- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.361
Aynen cnm carpintim da coktu benim de. Simdi azaldı şükür. Sen olmadi aile hekimine git yazdir ilacı. Anlayisli biriyse yazar zaten. Kan ilacını Demir2 formunda olması önemli. Dedigin gibi mumessillerle doktorlar anlasmali gidiyor bu yüzden yazabiliyor doktorlar.Benımde carponto nefes darlıgi cokolmadi tablete geciyim bende toz verdi ama inan dedıgım givi mumessıller gelıor anlasıyor dktorlarla onlarda onu sunuyor önümüze ama bzde hastalara etkılı die ferrosanol verıoduk en mantklısı
herkezin vücut yapısı ayni degil canim bir vücut catlamaya meyiliyse ne de sürsen catlar benim ilk hamileliğimde sonuna kadar yağın surdum 1 çatlak yoktu dogumdan bir ciktim karnım bacaklarım haritaya dondu. benim annemde 3 cocuk annesi vücudu benimkinden daha güzel valla 1 çatlak cokKızlar karnıma göğüslerime bacaklarıma sürmediğim yağ, krem kalmadı ama göğüslerim mosmor çatlamış çok üzüldüm. Sadece alt taraflarda vardı üste kadar çıkmış. Bi anda şişip indiler diye mi oldu bilmiyorum. Bacak içlerim de aynı. Karnımda da yukardan aşağı kadar yanlarında gördüm. Moralim çok bozuldu. Genetik olarak da annem üç doğum yapmış bir çatlağı yok ben neden böyle oldum diye karalar bağladım. Sonrasında tedavisi de çok zor. Bebiş daha önemli tabi ama ilk bebek olunca tecrübesizlikten sanırım çok üzüldüm. Ben o eski ben değilim artık diye diye geziyorum. Önerisi olan var mı?
62 ile basladim 82 oldum doguma 90la girerim netKacla basladim canim 15 ile de sanirim 2. Benim(
Yaa tasimak zor iste kiloyu yoksa kilo dedigin verilir onun icin hic problem etmiyorum ama dizlerim agriyo benimde mesela... Bel fitigi daha da acilidir hemde dinlen bolcaBende 2.ciyim ama 20kıloya kadar nıormal diyolar ama bana iyi gelmıyor bel fıtıgından dolayı 16kıloda ben aldım bole giderse 20yle tamamlarsam iyi@girlintheireland Pheebs
Benim vücudum çok kuru normalde çatlağım çok olur ama lierac kullanıyorum hiç çatlamadım, göğüslerime badem yağı sürüyorum ben çatlamadı ama karardı o da beni üzüyor. Daha fazla çatlamamak için lierac öneririm, incia da kullandım o da çok nemli tutuyor vücudu ve çatlakların daha yeni olduğu için belki iyileşmesine yardımcı olabilir. Tabiki en önemlisi bebeklerimiz ama biz mutlu olmadan bebeklerimiz mutlu olmaz o yüzden çok dert etmeKızlar karnıma göğüslerime bacaklarıma sürmediğim yağ, krem kalmadı ama göğüslerim mosmor çatlamış çok üzüldüm. Sadece alt taraflarda vardı üste kadar çıkmış. Bi anda şişip indiler diye mi oldu bilmiyorum. Bacak içlerim de aynı. Karnımda da yukardan aşağı kadar yanlarında gördüm. Moralim çok bozuldu. Genetik olarak da annem üç doğum yapmış bir çatlağı yok ben neden böyle oldum diye karalar bağladım. Sonrasında tedavisi de çok zor. Bebiş daha önemli tabi ama ilk bebek olunca tecrübesizlikten sanırım çok üzüldüm. Ben o eski ben değilim artık diye diye geziyorum. Önerisi olan var mı?
Ikiz miydi62 ile basladim 82 oldum doguma 90la girerim net
Yoo tek bebe insallah bakalim neler gorcez Allah bilirIkiz miydiinsallah daha az aliriz kalan surede
Suan 20kg almis bulunmaktayimrekor bende galiba
Kacla basladim canim 15 ile de sanirim 2. Benim(
Bende sabah aç karnına zeytinyağı içiyorum birde kuru incir i. Zeytinyağlı yapıp bikac gün önceden saklama kabına koyuyorm sabah bir tane. Yiyormhap çok kabız yaptı. Bu kabız yapmaz diyip verdi ama değişen bir şey olmadı. Çatlayacağım artık. Bu hafta toz ilaç verdi kireç gibi ec çıkabilmem için. Artık 10 gün çıkamaz hale gelmiştim.
