2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar korse aldınız mı? Nasıl bir korse almalıyız sizce çok kararsızım.
İlk doğumumda korse aldım bir kez taktım ve ondk sonra çıkardım Hele şimdiki doğum tam yaz ve sıcağa denk geliyor. Asla kullanmayı düşünmüyorum korse bana göre değil :)

BEn de malesef, asla kullanamıyorum. Hele Adana sıcagında...
İlk doğumumda korse aldım bir kez taktım ve ondk sonra çıkardım Hele şimdiki doğum tam yaz ve sıcağa denk geliyor. Asla kullanmayı düşünmüyorum korse bana göre değil :)

Teşekkür ederim caanım. Rapor alıp evde dinlendim. Şuan öksürük dışında iyiyim. geceleri öksürükten uyuyamıyorum hala

Evet ilk canım tecrübesizim o yüzden senin
Benim de ilk canım bilgi çok ama tecrübe sıfır normal doğum mu olucak senin? Ben çok istedim normali ama mecbur sezaryene kaldım. Hayırlısı..
Fazlasıyla hemde sürekli uyanıyorum
Salak gibi oluyorum valla sürekli düzensiz uyku şu 1 haftadır

Ben de karar veremedim güzel bir şey bulursan burada da paylaşır mısın canım
Tabi ki canım biraz araştırdım da Ayrem korse güzel gibi bir de Owli'yi çok övüyorlar. Ama karar veremedim hala sadece beli saran mi olmalı yoksa külot korse gibi mi ve yaz sıcağında sıkılır mıyız hiçbir fikrim yok..

Sürekli oluyor,cok yoruluyorum ,gunde 3-4 saat ancak uyuyorum
Of bir haftadır ben de öyleyim

Rahim ağzının ölçüsüne nasıl bakıyor canım ultrasonda görülüyor mu? Hiç bilgim yok bu konuda da

Ultrasonda olcuyolar canim

Korse almayi dusunen arkadaslar bildigim kadariyla onermiyolar zaten gebelikle genislemis olan karin kaslarini daha da tembellestiriyormus sarkik gobek olma olasiligi daha yuksek onun yerine korsesiz diyafram nefesi calismasi cok cabuk karin kasi birlesmesi sagliyormus spor hocamdan ogrendim birkac yerde de okudugum bilgi bu yonde sahsen kullanmayacagim zaten sicak 7 8 hafta sonra hafif egzersizlerle gayet guzel toparlanir bence

Kizlar sağlık ocağından geliyorum şimdi sürekli nane canım istediğini ve sürekli yediğimi soyledim önermedi düşüğe veyada erken doğuma sebebiyet veriyormuş hemen kesmemi söyledi bilginiz olsun diye yazdım nane maydanoz tukenmemk lazimmis

Bende haftaya pazartesi gidecem ozaman nsty gircem
Doktorum rahim agzini olcmuyor ben kendim diyorum kac en son iki hafta once 27 mm ydi rahim agzim ben az bulmustum 31 haftaliktim ozaman
Sanci icin bisey verdimi doktor?
Yok canım vermedi rahim hazırlıklara başlamış ama rahim ağzı tamamen kapalı dedi o yüzden endişelenmeye gerek yok dedi ben ilk defa kaç mm olduğunu öğrendim. Ki zaten ben asla sancı hissetmiyorum nstde çıkınca çok şaşırdım. Çok geziyorum bol yürüyüş yapıyorum en ufak bir ağrımda olmuyor tek sorun ödem

Ultrasonla da bakılıyor ama kesin net bakabilmek için vajinal baktı canım 5 sn felan sürüyor

Seninki yeni başlamış neguzel ben 1 aydan belli öyleyim gece uykum hiç yok zaten
Canim bende arada kalkiyordum ama bu aralar baya uyanigin her saat basi uyaniyorum
Cnm tansiyonum bir düşüyor bir yükseliyor çok dengesiz yani
Mesela yuksek kac cikiyor
Bide doktor tansiyon ilaci verdimi sana
Bende de odem var aksamlar daha cok şişiyor ayaklarim
Sen idrarda protein baktinmi?
Ben yururken hatta idrararimi yaparken bile karnim bildigin taş gibi oluyor

Şimdi bize kahveyi yasaklıyolar ya kafein çok içmeyin diyolar doğumdan sonra serbest mi

Canım ben sezeryan olmuştum, verilen narkoz mu diyim ne diyim yani ilacın etkisini vücuttan daha hızlı atmak için bir tanıdığım kahve içmemi önermişti bende ondan nescafe içmiştim ( sezeryan olanlar bilir bazısında verilen narkoz baş ağrısı, bazen boyunda agrı yaparmış benim de boynum tutulmuş gibi agrımıştı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…