2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar benim hgb 10 bundan 2 ay once simdi kac bilmiyorum
Acaba baş agrim kansizlik yuzunden olabilir mi
Sizinde baş agriniz varmi

Çok geçmiş olsun. Benim de tektarlıuor artık vücudum kendi üretiyor diye düşümiyorum. Ne yaparsam geçmiyor. Ben de şase kullandım.
Bana doktorum dedi ki doğumdan sonra sürekli tekrar eden enfeksiyon için farklı bir tedavi uygulanacakmış. Ultrasonla falan bakılacakmış.

Temiz içeriğe dikkat ediyorsunuz diye söylüyorum biliyorsunuzdur muhtemelen ama sudo maalesef temiz içerik değil. Bende dikkat ediyorum fakat yine de aldım orası ayrı temiz içerikli ürünler genelde pişik yapıyor. Acil durumda bunu kullanırım normalde pişik olmazsa temiz kullanırım dedim.

Riskleri cok var evet. Agrisiz kanama oluyor kan bosaliyor oyle regl kani gibi falan degil. Oyle bi bosaliyorki patliyor adete. Hala soktayim zaten korkudan annemlerde kalıyorum. Benimkide arka duvarda plesanta posterior benim. Arka duvarda.olan plesanta yukarı cikmazmis canim. Ama sen dikkat et bak o kanamayi kimsenin yasamasini istemem çok kötüydu çünkü

Pişik kremi burts bee markasının aldım tamamen doğal içerikli ve çok güzel. Kızımda da kullanmıştım memnun kalmıştım. Şampuan için de ecowell aldım o da organik sertifikalı bir marka. Ayy bugün hastane çantamı hazırlamaya başladım,tek tek kıyafetleri ütüledim Paketledim. Geriye sadece biberon,emzik,sağma makinesini falan sterilize etmek kaldı. Onları da halledince tamamdır çoğu

Bunları aldım ama suda mecbur olmadıkça kullanmıcam bende sizin gibi duydum ama bilemiyorum bazıları da sorun yok diyor Mustela içinde bir şeyler söyleniyor ama firma açıklama yapmış sanırım tecrübesizlik oluyor artık incia alıcam her şeyi ama işte sürekli yeni bilgi geliyor bizde öğreniyoruz bunlar çok önce aldıklarım

Evde buhar makinam var
İlacida var kullanmak istemiyorum hamilelik yuzunden
Bol sicak seyler iciyorum
İlaç değil soğuk buhar serum olan izotonil en küçük olanı dolaba at ondan beş CC çek buhari al. Tuzlu su zaten soğuk olduğu için öksürük keser yada pekmez bak ılık şeyler ic göğsüne zeytinyağı sur canım

Çok sağol canım paylaştığın için

Bekletiyorlar halâ gözetim altındayım durumum ne olacak bilmiyorum
Hep aklimizdasin bugun girmedin ogleden sonra endişelendik
O

Elbette olur ilaç kullaniyormusun
Evet gunde 1tane
Tam canim

İlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda

Ben de cnm etle süt ürünleri tuketmiyorum ayni sekilde ilacimi limonlu su ile iciyorum öncesinde pekmeze de limon sıkıp iciyordum. Serum taktirdiginda yan etkileri oldu mu şu an kac kan degerin cnm?
Bu arada benim de reglim 10 gün sürer bekarken de evlendikten sonra da böyleydi hep.

Kizlar benim hgb 10 bundan 2 ay once simdi kac bilmiyorum
Acaba baş agrim kansizlik yuzunden olabilir mi
Sizinde baş agriniz varmi
Kesinlikle yapar cnm ben de etkileri yüksek nabız, kulakta kalp sesini duymak ve nefes darligi. Kulagimdaki ugultu azaldı biraz yükselince kanım. Ama yine de var. Ordan tam yükselmedigini anlıyorum. Sen bence aile hekimine gidip kanina baktir.

Bende de yuksek nabiz var ve nefes darligida var
Yeni dun ozelden geldim ordan tahlil yaptirmiyolar
Saglik ocagida oyle takmiyolar kafama gore tahlil yaptirmazlar bakalim 2hafta sonra giderim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…