- 20 Ağustos 2021
- 642
- 709
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.621
Dinlendim geçti 2 gün sürdü. Normal adet döngüme denk geliyo ondan olur diyenler oldu belki ondandırİstersen git canım bu haftalarda normaldir diye düşünüyorum ama için rahat eder
E ama ben doktoruma karin bolgesi kucuk peki kafasi ve ayaklari/kollari demistim, onlara bakmiyoruz dedi. 19. haftamdaki detayli da bakiyorlarmis sadece. Gercekten ne sacma o zaman nasil hesapladi ki benim bebegin kilosunu :/ bir de karin bolgesindeki gerilemeyi goruyor, neden acaba digerlerinde de gerileme var mi diye analiz etmiyor, yurtdisinda yasiyorum. Siz Turk doktorlarin cok detayli inceleyip cok yorumlamasindan, bende burdaki doktorlarin rahatligindan sikayet ediyorumCanım merhaba, bir dönem çok merak ettiğim için araştırmıştım ben. Kilo AC(Karın çevresi), BPD( baş çapı) ve FL( Femur kemik uzunlugu) hepsine bakılarak ölçülüyor. Hatta USG sana bir ortalama tahminde bulunuyor. Tahmini doğum tarihine kdr söylüyor. Doktor birinde bana kilosunu söylememişti. Ben tabi meraklı gelip evde araştırıp bulmuştum. Değerleri Yazıp hesapla demiştim bulmuştumGogıllayın
Geçmiş olsun canım benimde 10 olmuş aywlrdir 9 duSağol canım çok şükür kanım zaten çok düşüktü günde 2 tane ilaç kullanıyordum hastanede 4-5 ünite kan taktılar kan ilacinada devam ediyorum
Dediğiniz gibi farklı bişey olabilir. Umarım faydasını görürsünüz ama çok pahalıymışAynı şey degil mi acaba cünkü bana doktor bu öyle devamli takılan bir şey degil dedi ara vermek gerekiyor dedi 15 günde bir yada haftada bir gibi bisey soyledi. Bi de raporlu fiyati eczaneye sordum raporlu şekilde 2000-2500 tl arasi dedi. Takma ucreti de 1070 tl ayriyeten.
E ama ben doktoruma karin bolgesi kucuk peki kafasi ve ayaklari/kollari demistim, onlara bakmiyoruz dedi. 19. haftamdaki detayli da bakiyorlarmis sadece. Gercekten ne sacma o zaman nasil hesapladi ki benim bebegin kilosunu :/ bir de karin bolgesindeki gerilemeyi goruyor, neden acaba digerlerinde de gerileme var mi diye analiz etmiyor, yurtdisinda yasiyorum. Siz Turk doktorlarin cok detayli inceleyip cok yorumlamasindan, bende burdaki doktorlarin rahatligindan sikayet ediyorum
E ama ben doktoruma karin bolgesi kucuk peki kafasi ve ayaklari/kollari demistim, onlara bakmiyoruz dedi. 19. haftamdaki detayli da bakiyorlarmis sadece. Gercekten ne sacma o zaman nasil hesapladi ki benim bebegin kilosunu :/ bir de karin bolgesindeki gerilemeyi goruyor, neden acaba digerlerinde de gerileme var mi diye analiz etmiyor, yurtdisinda yasiyorum. Siz Turk doktorlarin cok detayli inceleyip cok yorumlamasindan, bende burdaki doktorlarin rahatligindan sikayet ediyorum
İyi canım sınırda benim 7.30'un üstünde ise çıkartın demişti doktor 8 nokta küsürdü öyle çıktım hastanedenGeçmiş olsun canım benimde 10 olmuş aywlrdir 9 du
Yarın gidicem doktora rapor icin sorarım sonra yazarım canım
