- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.581
Cok sevindim canimCuma günü gittim canım bebeği görmeye çok şükür iyiydi kilo da almaya başlamış kısmetse yarın tekrar gideceğim çok sağ ol
İlk doğumumda korse aldım bir kez taktım ve ondk sonra çıkardımKızlar korse aldınız mı? Nasıl bir korse almalıyız sizce çok kararsızım.
İlk doğumumda korse aldım bir kez taktım ve ondk sonra çıkardımHele şimdiki doğum tam yaz ve sıcağa denk geliyor. Asla kullanmayı düşünmüyorum korse bana göre değil :)
Teşekkür ederim caanım. Rapor alıp evde dinlendim. Şuan öksürük dışında iyiyim. geceleri öksürükten uyuyamıyorum halaGünaydın geçmiş olsun, boğaz pastilide kullanabilirsin. Ben bayramda hasta olmuştum öksürük ilacı banada vermişti bir de pastil kullandım, güzelce dinlendim 3 günde atlattım. Umarım seninde hemen geçer
Teşekkür ederim canm. Sadece öksürük şurubu verdi doktorum. Rapor alıp evde dinlendim. Şuan sadece gece uyutmayan bir öksürüğüm varGecmiş olsun canim
Bende gecen hafta hasta olmuştum cok rahatsiz oldum agrin cok oldugunda parol icebilirsin
Benim de ilk canım bilgi çok ama tecrübe sıfırEvet ilk canım tecrübesizim o yüzdensenin
Salak gibi oluyorum valla sürekli düzensiz uyku şu 1 haftadırFazlasıyla hemde sürekli uyanıyorum
Tabi ki canım biraz araştırdım da Ayrem korse güzel gibi bir de Owli'yi çok övüyorlar. Ama karar veremedim hala sadece beli saran mi olmalı yoksa külot korse gibi mi ve yaz sıcağında sıkılır mıyız hiçbir fikrim yok..Ben de karar veremedim güzel bir şey bulursan burada da paylaşır mısın canım
Of bir haftadır ben de öyleyimSürekli oluyor,cok yoruluyorum ,gunde 3-4 saat ancak uyuyorum
Rahim ağzının ölçüsüne nasıl bakıyor canım ultrasonda görülüyor mu? Hiç bilgim yok bu konuda daBen hepinizin zıttı gibi sürekli uyuyorumHatta şimdi hastaneden geldim yine uykum geldi kestiricem biraz. Bugün nstye girdim ve sancıların başlamış dedi doktor inanılmaz korktum hiçte bir şey hissetmiyorum. Neyseki rahim ağzı 40 mm o yüzden erken doğurmazsın dedi bi rahatladım
Ben ilk gebelikte de kullanmadimKızlar korse aldınız mı? Nasıl bir korse almalıyız sizce çok kararsızım.
Ultrasonda olcuyolar canimBenim de ilk canım bilgi çok ama tecrübe sıfırnormal doğum mu olucak senin? Ben çok istedim normali ama mecbur sezaryene kaldım. Hayırlısı..
Salak gibi oluyorum valla sürekli düzensiz uyku şu 1 haftadır
Tabi ki canım biraz araştırdım da Ayrem korse güzel gibi bir de Owli'yi çok övüyorlar. Ama karar veremedim hala sadece beli saran mi olmalı yoksa külot korse gibi mi ve yaz sıcağında sıkılır mıyız hiçbir fikrim yok..
Of bir haftadır ben de öyleyim
Rahim ağzının ölçüsüne nasıl bakıyor canım ultrasonda görülüyor mu? Hiç bilgim yok bu konuda da
Cnm tansiyonum bir düşüyor bir yükseliyor çok dengesiz yani@Minesuu @balbocegi34 kizlar bebislerinizin durumlari nasil doktorla konustunuzmu bi gelişme varmi
darwali canim senin tansiyonun nasil kac cikiyor senide merak ettim
Bende oluyor cnm sağ tarafıma toplanıyor çok sert oluyor nefesin kesiliyor bi anda bende 32+3 günlüğümKızlar sağ tarafım da sertleşme oluyor komple göbeğim de degil, siz de de oluyor mu? 32+2
Seninki yeni başlamış neguzelgünaydın hanimlar
Bu 3 gundur aksamlari surekli uyaniyorum
Kaburgalarim bana batiyor resmen
Yok canım vermedi rahim hazırlıklara başlamış ama rahim ağzı tamamen kapalı dedi o yüzden endişelenmeye gerek yok dedi ben ilk defa kaç mm olduğunu öğrendim. Ki zaten ben asla sancı hissetmiyorum nstde çıkınca çok şaşırdım. Çok geziyorum bol yürüyüş yapıyorum en ufak bir ağrımda olmuyor tek sorun ödemBende haftaya pazartesi gidecem ozaman nsty gircem
Doktorum rahim agzini olcmuyor ben kendim diyorum kac en son iki hafta once 27 mm ydi rahim agzim ben az bulmustum 31 haftaliktim ozaman
Sanci icin bisey verdimi doktor?
Grintuss öksürük şurubundan al canım inanılmaz rahatlatıyor tamamen doğal o yüzden rahatlıkla kullanabilirsin, umarım hemen geçerTeşekkür ederim caanım. Rapor alıp evde dinlendim. Şuan öksürük dışında iyiyim. geceleri öksürükten uyuyamıyorum hala
Ultrasonla da bakılıyor ama kesin net bakabilmek için vajinal baktı canım 5 sn felan sürüyorBenim de ilk canım bilgi çok ama tecrübe sıfırnormal doğum mu olucak senin? Ben çok istedim normali ama mecbur sezaryene kaldım. Hayırlısı..
Salak gibi oluyorum valla sürekli düzensiz uyku şu 1 haftadır
Tabi ki canım biraz araştırdım da Ayrem korse güzel gibi bir de Owli'yi çok övüyorlar. Ama karar veremedim hala sadece beli saran mi olmalı yoksa külot korse gibi mi ve yaz sıcağında sıkılır mıyız hiçbir fikrim yok..
Of bir haftadır ben de öyleyim
Rahim ağzının ölçüsüne nasıl bakıyor canım ultrasonda görülüyor mu? Hiç bilgim yok bu konuda da
İsteğe bağlı sezeryan olacağımBenim de ilk canım bilgi çok ama tecrübe sıfırnormal doğum mu olucak senin? Ben çok istedim normali ama mecbur sezaryene kaldım. Hayırlısı..
Canim bende arada kalkiyordum ama bu aralar baya uyanigin her saat basi uyaniyorumSeninki yeni başlamış neguzelben 1 aydan belli öyleyim gece uykum hiç yok zaten
Mesela yuksek kac cikiyorCnm tansiyonum bir düşüyor bir yükseliyor çok dengesiz yani
Bende de odem var aksamlar daha cok şişiyor ayaklarimYok canım vermedi rahim hazırlıklara başlamış ama rahim ağzı tamamen kapalı dedi o yüzden endişelenmeye gerek yok dedi ben ilk defa kaç mm olduğunu öğrendim. Ki zaten ben asla sancı hissetmiyorum nstde çıkınca çok şaşırdım. Çok geziyorum bol yürüyüş yapıyorum en ufak bir ağrımda olmuyor tek sorun ödem
Şimdi bize kahveyi yasaklıyolar ya kafein çok içmeyin diyolar doğumdan sonra serbest mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?