2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yok yeşilliği süt için demedim bebeğe de anneye de sağlıkla yarayan tek besin kaynağı diye önerdim. Mesela bana yumurta yasaktı
Kek bile yemedim aylarca
Mesela pirinç pilavı yemedim
Mercimekli ya da domatesli pilav yedim ya da sade bulgur pilavı ama asla tereyağ olmayacak. Zeytin yağı kullandım
Ekmek için çavdar Karabuğday filan yedim
Süt için malt içeceği iğrenç gelmişti bana ya. Bir kere içtim meraktan bir daha içmedim. Lohusa şerbeti fondip yaptım hep. Maydonoz kemirdim, veeeee gaz yapar denmesine rağmen aşure yedim.

Bu söyleyeceğim kesinlikle tavsiye değildir ilk 6 ay sadece anne sütü ama ben adını unuttuğum bi tane baharat var biberiyeye benziyor. Onun suyunu bir çay kaşığı sabah akşam içirmiştim kuzuma. Sıfır gaz. Hiç problemimiz olmadı. Buna da nasip olsjn inşallah

kızlar günayfın nasılsınız ben baya grip oldum oğlandan bana geçti gözlerim ağrıyo resmen boğazım şiş bir durumda burnum hiç durmuyo çok kötü oldum
Gunaydin canim
Gecmiş olsun simdiden
Bende grip olmustum cok şukur gecti ama hala burnum tikaniyo sureklu su geliyo
Var evet ozellikle su son zamanlarda havalar isindikcada artiyo
Dikat et ben odemden cok korkuyorum ilk gebelikten dolayi
Yuzun gozunde şişlik varmi peki?

Bende surekli karnim taş gibi oluyor
Yuruyince bide idarr yaparken cok baski hisediyorum
Sanci olabilirmi ?

günaydınlaar, acaba özel hastanelerden doğum için fiyat aldınız mı acaba? doktoruma da doğum planı sormak istiyorum da daha erken der diye çekiniyorum :) ama işte tez canlılık
Bence devlet hastaneleri daha iyi mudahale eder bebek ve anne icinde
Ama simdiden araştir bence erken degil 30lu haftalardayiz:)))
Ben ozele gittigime pisman oldum bebegin fotosu icin gittim
Devlette nst yapiyolar kan idrar yada baska bisey yapiyolar

kızlar günayfın nasılsınız ben baya grip oldum oğlandan bana geçti gözlerim ağrıyo resmen boğazım şiş bir durumda burnum hiç durmuyo çok kötü oldum
Oyy aynı durum şuan bende var nefes alamıyorum oksurmekten annemden de bana geçti yaklasmadigim halde yerinden kalkacak hiç halim bilr yok için dışına çıktı oksurucem die

ben de 10 gün önce gittiğimde 12 kilo almış çıkmıştım ama doktorum kiloyu çok takıyor boyum kısa da değil ama çok hızlı gittik gibisinden laflar söylüyor . artık randevular da 2 haftada 1' indi bakalım kaç kilo almışım doktorum ne dicek gibi şeyler stres yapmıyor desem yalan olur:)

T tomris2020 canim nasilsin nasil geciyor gebelik
Bebeginin cinsiyeti ne listeye ekliyim
Merhaba canım iyiyim çok şükür. Biraz zorlanmaya başladım. Burun tıkanıklığı, nefes nefese kalmalar, artık bel kasık ağrıları iyice arttı. Doktor çalışamaz raporu verdi. Benimkiler bir kız bir erkek. Beni en iyi sen anlarsın senin nasıl gidiyor?

Oyy aynı durum şuan bende var nefes alamıyorum oksurmekten annemden de bana geçti yaklasmadigim halde yerinden kalkacak hiç halim bilr yok için dışına çıktı oksurucem die
bende şuan için öksürük yok çok şükür ama aynı dediğin gibi kolumu kaldıracak halim yok ağzımın içi kendime kokuyo resmen burnum kapalı olduğu halde inşallah çabucak atlatırız geçmiş olsun ılık ballı süt falan iç boğazın için bide bir fincanın içine az bişey zeytinyağı koy birazda limon sık karıştır dik kafaya kesiyo öksürüğü

Granül sabun yada bebek deterjanı kullanırsan daha iyi olur canım :) yumuşatıcılar da var bebeklere özel ama ilk aylar önerilmiyor diye okudum o yüzden ben almadım şahsen ilerleyen aylarda kullanmayı düşünüyorum.

Evet canim
İkiz gebelik olunca dikat et kendine
Yuruyuş iyi geliyorsa yap zorlaniyorsan yapma ben oyle yapiyordum
Benimde cok sukur iyi geciyor arada baş agrilarim ve sancilarim oluyor oyle
Kac haftalik oldun?

günaydınlaar, acaba özel hastanelerden doğum için fiyat aldınız mı acaba? doktoruma da doğum planı sormak istiyorum da daha erken der diye çekiniyorum :) ama işte tez canlılık
Doğum paketi aldığım için kafam rahat bu konuda almasaydım sorar öğrenirdim ama bu haftalar da :)

Gunaydin canim
Gecmiş olsun simdiden
Bende grip olmustum cok şukur gecti ama hala burnum tikaniyo sureklu su geliyo

Dikat et ben odemden cok korkuyorum ilk gebelikten dolayi
Yuzun gozunde şişlik varmi peki?
Yok yuzumde hic yok bacak ayak ve ellerimde var

Dogumu etkilemesi acisindan soyluyolar onlari heralde benimkide soyluyo sonrada biraz dikkat et yavasla onemli degil diyo

Bunyeden bunyeye degisiyo demek ki bende aksine yumurtasiz proteinsiz duramam neymis acaba o baharat kimyonu hep soyluyolarda senin dedigin farkli

Ben çok kilo almadım ama ben de bu kiloyu hayatımda görmemiştim 6 kilo almıştım en son, bu hafta kontrol var bakalım kaç olmuşum merak ediyorum. 2 kilo daha almışımdır herhalde diyorum.

Bu arada kızlar biz bugün 31. Haftamıza girdik çok hızlı geçiyor... Bu hafta bebişin kıyafetleri yıkayacağım. Ama hastane çantası için eksiklerim var lohusa geceliği ve pijama halen alamadım. Siz nerelerden aldınız?

Bende surekli karnim taş gibi oluyor
Yuruyince bide idarr yaparken cok baski hisediyorum
Sanci olabilirmi ?
Yalancı sancılardan olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Ben de öyleyim. Antibiyotik sonrası enfeksiyon ağrım geçti ama bizim erken doğurma ihtimalimiz var ilk gebeliğe oranla.
Yürüyüş yapamıyorum hemen kasılmalar başlıyor.
Bunyeden bunyeye degisiyo demek ki bende aksine yumurtasiz proteinsiz duramam neymis acaba o baharat kimyonu hep soyluyolarda senin dedigin farkli
ya ben alerjiden dolayı diyet mecburen yaptım :/ o yüzden yumurta vs yasaktı bana. Yani sütten bebeğe geçiyor diye kısıtlı yedim. Ama ne yalan söyliiiym et süt yumurta olmasa hayatımda niye yok demem

Anacığımdan öğrenince yazayım buraya ama dediğim gibi tavsiye değil bak. Sonra linçlenmiiiym internet ortamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…