2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
E ama ben doktoruma karin bolgesi kucuk peki kafasi ve ayaklari/kollari demistim, onlara bakmiyoruz dedi. 19. haftamdaki detayli da bakiyorlarmis sadece. Gercekten ne sacma o zaman nasil hesapladi ki benim bebegin kilosunu :/ bir de karin bolgesindeki gerilemeyi goruyor, neden acaba digerlerinde de gerileme var mi diye analiz etmiyor, yurtdisinda yasiyorum. Siz Turk doktorlarin cok detayli inceleyip cok yorumlamasindan, bende burdaki doktorlarin rahatligindan sikayet ediyorum

Dediğiniz gibi farklı bişey olabilir. Umarım faydasını görürsünüz ama çok pahalıymış

Vaalla bilemiyorum aşko, ama USG aleti de sonuçta belli parametreleri girdiğinde sana bir tahminde bulunuyor. Ordaki doktorlar gerçekten orjinaller...

Şunu bir okur musun canım sana zahmet

Canım kızlarim kontrolden gelıorm smdı benımki asagıda hateketliydi kafasını oynatıyodur dedi bas asagı donunce ben fazla ayakda duramıorm zati hemen kasıklarim agrıor cok sukur bugunlerimize hepınız dualarimdasiniz Allah hepımızıe hayırlısıyla saglıkla huzurla kucagimiza almayı nasıp etsin bebisler hareketlenınce elinizi koyup salavat getitmeyi unutmayın birde meryem suresi enbiya suresi ibrahım suresi okuyabılırsenız okuyun Allaha emanet olunn guzel hamislerim :)))

Vivense den dolap sifonyer falan bakiyorum ama alan var mi aranizda nasildir acaba 3 kapili dolap 4 5 cekmecelide bi sifonyer alirsam beni cok uzun sure goturur gibi geliyo ilerde yanina yatak alirim cocuk odasi olur hesabi

Vivense den dolap sifonyer falan bakiyorum ama alan var mi aranizda nasildir acaba 3 kapili dolap 4 5 cekmecelide bi sifonyer alirsam beni cok uzun sure goturur gibi geliyo ilerde yanina yatak alirim cocuk odasi olur hesabi
Sadece bebişin karyolasını vivenseden aldım ama evimde ki L koltuğum salon rakımın yatak odası takımım da vivensadan ve memnunum canım

Çocuk için değil ama evdeki kendi giysi dolabımız l koltuğumuz falan vivenseden ben memnunum canım bence alınabilir

İlaç kullanmıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum açlık tokluk aynı seviyede ilerliyor dahiliyeye gönderildim günlük evde ölçüm yaptım şimdi bir gün yapıp bir gün yapmıyorum o şekilde ilerliyoruz

Bu ürünü aldım ben. Çok şüpheyle aldım en kötü iade ederim dedim ama beklediğimden kaliteli çıktı. Ben beklentiyi epey düşük tutuyordum. Bebek için oda yapmadım. Sizin gibi şimdilik bunu aldım ileride yatak alarak oda yaparım.

Ay evet oluyor hele ki dışarıda çok zorluyor. Geçen yürüyüş yaparken eşim tuvaletin gelmedi dimi diyor, diyorum ki şu an gelmedi ama bir tekmelik işim var tekme atması veya bir yere toplanması falan özellikle ayaktaysam sıkıştırıyor.

Geçmiş olsun canım benimde 10 olmuş aywlrdir 9 du
Canım 10 dediğin hgb değerin mi? Benim de kansızlığım var da hgb bende de 10.1

Benimde 10.1 ama Dr soramadım bir şey dedimindr size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…