2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben şimdilik iyim cnm yuregik agzimda korkuyla yaşıyorum sadece. Sende dikkat et. Aslinda nst icin 32 haftayi beklemene gerek yokki sancin varsa gitseydin bi baksalardi.
Bende bgn doktora gttmm hemoglobin düşük plasenta aşağıda bayağı canm skldi riskleri konuştuk ister istemez .... Senin kanaman ağrısız mi oldu doktor dedi kanama ağrısız olur plasenta asagidayza birde türü var benim plasenta previa marjinalis ve arka duvarda senin ne söylediler mi

28 haftalık oldum canım
canim hiç korkma en azından 27haftayi atlatmissin erken dogum bile olsa yasama şansı Cook yüksek annem benide 7 aylık 20 günlük doğurmuş dusun kadar yol önce bile doktorlar hayat kurtarabiliyormus simdi en son model makineler ile calisiyorlar dogsa bile yasayacak
gönül isterki zamanında dogsun ama erken dogum olsa bile yasayacak bebeğin tüm kalbimle buna inanıyorum

Kizlar bende cok hastayim usutmusum galiba vucudum heryerim agriyo burun tikanikligi ve oksurukte var uyuyamıyorum resmen
Saat basi uyaniyorum ne yapsam iyi gelir?

Sen hangisini kullaniyorsun önceden sormussam kusura bakma bende bugn kadın doğuma gttm olmazsa damardan verelim dedi benim kanama riskim var çünkü canm skldi ya
Bana da duruma göre kan serumu verebiliriz dedi. Senin dedigin ilactan yani. Ben gyno ferro sanol kullaniyorum. Suya limon sıkıp öyle iciyorum etkinligi artsin diye. Sen en son ne zaman ölctürdün kanını ilacı ne zamandir kullaniyorsun. 10 olsa en azindan kanlarımız biraz daha rahatlarız.

Kizlar bende cok hastayim usutmusum galiba vucudum heryerim agriyo burun tikanikligi ve oksurukte var uyuyamıyorum resmen
Saat basi uyaniyorum ne yapsam iyi gelir?
ben değilde oğlum aynen dediğin gibi burnu tamamen kapalı öksürükte var gece sürekli uyandı normalde gece hiç uyanmaz bahar fena çarptı kuzucuğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…