2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Onbes gün önce bakıldı gyneferron başladı güne iki kere sabahlarida ben pekmez iciyorm yeşil mercimek yemeği yapiyorm arada badem. Et yumurta. İnşallah artmıştir ama ümidim yok. Bu hafta dahiliyeye gidicem benim haftamda 32 artık yaklaştı taktiricam

Eger artış varsa büyük ihtimal takmazlar biraz daha beklerler. Benim az da olsa artiş gordüğü icin bekleyelim dedi. Serumun da yan etkileri olabiliyormus haftada 1 takılıyormuş bazisina 1 tane yeterliyken bazisi 2 tane falan takiliyormus. Maliyetli bisey eczaneye sordum 2000 civarıymiş sanirim raporlu bi sekilde bu fiyat. Özel hastane sadece ilacı takmak icin 1070 tl fiyat verdi. Tabii gerekliyse bunlarin önemi yok mecbur takilacak. Insallah hic gerek kalmaz.

Duzenli ilacini ver
Acaba bende hastaneye gitsem mi
Bas agrim cok var
Cnm baş agrisindan ziyade oksuruk icin vs mutlaka git cunkü oksuruk vucudu aşirı yoran bisey. Her yere etki ediyor.
Bu arada benim bacaklarımda diz kapagimdan asagisi asiri agriyor dün zor yüruyodum hatta yürüyemiyordum magnezyumda kullaniyorum aslında. Ama nette baktim olabiliyormuş. Yani erken oldu biraz agrilar sanki onceki hamilelgiimde doguma yakın bacak agrilsrim olmustu

Benimde hemoglobin biraz sınırın altında çıkmış Dr gidip soramadim ,ondan mı bilmiyorum azıcık efor sarf edince hemen tansiyonum yükseliyor , özellikle yemeklerden sonra , hayırlısıyla su son iki ayı atlatsaydik

Protein kaçağı gebelikte çok önemli bir hafta sonraya ertelemeden bir kurumsa idrar verilebilirse ortaya çıkacaktır,eğer öyle bir durum olursa hemen ciğer gelistirici iğne veriyor Dr bana kızımda vermişti,yine normal zamanında doğdu ama önlem amaçlı iyi oldu,benimde tansiyonum yüksekmiş farkında bile değildim Dr gidince öğrendim,şimdi surekli olcuyorum son aylarda yükseliyor çünkü artık tecrübe ettim ,devlette hiç olcmuyorlar ölç de demiyorlar,özele gitmesek arada ,bundan haberimiz de olmayacak

Ben oksurukten okadar sikayetci degilim ama baş agrisi cok var
Normal hasta olmasam bile baş agrim var tansiyonum da normal gozukuyor
Magnezyum bende kullanıyorum cok iyi geliyor

Evet cok onemli
Bundan 2 hafta once baktirdim bisey cikmadi
Tansiyonum şuan 12 13 lerde cok şukur
Devlet hastanesi mallesef bisey olmasa tansiyona bakmazlar
Senin tansiyonun kac cikiyor?
Bide idrar tahlili verdinmi?

Ferinject tir muhtemelen canım raporlu ben kendım hemsire oldugım icin hamile kalmadan once takmistim ama oda birden ykseltiyor sonra yavasdan dususe geciyor onun yerine kalıcı olarak sut ürünlerini etle tüketmiyorum pekmez limon yapıyorum neyazkkı bu ilacladi uzun sure kullanmak gerkeıor ama uzun vadede tabletler suruplar ykseltiyor benmde var eksiklgiim oncesinde reglimde 10gun falan surdugunden(

Çok geçmiş olsun. Benim de tektarlıuor artık vücudum kendi üretiyor diye düşümiyorum. Ne yaparsam geçmiyor. Ben de şase kullandım.

Siveno ve Babys Green inceledim araştırdım temiz içerik deterjan olarak onları aldım sudokremi pişik kremi olarak aldım yağ yerine ilk başlarda vücut losyonu öneriliyor gözenekleri tıkıyormuş yağ onun için mustela aldım şampuan Naturalive aldım İncia da temiz içerik onuda stok düşünüyorum güneş kremi için erken onu o yüzden almadım benimkiler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…