2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canm süt tekrar gelebilir sen bol su iç. Sağ sık sk. Sağ bebeğin brz duzelince hemşireler tenine versinler tentene temas edersiniz birde süt artırıcı damla vardı onuda deneyeblrsn
Hangi damla o canim bilmiyorum. Sut artirici caylardan falan içiyorum su iciyorum.

Minesuu @balbocegi34 kizlar bebislerinizin durumlari nasil doktorla konustunuzmu bi gelişme varmi
@darwali canim senin tansiyonun nasil kac cikiyor senide merak ettim
Canim.bebegimin durumu iyi takipte suan. Solunum cihazinda.iki gun kaldi cikarmislar. Yarın gormeye gidicem. Hergun gostermiyorlar pazartesi ve perşembe gidiyorsun gormeye.

Aynen nasıl dinleniceksin ki bende iki çocukta var evi toplasamda yine aynı halı alıyor bebegin kıyafetlerini Allah'tan erkenden hal ettim bırakmadım şimdiye
Çocuklu daha zor tabi Allah yardımcın olsun canım. Benim ilk çocuk olucak malum daha rahat hallediliyor.

Aa neden sezeryan kesinleşti senin isteğinle değil sanırım ters falan diye mi bebiş.
Evet canım, benim isteğim normaldi. Bebiş ters değil aslında baş geliş her şeyimiz normale uygun ilerledi ama boynunda kordon var bundan sonra da büyüdüğünden alanı daraldığı için kordonu çıkarabilmesi mümkün değil dedi doktor. Normal doğum istersen deneriz ama tehlike yok diyemem dedi. Kordon sıkıştığı an oksijen gitmeyip mecbur sezaryene çevirebilirlermiş bu da hem bebeğe hem bana eziyet. Ben de denemek istemedim, sezaryen olsun dedim

Canim.bebegimin durumu iyi takipte suan. Solunum cihazinda.iki gun kaldi cikarmislar. Yarın gormeye gidicem. Hergun gostermiyorlar pazartesi ve perşembe gidiyorsun gormeye.
canım inşallah bu günlerde geçicek bebeğini alıp eve gidiceksin sadece bebişin sağlığı için biraz sabretmen gerekiyo inşallah çok uzun sürmez bu süreç yine haber ver canım bebişin durumuyla ilgili merakta bırakma bizi

gecelik dışında hastaneden çıkarken falan giymeye rahat kıyafet koyabilirsin canım ben koydum göğüs pedi alıp koyucam ben şimdi ben kullanıcamı düşünmediğim için koymadım ama göğüs ucu kremi falan kullanıcaksan onlarıda koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…