2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
CaNim kac kere dolanmiş bi keremi
Yoksa iki keremi?
Az once bi video izledim bi bak sende
Bilmiyorum doktorum bana hiç bisey demedi eşime demiş benim cok hecanlı biri oldugumu bildigi için korkmamı istememiş eşimde duramamıs bana demeden hareketleri sayayım diye bi sorun yok demiş ama hep dikkat etmesi lazım demiş hareket sayması az hareket halinde doktora gitmesi lazım demiş bu kadar biliyorum simdi attigini izlicem

Canim iki kere bile dollansa doktor takip edilmesi gerekiyor
3 kere dollansa riskli diyolar
Soylemesi gerekiyordu kac kere dollandigini
Belki bi sefer tek dolanmiş

Canim iki kere bile dollansa doktor takip edilmesi gerekiyor
3 kere dollansa riskli diyolar
Soylemesi gerekiyordu kac kere dollandigini
Belki bi sefer tek dolanmiş
Öyledir belkide ya benim hem kalp sorunum var hem sekerim hemde dedim ya cok panik biriyim doktorda takip edilmesi gerekliyor riskli bi durum yok demiş eşime o kadar arastirdim 3 kadından birinde olabiliyormus bu seklide normal dogum yapanda varmıs sezeryana girende bebeğime bi zarar gelmesinde herseye razıyım benim gibi yasayanlar var mı cok merak ediyorum onlara doktorları ne dedi
Bebegim masallah cok hareketlı suana kadar bir aydır böylemiş zaten bilmiyordum simdiden sonrada indallah sorunsuz gecer bebek büyüdügü için galiba cözülmesi artık zor

Yok hiç ilgilenmedi tonlada para ödedik küçüçük çoçugumla süründüm orda saatlerce ona tanıyorum alttan muame yok olan sancıya yok dedi yalandan ultrasondan baktı gönderdi
Ya bi de özel hastane mi ben devlet sandım. Bence degistir doktorunu istanbul da misin başka yerde mi. O kadar para verip neden ilgisiz birine gidesin ki

Şimdi bize kahveyi yasaklıyolar ya kafein çok içmeyin diyolar doğumdan sonra serbest mi
Sezeryanın vereceği bas agrısı kemik agrısı etkisi için iç dediler bana içtim gercekten basım agrımadı,içmeyip agrıyanlar varmıs,kayısı suyu da gazı kolay cıkarmak ,WC kolay cıkmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…