- 20 Eylül 2022
- 412
- 800
- 33
- 27
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.421
Miss dünya Lissa trendyoldan aldım iki tane kumaşları güzel fiyatları ideal bakabilirsin canımBen çok kilo almadım ama ben de bu kiloyu hayatımda görmemiştim6 kilo almıştım en son, bu hafta kontrol var bakalım kaç olmuşum merak ediyorum. 2 kilo daha almışımdır herhalde diyorum.
Bu arada kızlar biz bugün 31. Haftamıza girdikçok hızlı geçiyor... Bu hafta bebişin kıyafetleri yıkayacağım. Ama hastane çantası için eksiklerim var lohusa geceliği ve pijama halen alamadım. Siz nerelerden aldınız?
Haziran sonu temmuz başı olur diye düşünüyorum doğumu o yüzden haziran ilk ya da ikinci haftası halıları yıkamaya yollayıp temizliğe yardımcı abla çağırıp yapacağım :)Kızlar genel temizliğinizi kaçıncı haftada yapmayı düşünüyorsunuz?
Bende mayıs sonunda başlayım diyorum ne olur ne olmaz diye bakalımHaziran sonu temmuz başı olur diye düşünüyorum doğumu o yüzden haziran ilk ya da ikinci haftası halıları yıkamaya yollayıp temizliğe yardımcı abla çağırıp yapacağım :)
Allah kolaylık versin canımBende mayıs sonunda başlayım diyorum ne olur ne olmaz diye bakalım
Yok be canim sonucta denenmis ise yaramis bisey niye linclenesin benim ilk cocugum pek bi halt bilmiyorum mesela ne duysam onu yapiyorumYalancı sancılardan olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Ben de öyleyim. Antibiyotik sonrası enfeksiyon ağrım geçti ama bizim erken doğurma ihtimalimiz var ilk gebeliğe oranla.
Yürüyüş yapamıyorum hemen kasılmalar başlıyor.
ya ben alerjiden dolayı diyet mecburen yaptım :/ o yüzden yumurta vs yasaktı bana. Yani sütten bebeğe geçiyor diye kısıtlı yedim. Ama ne yalan söyliiiym et süt yumurta olmasa hayatımda niye yok demem
Anacığımdan öğrenince yazayım buraya ama dediğim gibi tavsiye değil bak. Sonra linçlenmiiiym internet ortamında
Malesef öyle. Hepsi sağlıklı olsun. Anneler sağlıkla evlatlarına kavuşsun inşallah. Annelik dünyanın en zor mesleği gerçekten. Size de çook geçmiş olsun.Gayet iyi değerlerin.Tabi tedbiri elden bırakma derim.Diyetin dışına çıktığın an fırlıyor bu şeker.Diyabet olduğun için daha çok canın şeker isteyecektir. Sürekli şekerini sabit tutman gerekecek.Tabi arada kacamakta yapicaksindir.Kati kuralda olsa çizgiyi geçiyor insan bazen.Hemen toparlamak önemli olan.Cocuklarimiz için değer yemediğimiz.Doğurduktan sonra yersin.Enazindan o zaman bebise zarar verme düşüncesi olmuyor.Ama abartmamak şartıyla.Biz artık diyabete yatkiniz her zaman gelip bulacak bizi.
Ben lohusa geceliği suwenden aldım indirime denk geldim baya ama bı tane aldım bir yetmez gibi gelmeye başladı. Bebişin kıyafetlerini yavaş yavaş ben de yıkamak istiyorum artık ama erken mi diye de düşünüyorum kalıyo hep daha bebek deterjanı da almadım önce onu almam lazım hastane çantasına hala eksiklerim varBen çok kilo almadım ama ben de bu kiloyu hayatımda görmemiştim6 kilo almıştım en son, bu hafta kontrol var bakalım kaç olmuşum merak ediyorum. 2 kilo daha almışımdır herhalde diyorum.
Bu arada kızlar biz bugün 31. Haftamıza girdikçok hızlı geçiyor... Bu hafta bebişin kıyafetleri yıkayacağım. Ama hastane çantası için eksiklerim var lohusa geceliği ve pijama halen alamadım. Siz nerelerden aldınız?
Çok tşk ederm cesaret verdinSerum bana daha güvenli ve pratik geldi açıkçası. Doktorum da benim için aynı düşüncede. Kansızlıktan çok çekmiş ve çok çare denemiş biriyim bu arada :)) Size de Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun. Çoğu gitti azı kaldı artık
Ay benim de öyle. Horluyorum, eşim yan dön diye uyandırıyor. Adam benim yüzümden uykusuz kalıyor ya. Nefes de alamıyorum. Sabah o yüzden yorgun uyanıyorum.Günaydın kızlar bende çok ciddi bir horlama başladı gibi geliyo eşimi uyutmuyo gibi hissediyorum ağzım açık uyuyorum eskiden de burnumda sorun vardı ama sanki hamilelik ilerledikçe arttı benim de uyku kalitemi bozuyo eşim uyandırıyo nefes alamıyosun rahat diye bazen sizde de aynı durum var mı doktor geniz eti alerjik büyümesi demişti daha önce gittiğimde ilaç vermişti şimdi onu da icemem dimi
Ben de grip oldum ve ölüyorum sanki. Ateşim falan da çıkıyor. Hatta size danışayım istedim. Çarşamba günü randevum var. Bugün acile mi gitsem yoksa çarşambayı mı beklesem daha iyi olur?kızlar günayfın nasılsınız ben baya grip oldum oğlandan bana geçti gözlerim ağrıyo resmen boğazım şiş bir durumda burnum hiç durmuyo çok kötü oldum
Rezene mi acaba ben oglumda kullanmistim gaz icin bazi doktorlar da tavsiye ediyorYalancı sancılardan olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Ben de öyleyim. Antibiyotik sonrası enfeksiyon ağrım geçti ama bizim erken doğurma ihtimalimiz var ilk gebeliğe oranla.
