını falan versinler bari
Ben şimdilik iyim cnm yuregik agzimda korkuyla yaşıyorum sadece. Sende dikkat et. Aslinda nst icin 32 haftayi beklemene gerek yokki sancin varsa gitseydin bi baksalardi.Minesuu ve Snowlake nasılsınız ? Çok geçmiş olsun
Üç gündür dehşet sancım var hem de düzenli şekilde. Enfeksiyon tetikliyor. Biliyorum. 32. Hafta bitimi ile haftaya Nst bağlamaya başlayacak doktorum. Niyetim 40. Haftaya kadar bebeği karnımda büyütmek
İnşallah erken doğum olmaz. Enfeksiyona çok dikkat edin kızlar
Annemden emdiğim süt burnumdan geliyor son üç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?