2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın kızlar bende çok ciddi bir horlama başladı gibi geliyo eşimi uyutmuyo gibi hissediyorum ağzım açık uyuyorum eskiden de burnumda sorun vardı ama sanki hamilelik ilerledikçe arttı benim de uyku kalitemi bozuyo eşim uyandırıyo nefes alamıyosun rahat diye bazen sizde de aynı durum var mı doktor geniz eti alerjik büyümesi demişti daha önce gittiğimde ilaç vermişti şimdi onu da icemem dimi

İstersen git canım bu haftalarda normaldir diye düşünüyorum ama için rahat eder

Bendede ıkı gun oldu sonra azaldı nrmalde o donemlerde regl oluodum üsütmüs olabilirmisin bde uzanınca dinlenınce gecıorsa korkma braz dınlenmene bak

kızlar günayfın nasılsınız ben baya grip oldum oğlandan bana geçti gözlerim ağrıyo resmen boğazım şiş bir durumda burnum hiç durmuyo çok kötü oldum

canım doktoruna bir danış ama sanmıyorum izin vereceğini

Merhaba kızlar , şimdi ben aldığum kıyafetleri yıkayacağım, omo yerine bebek deterjanı kullanmam gerekiyor sanırım? hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz ? bir de bebekler için yumuşatıcı var mı makineye koyuyor muyuz ??

Suan 20kg almis bulunmaktayim rekor bende galiba
Can boğazdan gelir
50 küsür gün kalmış sonrası zaten bolca ter savaş buhran aşk ve Bebiş 10-12 aylık olunca aaa 25!kg vermişsin
Ama en önemlisi yeşillik ağırlıklı beslenip gluteni kesmek(benim önceki bebede 10-11 kg aldım Totalde ve 14 kg olarak geri verdim 10 ay içinde) alerji olunca mecbur diyet yapıyorsun bir de peşinden koş ey uykusuzluk derken hooop ince bel welcome

Evet bebek deterjanı kullan
Ben granül sabun kullanıyorum Dalan marka. Ama Bebiş doğunca lekeleri asla çıkarmaz o. Mecbur temiz içerikli leke çıkarıcı alacağım
Diğer türlü alerjik bebeğin olursa derisi poposu ağzı gözü heryeri kızarır kaşınır :/

Saglik olsun dedigin gibi sag salim bebisleri kucagimiza alalim insallah her birimiz gerisi hallolur kilo veremicem diye asla dert etmiyorum nasil vericegimi bildigim icin ( bu arada dogum sonrasi seve seve yardimci olurum bu konuda) mutsuzum cunku hic bu kilolari gormedim omrum hayatimca ve cok kisa bir sure icinde oldu bu kadar hizli bi degisimi kaldiramadim heralde gerco sadece kilo degil her sey degisti vucudumda tuhaf geliyo

Çatlayacağı varsa kg almasan bile çatlıyor maalesef ve bu tamamen derine bağlı
Annene çekmemişsin demek ki.
Ben hiçbişy sürmüyorum süreyim dedim üşendim. Hala bir çatlak oluşmadı. Derim esnek ve kalın. Beyaz tenli olmama rağmen.
Ama bu işler belli olmaz doğumdan sonra bile çatlıyor deri maalesef
En güzeli fit olmak. O çatlaklar çirkin gözükmez zayıflayıp sıkılaşınca. Kg almamaya özen göster linacım

Tabi canim sunun surasinda ne kaldi kilo alinir verilir bebisleri tosun olsun yeter ki yesillik ve gluten sut icin mi diyosun? Ben ictigim suyu arttirip malt icecek icmeyi dusunuyorum sut acisindan. Kilo vermek icinse protein ve yag ile beslenince kilo veriyorum daha cok kosu yaptigim icin dogumdan bikac ay sonrada bi mani olmazsa niyetim kosuya donmek tek seferde 500 600 kalori yakinca catir cutur gidiyo kilo ben gibi cok kilo alanlara tavsiyemdir

Ben dün neredeyse acile gidiyordum doğum başladı diye. 10-15 dakikada bir düzenli sancı geldi. 1 saat boyunca.
Fakat ılık duşa girince biranda rahatladım. Aklında bulunsun. Doktorum önermişti. Çok sancın olunca duşa gir rahatlarsın aksi halde hemen gel demişti.

Braxton hicksler başladı artık. Ama enfeksiyon da o şekilde sancı yapar. Tahlil yaptır mutlaka.

günaydınlaar, acaba özel hastanelerden doğum için fiyat aldınız mı acaba? doktoruma da doğum planı sormak istiyorum da daha erken der diye çekiniyorum :) ama işte tez canlılık
Ben henuz fiyat konusmadim ama dogum planini ve nasil gelisecegini konustuk doktorumla bence hicte erken degil insanin aklini kurcaliyo cunku en azindan ustune cizik atacagin bir konu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…