Haklısın bir hafta daha beklicem çünkü serum taktırmak istemyrmmmm :///Acaba surup formu olan demir 3 kategorisinde mi. Cunkü esas demir2 yi almak gerekiyormus hem de hizli etki ediyirmus. Gyno ferro sabol demir2 formunda. Bana da perinatolog yazmisti bunu. Bence sen 1 hafta daha ic öyle baktir kanina. 1 hafta etki etmesi icin cok kısa bi zaman.
Bende güne feron kullanyrm.Gyno ferro mu genelde tablet formu daha iyi oluor ama bende surup iciyorum smdi degistirdi dktor buda gerci mumessillerin isi kesın sıgorta falan karsılamıyor toz icerik onu yazdı
Bende 53.5 ile basladm tok halimle 60 oldum banada ağır geliyor kilo toplasan 6 -7 kilo ama ağır hissediyorm 32 haftadaym 62 ile biter inşallahYaa tasimak zor iste kiloyu yoksa kilo dedigin verilir onun icin hic problem etmiyorum ama dizlerim agriyo benimde mesela... Bel fitigi daha da acilidir hemde dinlen bolca
Haplar alerji yaptığı için serum takılıyor bende. Hap almaya başladığım gün kızarıp kaşınıp kabarıyorum yoksa. Demir2, demir3 farklı formları, markaları vs hep denedim. Bir tek ferro sanol alerji yapmamıştı hatırladığım ama o da midemi mahvetti hiç bir şey yiyemedim yine fayda görememiştim yani. Serumda alerji olmadı şansıma:) Zaten gözetim altında oluyorsunuz, sürekli nabız tansiyon kontrol ediliyor.Aslında doktor beni biraz cekindirdi yoksa tabii ki ihtiyac varsa alınması gerek. Doktor iste ilaclarla yukselmesse takarız dedi bi de nette alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebiliyor, nabiz yükselmesı yapabiliyor gibi yazılar okudum. Size de cok gecmis olsun 10.5 da bile takılıyor demekki. Benimki bekletiyor hala 9.3 dü en son.
Ne garip hap alerji yapmış serum yapmamış bende korkuyorm alerji yapar mı diye benimde 9.2ydi en son benim plasentam asagida ameliyat anında kanama riski var evde kendi kendine kanama riskim var o yüzden doktor takalm dedi ama ben bir hafta daha beklemek istedm bakalm hayırlısı olmazsa serum takılacak :// inşallah banada alerji vs yapmaz skntisiz geçer gider panik oluyrm bu gebelik beni çok zorladı. Önceden bir kurtajim var ilk üç ay hep ya yine kürtaj olursa diyd korktm sonra deprem oldu uzun süre onu yasadm arkasına biz ailecek kaza yaptk. Ve şimdide plasentam asagida kanama riski var hemoglobin düşük artık çok panik yapyrmHaplar alerji yaptığı için serum takılıyor bende. Hap almaya başladığım gün kızarıp kaşınıp kabarıyorum yoksa. Demir2, demir3 farklı formları, markaları vs hep denedim. Bir tek ferro sanol alerji yapmamıştı hatırladığım ama o da midemi mahvetti hiç bir şey yiyemedim yine fayda görememiştim yani. Serumda alerji olmadı şansıma:) Zaten gözetim altında oluyorsunuz, sürekli nabız tansiyon kontrol ediliyor.
Ben de +16Bende 2.ciyim ama 20kıloya kadar nıormal diyolar ama bana iyi gelmıyor bel fıtıgından dolayı 16kıloda ben aldım bole giderse 20yle tamamlarsam iyi@girlintheireland Pheebs
Serum bana daha güvenli ve pratik geldi açıkçası. Doktorum da benim için aynı düşüncede. Kansızlıktan çok çekmiş ve çok çare denemiş biriyim bu arada :)) Size de Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun. Çoğu gitti azı kaldı artıkNe garip hap alerji yapmış serum yapmamış bende korkuyorm alerji yapar mı diye benimde 9.2ydi en son benim plasentam asagida ameliyat anında kanama riski var evde kendi kendine kanama riskim var o yüzden doktor takalm dedi ama ben bir hafta daha beklemek istedm bakalm hayırlısı olmazsa serum takılacak :// inşallah banada alerji vs yapmaz skntisiz geçer gider panik oluyrm bu gebelik beni çok zorladı. Önceden bir kurtajim var ilk üç ay hep ya yine kürtaj olursa diyd korktm sonra deprem oldu uzun süre onu yasadm arkasına biz ailecek kaza yaptk. Ve şimdide plasentam asagida kanama riski var hemoglobin düşük artık çok panik yapyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?