2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yok üç aydır bir tane alyrdm ama şurup formuydu o geç toparliyormus sonra tablete geçtim günde iki defa bir hafta oldu tablete geceli. Bu şurup formunu da bir yirmi gün günde iki defa kullandm a ona rağmen düşmüş bu tabletten sonra bakalm ne olcak yoksa damardan alcam

Ben de şurup kullanıyorum. Ocean microfer mi yfi acaba içtiğin? Benim de kanım düşük çıktı. Yükselmiyor. Çarpıntım ve nefes darlığım çok fazla oluyor.

Yok yukseltmedi neden yukselmedi şöyle ben bunun oligofer fol formunu kullandm oda zor yukseltiyormus ama blmyrdm ben şurup diye doktor yazdı ben yutamiyorfm.hap ama. Şimdi tablete geçtik on gün oldu tablete geceli belki yukseltir

Ben de şurup kullanıyorum. Ocean microfer mi yfi acaba içtiğin? Benim de kanım düşük çıktı. Yükselmiyor. Çarpıntım ve nefes darlığım çok fazla oluyor.
Canm dahiliye doktoru da dedi nede olsa onların branşı şurup formalari geç yükseltir çok faydası olmaz dedi. Tablet yazdı canm bence ihmal etme

Gyno ferro mu genelde tablet formu daha iyi oluor ama bende surup iciyorum smdi degistirdi dktor buda gerci mumessillerin isi kesın sıgorta falan karsılamıyor toz icerik onu yazdı

Ben çatlak önleyici kremini göbeğime sürerken göğüslere de sürüyordum onlar da çatlayabilir diye. Son zamanlarda da uçları kuruyor diye uçlara da biraz biraz her seferinde sürdüm. Gerçekten doğumu tetikleyecek kadar etkisi olur mu ya? Bir de hamileliğin son zamanları uçlar kurumasın nemli tutun ki bebek emdiğinde yara da olmasın diyorlar.
Hahaha ay cabucak gecse su 2 ay yemin ederim kendimi ozledim hayatimda ilk defa bu kilolari gordum o kadar mutsuzum ki bu konuda anlatamam bi dogursam nefes alsam kilolari versem bebemle beraber gun saymaya basladim gercekten
Canım kaç kilo aldın ki?
Benim de idrarda kan çıktı ama benim böbreklerde taş var o yüzden öyle çıkıyormuş. Yine de korktum çünkü geçen idrar tahlilinde çıkmamıştı. Acaba taşlar yavaştan harekete mi geçecek diye panik oldum. Onun ağrısı berbat. Hele ki bu son dönemlerde taş düşürecek olursam doğum sancısı mı taş ağrısı mı anlayamam da vallahi. Dua edin bana kızlar
Canım ben gebelik öncesi de kan ilacı full kullanıyordum hep kansızlık vardı. Regl dönemlerim de biraz uzun sürdüğü için yerine koymakta zorlanıyordum. Gebelik öncesi ferritini 20'lere getirebilmiştim ne güzel ama bebiş 3 ayda hepsini tüketmiş yani öncesinde başlasanız da bu bebişler yine tüketirdi sanırım.

Suan 20kg almis bulunmaktayim rekor bende galiba

Yok cnm ilac kullanmadan önce tahlil yapmislardi hersey normal diye yapmadilar 3 ay boyunca o ara cok sık da gitmiyordum özele falan da gitmistim istemedi hoc kan tahlili
Sonra devlette doktor bi bakalim diyince kanim cok dustugý gorüldü zaten artik nefes darligindan yürürken dinlene dinlene yürüyordum. Hemen tablete baslandi günde 2 defa. Faydasinı gördüm şükür. Gyno ferro sanol demir 2 formunda. Demir2 formunda olanlar cabuk etki ediyormuş. Bana da bunu perinatolog yazmisti.

Acaba surup formu olan demir 3 kategorisinde mi. Cunkü esas demir2 yi almak gerekiyormus hem de hizli etki ediyirmus. Gyno ferro sabol demir2 formunda. Bana da perinatolog yazmisti bunu. Bence sen 1 hafta daha ic öyle baktir kanina. 1 hafta etki etmesi icin cok kısa bi zaman.

Benımde carponto nefes darlıgi cok olmadi tablete geciyim bende toz verdi ama inan dedıgım givi mumessıller gelıor anlasıyor dktorlarla onlarda onu sunuyor önümüze ama bzde hastalara etkılı die ferrosanol verıoduk en mantklısı

Canm dahiliye doktoru da dedi nede olsa onların branşı şurup formalari geç yükseltir çok faydası olmaz dedi. Tablet yazdı canm bence ihmal etme
hap çok kabız yaptı. Bu kabız yapmaz diyip verdi ama değişen bir şey olmadı. Çatlayacağım artık. Bu hafta toz ilaç verdi kireç gibi ec çıkabilmem için. Artık 10 gün çıkamaz hale gelmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…