2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Baktırmıştım negatif çıktı, benim ellerim daha şiş artık yüzüklerimi takamıyorum

Yok cnm tansiyon ilacı vermedi dün 12 8 çıktı yüksek

Keske 10gun olsa bugün görmeye gittim bebegim iyim ama 35-36 haftalık olana kadar.kalacsk dedi. Simdi sute alistiyorlarmis bebegimi. Her yeri deli desik gorunce cok kotu oluyorum. Daha bugun 32haftalik.olacakti daha cok var çıkmasına bu arada sekerinize dikkat edin gebelik sekerimden cok etkilenmiş ciğerleri kan sekeri düşüyormuş. İnsallah sizler sorunsuz zamaninda dogurursunuz.

Canim sag saglim olsunda 1 ay kalsin kuvezde ona cok iyi bakiyolardir
Tahlil icin mallesef igne falan yapiyolar
Canim sende şeker varmiydi gebelikte hatirlayamadim

Göğüs pedide aldım göğüs ucu kremi almadım süt durumuna göre artık süt sağım makineside almadım onu duruma gmre alıcam zaten hastanede bir günde çıkarıyorlar

Slm hamislerim ya ne sorucam size bebek hareket ederken rahim içinde sizi hissedeniniz varmı su bir saattir bebeğim her hareketinde alt bolgeme sizi giriyor

Cok sevindim canim
Sezeryan dogum yaptin sen
Agrin nasil?
3 hafta oldu ama ağrılarım devam ediyor canım ama biraz daha iyiyim beni m ameliyatım biraz ağır geçti daha önce rahimden ameliyat olduğum için parçalar alındığı için rahimimdeki Bağlar biraz zedelenmiş o yüzden iç dikişlerim falan çok fazla ağır bir ameliyat geçirmişim hastanede bir hafta yattım iyiyim çok şükür

Ay blmyrdm rabbim şifa versin sanada inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…