2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Miss dünya Lissa trendyoldan aldım iki tane kumaşları güzel fiyatları ideal bakabilirsin canım

Kızlar genel temizliğinizi kaçıncı haftada yapmayı düşünüyorsunuz?
Haziran sonu temmuz başı olur diye düşünüyorum doğumu o yüzden haziran ilk ya da ikinci haftası halıları yıkamaya yollayıp temizliğe yardımcı abla çağırıp yapacağım :)

Yok be canim sonucta denenmis ise yaramis bisey niye linclenesin benim ilk cocugum pek bi halt bilmiyorum mesela ne duysam onu yapiyorum

Malesef öyle. Hepsi sağlıklı olsun. Anneler sağlıkla evlatlarına kavuşsun inşallah. Annelik dünyanın en zor mesleği gerçekten. Size de çook geçmiş olsun.

Ben lohusa geceliği suwenden aldım indirime denk geldim baya ama bı tane aldım bir yetmez gibi gelmeye başladı. Bebişin kıyafetlerini yavaş yavaş ben de yıkamak istiyorum artık ama erken mi diye de düşünüyorum kalıyo hep daha bebek deterjanı da almadım önce onu almam lazım hastane çantasına hala eksiklerim var

Ay benim de öyle. Horluyorum, eşim yan dön diye uyandırıyor. Adam benim yüzümden uykusuz kalıyor ya. Nefes de alamıyorum. Sabah o yüzden yorgun uyanıyorum.
kızlar günayfın nasılsınız ben baya grip oldum oğlandan bana geçti gözlerim ağrıyo resmen boğazım şiş bir durumda burnum hiç durmuyo çok kötü oldum
Ben de grip oldum ve ölüyorum sanki. Ateşim falan da çıkıyor. Hatta size danışayım istedim. Çarşamba günü randevum var. Bugün acile mi gitsem yoksa çarşambayı mı beklesem daha iyi olur?
Hastalığın üstüne çamaşır makinem bozuk, yarın yapmaya gelecekler. Evi biraz temizlemem derlemem toplamam lazım ama hiç halim yok. Bi yandan da yapmak zorundayım çünkü 1 2 haftadır adam akıllı dokunmadım bile eve. Banyoyu geçen hafta temizlemiştim, eşim tıraş oldu, her yer kıl evi götürüyor afedersiniz. Yarım saat oturayım da başlayayım dedim ama bakalım

Rezene mi acaba ben oglumda kullanmistim gaz icin bazi doktorlar da tavsiye ediyor

Kızlar genel temizliğinizi kaçıncı haftada yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben halılarımı yeni verdim halılarım gelmeden temizligi de ablam yardim edecek yapacağim insallah. Ondan sonra da hastane cantası hazirlarim diye düşündüm. Benim ikiz gebelik oldugu icin temizlik işi aradan ciksin dedim daha agirlasmadan. 29+1 im bu arada

Aaa evet rezeneydi adı. Nasıl da aklıma gelmedi.
Pheebs bak Venüs de biliyormuş. Rezene kaynatıp suyundan azıcık içirince, sen de içersin çay gibi gaz filan olmaz (dualar bu yönde)
Evt cnm bebise 1 cay kasigi veriyorsun kendin de bi cay bsrdagi icebilirsin hem sütteki gazı aliyor hem süt icin de faydali diye biliyorum. Bu arada demleme yoluyla yapmak gerek diye biliyorum. 1 cay bardagina 1 cay kasigi agzini kapatip biraz demlendiriyordum ben. Sonra iciyordum. Tadi cok hoş olmasada

Rezene anason tane kimyon karıştırın eşit oranda. Anason daha az da olabilir. Sabah aksam 1 er kupa sıcak suda demleme şeklinde hazırlayarak için, sizin sütünüzün gazı da azalır, Anason da tatlı tatlı uyutur sakinleştirir. BEnim sihirli iksirim de buydu

Evet kaynatıp diyorum sürekli ama demleme usulü aslında. :) çok sağol hatırlattığın için.

İkiz olduğu için bizden daha önce doğurursun muhtemelen iyi düşünmüşsün kendini yormadan halledersin :) bende 31+0 hafta oldum bugün bakalım yavaş yavaş başlarız :)

ateşin varsa bi acile görün canım kontrolüne yine gidersin bendede durumlar aynı az önce kaynanam geldi söylendi oğlanı alfı gitti bende biraz toparlamaya çalışıyotum ama gözlerim dışına çıkıcak nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…