Yürüyüş yapamıyorum hemen kasılmalar başlıyor.
ya ben alerjiden dolayı diyet mecburen yaptım :/ o yüzden yumurta vs yasaktı bana. Yani sütten bebeğe geçiyor diye kısıtlı yedim. Ama ne yalan söyliiiym et süt yumurta olmasa hayatımda niye yok demem
Anacığımdan öğrenince yazayım buraya ama dediğim gibi tavsiye değil bak. Sonra linçlenmiiiym internet ortamında
Ben halılarımı yeni verdim halılarım gelmeden temizligi de ablam yardim edecek yapacağim insallah. Ondan sonra da hastane cantası hazirlarim diye düşündüm. Benim ikiz gebelik oldugu icin temizlik işi aradan ciksin dedim daha agirlasmadan. 29+1 im bu aradaKızlar genel temizliğinizi kaçıncı haftada yapmayı düşünüyorsunuz?
Aaa evet rezeneydi adı. Nasıl da aklıma gelmedi.Rezene mi acaba ben oglumda kullanmistim gaz icin bazi doktorlar da tavsiye ediyor
Evt cnm bebise 1 cay kasigi veriyorsun kendin de bi cay bsrdagi icebilirsin hem sütteki gazı aliyor hem süt icin de faydali diye biliyorum. Bu arada demleme yoluyla yapmak gerek diye biliyorum. 1 cay bardagina 1 cay kasigi agzini kapatip biraz demlendiriyordum ben. Sonra iciyordum. Tadi cok hoş olmasadaAaa evet rezeneydi adı. Nasıl da aklıma gelmedi.
Pheebs bak Venüs de biliyormuş. Rezene kaynatıp suyundan azıcık içirince, sen de içersin çay gibi gaz filan olmaz (dualar bu yönde)
Evet kaynatıp diyorum sürekli ama demleme usulü aslında. :) çok sağol hatırlattığın için.Evt cnm bebise 1 cay kasigi veriyorsun kendin de bi cay bsrdagi icebilirsin hem sütteki gazı aliyor hem süt icin de faydali diye biliyorum. Bu arada demleme yoluyla yapmak gerek diye biliyorum. 1 cay bardagina 1 cay kasigi agzini kapatip biraz demlendiriyordum ben. Sonra iciyordum. Tadi cok hoş olmasada
Hadi insallah denicem mutlakaAaa evet rezeneydi adı. Nasıl da aklıma gelmedi.
Pheebs bak Venüs de biliyormuş. Rezene kaynatıp suyundan azıcık içirince, sen de içersin çay gibi gaz filan olmaz (dualar bu yönde)
İkiz olduğu için bizden daha önce doğurursun muhtemelen iyi düşünmüşsün kendini yormadan halledersin :) bende 31+0 hafta oldum bugün bakalım yavaş yavaş başlarız :)Ben halılarımı yeni verdim halılarım gelmeden temizligi de ablam yardim edecek yapacağim insallah. Ondan sonra da hastane cantası hazirlarim diye düşündüm. Benim ikiz gebelik oldugu icin temizlik işi aradan ciksin dedim daha agirlasmadan. 29+1 im bu arada
Kız canimmm ekleyebilirsin tesk ettimCanim senin bebisin cinsiyeti erkekti galiba listeye ekliyim
ateşin varsa bi acile görün canım kontrolüne yine gidersin bendede durumlar aynı az önce kaynanam geldi söylendi oğlanı alfı gitti bende biraz toparlamaya çalışıyotum ama gözlerim dışına çıkıcak nerdeyseAy benim de öyle. Horluyorum, eşim yan dön diye uyandırıyor. Adam benim yüzümden uykusuz kalıyor ya. Nefes de alamıyorum. Sabah o yüzden yorgun uyanıyorum.
Ben de grip oldum ve ölüyorum sanki. Ateşim falan da çıkıyor. Hatta size danışayım istedim. Çarşamba günü randevum var. Bugün acile mi gitsem yoksa çarşambayı mı beklesem daha iyi olur?
Hastalığın üstüne çamaşır makinem bozuk, yarın yapmaya gelecekler. Evi biraz temizlemem derlemem toplamam lazım ama hiç halim yok. Bi yandan da yapmak zorundayım çünkü 1 2 haftadır adam akıllı dokunmadım bile eve. Banyoyu geçen hafta temizlemiştim, eşim tıraş oldu, her yer kılevi götürüyor afedersiniz. Yarım saat oturayım da başlayayım dedim ama bakalım
Bende 31 oldum bugun :)İkiz olduğu için bizden daha önce doğurursun muhtemelen iyi düşünmüşsün kendini yormadan halledersin :) bende 31+0 hafta oldum bugün bakalım yavaş yavaş başlarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?