2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Cok gecmis olsun cnm. Yani bazı doktorlar gercekten kendilerine güvenmeyip devlete gönderiyorlar bazisi da pabik yaptiriyo. Bana da gecen özelde suyun cok fazla dedi bi de artiyo dedi. Iste erken dogum olavilir baya korkuttu beni. 2 dir devletteki farkli 2 doktora sordum birisi bu haftada su degerlendirilmez dedi bir digeri de evt suyun sınirda ama şu an tehlikeli bir durumda degil dedi. Bi daha o doktora gitmeme karari aldim cunku asiri kararsizdi. Yani eger imkanin varsa yada yakınında var mi devletin dogum hastaneleri onlara acilden giriş yapıp bi degerlendirme daha alabilirsin.

Ben 15 gün önce devlette de başka doktora gittim ondan hiç durumun çok ciddi hemen yatman lazım gibi bişey duymadım çok kafamda endişe kalırsa pazartesi tekrar ona da danışıcam.Bahsettiğim doktora bende artık gitmem asla hatta hastaneyi de görmek istemiyorum.

Canım biraz zor oluyor ama eger idrsr yolu enfeksıyonuysa su fısfıs camasır suları var ben onları yanımda dolastiriyorum braz manyaklık oluyor ama bejımde uzun sure gecmemıstı bu sekılde rahat oluor once girceim yetde bi sıkıp siliyorum sonra giriyorum bide bana tek icimlık monurol ve bitkisek olan piyeloseptyl ilac ck iyi gelmisti eger idrar yolu enfksıyonuysan ck rahatlatiyor

Tabiki de tetkikleri yaptır benden isteseler bende yaptırırım hem içimiz rahat eder bikac doktora da git bence hakkında hayırlısı olsun

Mustela hakkında içeriği yüzünden çok fazla olumsuz yorum duyuyorum bende artık o yüzden almak istemedim. Fiyat önemli değil içeriği temiz olsun doğal olsun yeterli, teşekkürler bilgi için biraz daha araştıracağım

Ne ilacı kullanıyorsunuz? Bana da fitil veriyor ama geçmiuor.
1 kez fitil kullandım. 1 kez tek içimlik şase. Geçen vajinal akıntı için vajinadan enjekte edilen krem kullandım. Bunlara ek her ay düzenli cranberry kapsülü kullanıyorum. Enfeksiyonlarda iyi oluyor diye. İşte anca temizleniyor sonra tekrar başlıyor.

Ben şimdilik iyim cnm yuregik agzimda korkuyla yaşıyorum sadece. Sende dikkat et. Aslinda nst icin 32 haftayi beklemene gerek yokki sancin varsa gitseydin bi baksalardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…