Sadece bebişin karyolasını vivenseden aldım ama evimde ki L koltuğum salon rakımın yatak odası takımım da vivensadan ve memnunum canımVivense den dolap sifonyer falan bakiyorum ama alan var mi aranizda nasildir acaba3 kapili dolap 4 5 cekmecelide bi sifonyer alirsam beni cok uzun sure goturur gibi geliyo ilerde yanina yatak alirim cocuk odasi olur hesabi
O da olabilir canım vücudumuz hala o döngü gelecek diye düşünüyo olabilirDinlendim geçti 2 gün sürdü. Normal adet döngüme denk geliyo ondan olur diyenler oldu belki ondandır
Çocuk için değil ama evdeki kendi giysi dolabımız l koltuğumuz falan vivenseden ben memnunum canım bence alınabilirVivense den dolap sifonyer falan bakiyorum ama alan var mi aranizda nasildir acaba3 kapili dolap 4 5 cekmecelide bi sifonyer alirsam beni cok uzun sure goturur gibi geliyo ilerde yanina yatak alirim cocuk odasi olur hesabi
İlaç kullanmıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum açlık tokluk aynı seviyede ilerliyor dahiliyeye gönderildim günlük evde ölçüm yaptım şimdi bir gün yapıp bir gün yapmıyorum o şekilde ilerliyoruzGebelik şekeri olan arkadaşlar insülin kullaniyormusunuz yoksa sadece diyet mi yapıyorsunuz? Benim seker yuklemesi sonrasi endokrin gebelik sekerin yok demisti fakat kadin dogumcu riskli bulup ölcmemi soyledi hergün aclik tokluk ve aksam tokluk. 2 gündur sabah aclık 109-96 cikiyor, sabah toklukta sıkıntı yok 130 ama aksam toklugum 199 ve 176 cikti 2 gündur. Sanırım bende gebelik sekeri var
Bu ürünü aldım ben. Çok şüpheyle aldım en kötü iade ederim dedim ama beklediğimden kaliteli çıktı. Ben beklentiyi epey düşük tutuyordum. Bebek için oda yapmadım. Sizin gibi şimdilik bunu aldım ileride yatak alarak oda yaparım.Vivense den dolap sifonyer falan bakiyorum ama alan var mi aranizda nasildir acaba3 kapili dolap 4 5 cekmecelide bi sifonyer alirsam beni cok uzun sure goturur gibi geliyo ilerde yanina yatak alirim cocuk odasi olur hesabi
Ay evet oluyor hele ki dışarıda çok zorluyor. Geçen yürüyüş yaparken eşim tuvaletin gelmedi dimi diyor, diyorum ki şu an gelmedi ama bir tekmelik işim varİyi aksamlar kizlar sizinde yürürken birden baskı dan dolayı idrar gelmelerinin oluyormu nasıl anlatsam idarar yok ama birden baskı oluyor ve idrar gibi hissediyorsunuz oluyormu yani tuhaf şeyler oluyor bende ama çözemiyorum
Canım 10 dediğin hgb değerin mi? Benim de kansızlığım var da hgb bende de 10.1Geçmiş olsun canım benimde 10 olmuş aywlrdir 9 du
Benimde 10.1 ama Dr soramadım bir şey dedimindr sizeAy evet oluyor hele ki dışarıda çok zorluyor. Geçen yürüyüş yaparken eşim tuvaletin gelmedi dimi diyor, diyorum ki şu an gelmedi ama bir tekmelik işim vartekme atması veya bir yere toplanması falan özellikle ayaktaysam sıkıştırıyor.
Canım 10 dediğin hgb değerin mi? Benim de kansızlığım var da hgb bende de 10.1
normal bir durummus kizlar , acil durumlarda ped takabiliriz
Hastaliktan üç dört gündür yatıyorum artık oksurmekten hapsurmaktan göbek deliğine açılmaya başladı birde dikkatimi gobegimin içinde sıvı vardı acaba kötü birseymi oldu die korkuyorumKizlar ne yapiyorsunuz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?