- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.661
Nasil bakcaz ferritin ne diye geciyo kandabugun doktoruma kan bakalım dedimde baktı smdisi sonuclara baktımda ferritin 6( demir 30 hemoglobın 10.3 ferinject takalım dıorm hemoglobın 10nun altinda olursa takariz dıor smdısı kızcelerim nası yukselticez bu degeri pekmez iciyorm kan ilaci kullanıorm zati ama ıkı ay once 80mis birden 30a inms demir ferritin zaten yerlerde ve işin kotüsü carpıntılarım oluor ve benmde karnım taş gibi sert dktora dedm nst nezaman dıe 34.hafta dıor nrmlde 32de alıo bazı yerler bilemedm degerlere takldm smdi
Aynen 32 dolunca giriliyor Allah'ın izniyle kucağımıza alsak artık34 haftalik olunca nstye girersin diyorum
Burda 32 haftada basliyo
İdrar tutamama da tek değilsin cnm bende aynıyım şuan31olıcaz bu ctesi ins kuzum ck sukur iyiyiz arada carpıntılarm idrar tutamamalarim oluor:)
Agri ve sertlik bende de var bolca bebede hareket ettikce sanki birbirini tetikliyo gibi doktoruma sordum dogum sancisi olup olmadigini nasil anlicam diye bazen acaba bu dogum sancisi mi diyeceksin eger acaba mi diyosan bil ki o dogum sancisi degil sancin geldigi zaman anlamamanin imkani yok dediKizlar nstye baglanan oldumu
Ben cok merak ediyorum
Bi defa tek nstye girdim ilk hamileligimde hemen doguma alindim zaten
Yuruyunce cok agri hisediyorum bide karnim surekli taş gibi
Amin canım inşallah bebeğin ismi uzay hastaneden kimlik istediler ben çok erken çıkartırmayacaktım ama hastaneden isteyince mecbur çıkarttırdık eşimde uzay ismini çok istiyordu ben hastanedeyken başvurmuşBebeğin ismi ne grubumuzun ilk bebesi inşallah sağ salim kucağına alacaksn
Sağ ol canım hiçbir şey yiyesim yok ama tabii ki mecbur yiyeceğim bebeğim içinİyi canım bol bol protein al sen yeni doğum yaptin beslenmene çok dikkat etmelisin canim
Gozun aydin kac haftalik oldun bebisin durumu nasildi kiz☺
Eşimde surekli karnini okşa salavat getir diyo
Direk ferritin yazmis normaldede ferritine bakmaz demire bakardı gmde ıki kere icicem artk ilacıNasil bakcaz ferritin ne diye geciyo kanda
32+1 de benim bildigim canim28 hafta 4 gün gösteriyor uygulamada aslında 29 haftalık oluyorum 3 gün sonra 29 doluyor. 30 haftaya giriyorum öyle değil mi? Bunu neden soruyorum
Çalışıyorum çünkü 32. Haftada izine çıkacağım 31+1 olunca mı 32+1 olunca mı?
Valla ben cok sabirsizimAynen 32 dolunca giriliyor Allah'ın izniyle kucağımıza alsak artık
Oturuyorum. Mesela rahatım uzanincada ama yavaş da kalkıyorum gobegimin orası taş gibi oluyor yururkende aynı şekildeValla ben cok sabirsizim
Bilmiyorum neden artik zorlanmaya basladim baya
Allah yardimcimiz olsun son haftalar artik dahada zorlancazAgri ve sertlik bende de var bolca bebede hareket ettikce sanki birbirini tetikliyo gibi doktoruma sordum dogum sancisi olup olmadigini nasil anlicam diye bazen acaba bu dogum sancisi mi diyeceksin eger acaba mi diyosan bil ki o dogum sancisi degil sancin geldigi zaman anlamamanin imkani yok dediaci esigim yuksek doktorumda biliyo benim aklimda olan dogum baslarda ben karin agrisi zannedersem korkusu oldugu icin o oyle bisey degil belinde sirtinda bile hissediceksin o sanciyi dedi.. bu yasadiklarimiz braxton hicks yalanci dogum sancilari hazirlik asamasindayiz
Ben otururken uzanirken zorlaniyorum hele yuruyencedeOturuyorum. Mesela rahatım uzanincada ama yavaş da kalkıyorum gobegimin orası taş gibi oluyor yururkende aynı şekilde
32+0 olunca gidip çalışamaz raporu alacağım ben ayrılış yapacağım cankm28 hafta 4 gün gösteriyor uygulamada aslında 29 haftalık oluyorum 3 gün sonra 29 doluyor. 30 haftaya giriyorum öyle değil mi? Bunu neden soruyorum
Çalışıyorum çünkü 32. Haftada izine çıkacağım 31+1 olunca mı 32+1 olunca mı?
Ferrum fort kullanıyorum hamilelik öncesi de onu kullanırdım çok güzel toparlamıştım kanımı ama hamilelikte düşmüş işteBenimde 10.1 ama Dr soramadım bir şey dedimindr size
Canım, benim de demir 38 hemoglobin 10.1 ferritin de 6 olmuş. Sadece kan ilacı verdi bana yarın ben de sorucam bibugun doktoruma kan bakalım dedimde baktı smdisi sonuclara baktımda ferritin 6( demir 30 hemoglobın 10.3 ferinject takalım dıorm hemoglobın 10nun altinda olursa takariz dıor smdısı kızcelerim nası yukselticez bu degeri pekmez iciyorm kan ilaci kullanıorm zati ama ıkı ay once 80mis birden 30a inms demir ferritin zaten yerlerde ve işin kotüsü carpıntılarım oluor ve benmde karnım taş gibi sert dktora dedm nst nezaman dıe 34.hafta dıor nrmlde 32de alıo bazı yerler bilemedm degerlere takldm smdi
Nst kaçınca haftada giriliyor bir de özel hastanede ücretli mi nst ? Doktor mu gir diyor yoksa biz isteyince mi giriyoruz nstyeKizlar nstye baglanan oldumu
Ben cok merak ediyorum
Ben yarın kontrole gidiyorum 31+3 oluyorum yarın. Muhtemelen 1 ay sonra gel derse 34.haftada mi nstye bağlar yoksa yarın direkt bağlar mı ben de onu düşündüm şimdiKizlar nstye baglanan oldumu
Ben cok merak ediyorum
Yani benim annem de kayınvalidemde aynı şehirde ama lohusalık döneminden sonra kendim bakıcam inşallahKızlar aklıma bir şey takılıyor benim de bu ara. Şimdi bizim doğumlar bayrama denk gelirse doktorlarımız izinde ise nöbetçi doktorlara mı mecbur kalacağız? Her hastane farklıdır ama böyle bir şey olur mu diye yarın soracağım doktoruma.
Bir de ilk bebeği olup tek başına bakacak var mı aramızda? Lohusalık döneminde bir dönem annem yanımda olacak ama sonra ben eşimle tekim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?