- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.301
Bana da duruma göre kan serumu verebiliriz dedi. Senin dedigin ilactan yani. Ben gyno ferro sanol kullaniyorum. Suya limon sıkıp öyle iciyorum etkinligi artsin diye. Sen en son ne zaman ölctürdün kanını ilacı ne zamandir kullaniyorsun. 10 olsa en azindan kanlarımız biraz daha rahatlarız.
Kizlar benim hgb 10 bundan 2 ay once simdi kac bilmiyorumOnbes gün önce bakıldı gyneferron başladı güne iki kere sabahlarida ben pekmez iciyorm yeşil mercimek yemeği yapiyorm arada badem. Et yumurta. İnşallah artmıştir ama ümidim yok. Bu hafta dahiliyeye gidicem benim haftamda 32 artık yaklaştı taktiricam
Çok geçmiş olsunKızlar yine su gelmeye başladı böyle giderse beni doğuma alacaklar sanırım bana dua edin nolur
Bana doktorum dedi ki doğumdan sonra sürekli tekrar eden enfeksiyon için farklı bir tedavi uygulanacakmış. Ultrasonla falan bakılacakmış.Çok geçmiş olsun. Benim de tektarlıuor artık vücudum kendi üretiyor diye düşümiyorum. Ne yaparsam geçmiyor. Ben de şase kullandım.
Temiz içeriğe dikkat ediyorsunuz diye söylüyorum biliyorsunuzdur muhtemelen ama sudo maalesef temiz içerik değil. Bende dikkat ediyorum fakat yine de aldım orası ayrıSiveno ve Babys Green inceledim araştırdım temiz içerik deterjan olarak onları aldım sudokremi pişik kremi olarak aldım yağ yerine ilk başlarda vücut losyonu öneriliyor gözenekleri tıkıyormuş yağ onun için mustela aldım şampuan Naturalive aldım İncia da temiz içerik onuda stok düşünüyorum güneş kremi için erken onu o yüzden almadım benimkiler böyle
Riskleri cok var evet. Agrisiz kanama oluyor kan bosaliyor oyle regl kani gibi falan degil. Oyle bi bosaliyorki patliyor adete. Hala soktayim zaten korkudan annemlerde kalıyorum. Benimkide arka duvarda plesanta posterior benim. Arka duvarda.olan plesanta yukarı cikmazmis canim. Ama sen dikkat et bak o kanamayi kimsenin yasamasini istemem çok kötüydu çünküBende bgn doktora gttmm hemoglobin düşük plasenta aşağıda bayağı canm skldi riskleri konuştuk ister istemez .... Senin kanaman ağrısız mi oldu doktor dedi kanama ağrısız olur plasenta asagidayza birde türü var benim plasenta previa marjinalis ve arka duvarda senin ne söylediler mi
Bekletiyorlar halâ gözetim altındayım durumum ne olacak bilmiyorumSnowlake ne durumdasınız
Mümkün olduğunca sakin olmaya çalış canım her şey yoluna girecek inşallahBekletiyorlar halâ gözetim altındayım durumum ne olacak bilmiyorum
Bunları aldım ama suda mecbur olmadıkça kullanmıcam bende sizin gibi duydum ama bilemiyorum bazıları da sorun yok diyor Mustela içinde bir şeyler söyleniyor ama firma açıklama yapmış sanırım tecrübesizlik oluyor artık incia alıcam her şeyi ama işte sürekli yeni bilgi geliyor bizde öğreniyoruz bunlar çok önce aldıklarımTemiz içeriğe dikkat ediyorsunuz diye söylüyorum biliyorsunuzdur muhtemelen ama sudo maalesef temiz içerik değil. Bende dikkat ediyorum fakat yine de aldım orası ayrıtemiz içerikli ürünler genelde pişik yapıyor. Acil durumda bunu kullanırım normalde pişik olmazsa temiz kullanırım dedim.
Elbette olur ilaç kullaniyormusunKizlar benim hgb 10 bundan 2 ay once simdi kac bilmiyorum
Acaba baş agrim kansizlik yuzunden olabilir mi
Sizinde baş agriniz varmi
İlaç değil soğuk buhar serum olan izotonil en küçük olanı dolaba at ondan beş CC çek buhari al. Tuzlu su zaten soğuk olduğu için öksürük keser yada pekmez bak ılık şeyler ic göğsüne zeytinyağı sur canımEvde buhar makinam var
İlacida var kullanmak istemiyorum hamilelik yuzunden
Bol sicak seyler iciyorum
Çok sağol canım paylaştığın içinSiveno ve Babys Green inceledim araştırdım temiz içerik deterjan olarak onları aldım sudokremi pişik kremi olarak aldım yağ yerine ilk başlarda vücut losyonu öneriliyor gözenekleri tıkıyormuş yağ onun için mustela aldım şampuan Naturalive aldım İncia da temiz içerik onuda stok düşünüyorum güneş kremi için erken onu o yüzden almadım benimkiler böyle
Hep aklimizdasin bugun girmedin ogleden sonra endişelendikBekletiyorlar halâ gözetim altındayım durumum ne olacak bilmiyorum
Evet gunde 1taneO
Elbette olur ilaç kullaniyormusun
Tam canimİlaç değil soğuk buhar serum olan izotonil en küçük olanı dolaba at ondan beş CC çek buhari al. Tuzlu su zaten soğuk olduğu için öksürük keser yada pekmez bak ılık şeyler ic göğsüne zeytinyağı sur canım
Umarım sağ salim kucağına alırsın duamdasn inanBekletiyorlar halâ gözetim altındayım durumum ne olacak bilmiyorum
Çıkardıİlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Gec dollenme olabiliyor yada bazen kese hemen gorunmeyebiliyor kanda beta hcg en guvenlisiİlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Ben de cnm etle süt ürünleri tuketmiyorum ayni sekilde ilacimi limonlu su ile iciyorum öncesinde pekmeze de limon sıkıp iciyordum. Serum taktirdiginda yan etkileri oldu mu şu an kac kan degerin cnm?Ferinject tir muhtemelen canım raporlu ben kendım hemsire oldugım icin hamile kalmadan once takmistim ama oda birden ykseltiyor sonra yavasdan dususe geciyor onun yerine kalıcı olarak sut ürünlerini etle tüketmiyorum pekmez limon yapıyorum neyazkkı bu ilacladi uzun sure kullanmak gerkeıor ama uzun vadede tabletler suruplar ykseltiyor benmde var eksiklgiim oncesinde reglimde 10gun falan surdugunden(
Kesinlikle yapar cnm ben de etkileri yüksek nabız, kulakta kalp sesini duymak ve nefes darligi. Kulagimdaki ugultu azaldı biraz yükselince kanım. Ama yine de var. Ordan tam yükselmedigini anlıyorum. Sen bence aile hekimine gidip kanina baktir.Kizlar benim hgb 10 bundan 2 ay once simdi kac bilmiyorum
Acaba baş agrim kansizlik yuzunden olabilir mi
Sizinde baş agriniz varmi
Bende de yuksek nabiz var ve nefes darligida varKesinlikle yapar cnm ben de etkileri yüksek nabız, kulakta kalp sesini duymak ve nefes darligi. Kulagimdaki ugultu azaldı biraz yükselince kanım. Ama yine de var. Ordan tam yükselmedigini anlıyorum. Sen bence aile hekimine gidip kanina baktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?