2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yanınıza su çubuk kraker şekerli bikad şey de koyablrsnz bence. Ben çocuk için. Şeker aldm ilk zamanlwr süt gelmeyince brz şekerli su veriyorm mutlaka en azından bir çay kaşığı kdr birde mama alçak sadece sütüm.inene kdr kullanmak için onuda çay kaşığı ile vercek zaten ilk üç gün okdr az besleniyorlar ki. Çay kaşığı ile verirseniz memeden kesilmez biberona çok erken alisiyorlar birde hurma ve zemzem çocuğun ağzına degirmek için

Deliksiz uyuyan, bazen yattığı gibi kalkan ben artık her saat başı uyanır oldum. Öyle rahat bir uyku yok. Kalktık yine bu saatte hadi bakalım resmen vücut hazırlık yapıyor gibi sizde de oluyor mu?
Sürekli oluyor,cok yoruluyorum ,gunde 3-4 saat ancak uyuyorum

Canim.bebegimin durumu iyi takipte suan. Solunum cihazinda.iki gun kaldi cikarmislar. Yarın gormeye gidicem. Hergun gostermiyorlar pazartesi ve perşembe gidiyorsun gormeye.
Cok sevindim canim
Ama daha kalir bi 10 gun daha bebişin
Bana dogumda gostermediler bebeklerimi
Bizim hastanede her yoktu bazka hastaneye sevk ettiler bide hastanede 15 gun kaldim bebegimi goremedim esim fotoda gosterdi bana
Dogumdan sonra 20 gun gun gordum anca

Zor oluyor anne için görememek. Eli boş kalmak ama çok şükür ki geçici bir süreç ve sonu güzel olsun bende çocuk yoğun bakımda calistm.uzun sure blyrm beklemek zordur empati kurabiliyordm.ozmn anne olmadgm halde

Aynen cok zor bide ilk gebeligimdi
Bebegimi goremiyordum sanki hic karnimda taşimamiş gibiydim ama gecti o gunler
Sani bebeğimiz büyüdükçe yeri daraliyor ben sol yatamyrm bebek sola eğimli. Yatınca geve uyanyrm o taraf kaburgalar ağrıyor
Bende bi saga bi sola surekli uyaniyorum
Daha once sirt agrilarim olmuyordu oda olmaya basladi

Sırt ağrısı bende de çok var ya.Hatta sabaha karşı dizlerime kadar vuruyor.Dönemiyorum göbekten.Allahtan ayağa kalkınca tutulmuş dolaşmıyorum gün boyu.
Bende oyleyim gun icerisinde olmuyor ama aksam ve sabahlari cok agrim oluyor
Bide surekli Lavobaya gidiyorum

Mutlaka çorap al canım bir de ketıl tavsiye ederim ya da su kaynatabileceğin ufak kahve makinen varsa...

Ben hepinizin zıttı gibi sürekli uyuyorum Hatta şimdi hastaneden geldim yine uykum geldi kestiricem biraz. Bugün nstye girdim ve sancıların başlamış dedi doktor inanılmaz korktum hiçte bir şey hissetmiyorum. Neyseki rahim ağzı 40 mm o yüzden erken doğurmazsın dedi bi rahatladım

Yarın ben de nstye girer miyim ki 32+0 olcam devlete gideceğim merak ediyorum nasıl bişey

Bende haftaya pazartesi gidecem ozaman nsty gircem
Doktorum rahim agzini olcmuyor ben kendim diyorum kac en son iki hafta once 27 mm ydi rahim agzim ben az bulmustum 31 haftaliktim ozaman
Sanci icin bisey verdimi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…