2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Nasil bakcaz ferritin ne diye geciyo kanda

Kızlar bugün yatarken biraz ani kalkmaya çalıştım galiba karnım da acıma oldu göbek deliğimin sağ kısmında ve halen geçmedi ara ara acıyor neden acaba bilgisi olan var mı

Kizlar nstye baglanan oldumu
Ben cok merak ediyorum
Bi defa tek nstye girdim ilk hamileligimde hemen doguma alindim zaten
Yuruyunce cok agri hisediyorum bide karnim surekli taş gibi
Agri ve sertlik bende de var bolca bebede hareket ettikce sanki birbirini tetikliyo gibi doktoruma sordum dogum sancisi olup olmadigini nasil anlicam diye bazen acaba bu dogum sancisi mi diyeceksin eger acaba mi diyosan bil ki o dogum sancisi degil sancin geldigi zaman anlamamanin imkani yok dedi aci esigim yuksek doktorumda biliyo benim aklimda olan dogum baslarda ben karin agrisi zannedersem korkusu oldugu icin o oyle bisey degil belinde sirtinda bile hissediceksin o sanciyi dedi.. bu yasadiklarimiz braxton hicks yalanci dogum sancilari hazirlik asamasindayiz

Bebeğin ismi ne grubumuzun ilk bebesi inşallah sağ salim kucağına alacaksn
Amin canım inşallah bebeğin ismi uzay hastaneden kimlik istediler ben çok erken çıkartırmayacaktım ama hastaneden isteyince mecbur çıkarttırdık eşimde uzay ismini çok istiyordu ben hastanedeyken başvurmuş

32+1 de benim bildigim canim

Allah yardimcimiz olsun son haftalar artik dahada zorlancaz

32+0 olunca gidip çalışamaz raporu alacağım ben ayrılış yapacağım cankm

Benimde 10.1 ama Dr soramadım bir şey dedimindr size
Ferrum fort kullanıyorum hamilelik öncesi de onu kullanırdım çok güzel toparlamıştım kanımı ama hamilelikte düşmüş işte günde 1 tane içiyorum ben yarın kontrole gidicem belki bir şey der bilmiyorum.

Canım, benim de demir 38 hemoglobin 10.1 ferritin de 6 olmuş. Sadece kan ilacı verdi bana yarın ben de sorucam bi

Kızlar aklıma bir şey takılıyor benim de bu ara. Şimdi bizim doğumlar bayrama denk gelirse doktorlarımız izinde ise nöbetçi doktorlara mı mecbur kalacağız? Her hastane farklıdır ama böyle bir şey olur mu diye yarın soracağım doktoruma.

Bir de ilk bebeği olup tek başına bakacak var mı aramızda? Lohusalık döneminde bir dönem annem yanımda olacak ama sonra ben eşimle tekim de...

Ben cok merak ediyorum
Nst kaçınca haftada giriliyor bir de özel hastanede ücretli mi nst ? Doktor mu gir diyor yoksa biz isteyince mi giriyoruz nstye

Ben cok merak ediyorum
Ben yarın kontrole gidiyorum 31+3 oluyorum yarın. Muhtemelen 1 ay sonra gel derse 34.haftada mi nstye bağlar yoksa yarın direkt bağlar mı ben de onu düşündüm şimdi

Yani benim annem de kayınvalidemde aynı şehirde ama lohusalık döneminden sonra kendim bakıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…