2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Tşkler canım inşallah hepimizin gzuel doğumları olur

Bende öyle gece ağrıdan uyuyamadım .bende oturarak çalışıyorum sizin gibi demek ondan başladı bende de.
Akşam popomdan kasıklarıma kdr geldi ağrısı ama dinlenince geçti. Biraz arada hareket etmek ve mümkünse uzanmak iyi geliyor

Gncgm28 bence gayet iyi canım ben senden geride olduğum halde 13 kg aldım.

Benim omurumda da vida var ben 32+4 düm gebelik şekerim var oğlum şu an 2500 kilo doktorum cuma günü 37 haftaya kadar çalışabilir raporu verdi düşün doğurtmayı geç çalışabilirsiniz dedi ilk oğlumda 4 kilo doğurdum hiçbir sorun yaşamadım sadece son haftalar bel ağrısı çekiyorsun sen Dr bakma normal doğum olmaz seninde ama 38 haftayı görürsün bu Dr kolayınamı geliyor nedir erkenden fırlat benim işim bitsin diyolar herhalde

Tşkler canım inşallah hepimizin gzuel doğumları olur
Amin canım Ki ben bide 4 kilo doğurdum şu an izim bile küçücük duruyor korkma sen kendi ve bebişin in sağlığına bak gerisi göz açıp kapayıncaya kadar geçer sonuçta normalde sezeryanda ameliyat biz 9 ay içimizde büyütmüş organlarımızı ezip geçirmiş kadınlarız doğum mu bizi korkutacak

Öncesinde ciger geliştirici iğne vuracakmı Dr peki hazırlık amaclı ? Dediğim gibi yakında 3 kg sınırına dayanır ve seker de varsa hızlı kg alır

Slm kızlar sizce kilo alimin normalmi 12 kilo almışım toplam 70 ayak basmisim sizde durumlar ne
Ben 7 ay hiç almadım gibi birseydi bu ay masallah giderek artıyor anlam veremiyorum nerdeyse 1-1.5 aylık şu sürecte 2.5 kg almısım

Ben de sezaryen olcam alayım o zaman yanıma canım tecrübesiz olduğumu iyice hissediyorum doğum yaklaştıkça ya eskiden bu kadar korkum yoktu doğum korkusu başladı bence bende
Korkma neden korkuyorsun sakin ol ,hepimiz tecrübesiz sayılırız ,her dogum ayrı bir tecrübe,her bebek ayrı bir tarzda geliyor , ayrıca ben cogu seyi unuttum bakalım bastan hatırlarız herhalde basa geldikce,zaten insan unutmasa 2.ye cesaret edemez

Ben 7 ay hiç almadım gibi birseydi bu ay masallah giderek artıyor anlam veremiyorum nerdeyse 1-1.5 aylık şu sürecte 2.5 kg almısım
Oy maşallah sana meyve yememe rağmen şu icmeme rağmen bu kadar kilo almışım yemeği bile azalttım ama yok yine alıyorum kiloyu bunyeden bünyeye fark var bir ayda iki kilo almışım

Ben unuttum valla dokuz yıl geçmiş ikinci çocuktan bu nasıl olucak nasıl dogucak normal doğum benim ki kaç saat sürecek kaç dikiş yiycem korkuyorum artık yaklaştıkça zaman

T tomris2020 nasilsiniz? Aklimdasin, dua ediyorum
Allah razı olsun G gokcegkcgokce ben daha iyiyim. Bebekler yoğun bakımda. Her gördüğümde biraz daha toparlıyorlar. Kızımın kalbindeki sorun devam ediyor şimdilik takip ediyorlar. İnşallah iyileşir pile gerek kalmaz. Her iki bebeğin de bağışıklık antikorları pozitif çıktı. Yani bağışıklıkları zayıf. Allah yardımcımız olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim inşallah bebekleri sağlıkla evimize getirmeyi nasip etsin

Canim doktorun senin korkutmuş baya tabikide dikat edeceksin ama bazi doktorlar cok abartiyor
Bebegi 2 hafta yada 3 hafta olanda var bazen şekerden dolayi ama bazende şeker yuzunden degil hem seker testinde iyi cikmiş
Başka bi doktora dahami gozuksen
En azindan icin rahatlar

İnsallah sag saglim eve geldikleri gunude gorursun
Bol bol dua et bebegin icin insallah bu zamanlatida atlatacaksin

İnşallah canım bugünler geçecek bebişlerin sağlıkla eve gelecek sen de bol bol dua et kendine de dikkat et

Canim ameliyat esnasinda hic bisey hisetmiyorsun ki
Sonradan ameliyat yeri agri yapiyor oda gececi bi durum
Ben aslinda normal dogumdan korkuyorum iyiki sezeryan liyim
Ameliyattan korkmuyorum öyle konularda dayanıklı biriyim zaten acı bile olsa ama ameliyat esnasında acı da olmuyor biliyorum o yüzden rahatım canım ben sonrasından korkuyorum ilk yürüyüş aşırı zor diye anlatıyor hep çevremde sezaryenle doğum yapanlar. Çabuk toparlanamayan da var etrafımda hemen toparlanan da var. Kişiye göre de değişiyor herhalde ya bilemedim.

Bu durum herkese göre değişiyor benim ablam çok rahat geçirdi eve geldiğinde aldı bebeğini odasına geçti :)))
Ay ne güzel işte böyle olanlar da var inşallah biz de öyle oluruz o ilk yürüyüş ve ilk hafta aşırı zor deyip duruyor çoğu kişi ben de noluyoruz bizi ne bekliyor diyorum

Medusaa00 Allah senden de razı olsun canım evet bilsek de ciğer olayını, anlık panik yaşanıyor aynısı ilk öğrendiğim gün bende de oldu şu anki sakinliğime bakma anne olmak çok başka tüm canımız orada bizim bütün mantık gidiyor o an. Benim doktorum da geçen kontrole kadar bekleyelim kurtarır belki dedi ama geçen gördük ki hala boynunda. 31.haftada gitmiştim artık kurtarması mümkün değil çünkü 2 kg oldu alanı çok daraldı dedi size de o yüzden demişlerdir. Not almıyorum ben hareketlerini zaten çok hareketli bir bebek alan daraldığı için beni de zorluyor artık hatta acıtıyor bazen. Korkutma kendini bazen de uyuyorlar falan ya hemen canını sıkma sakın Haftaya tekrar gideceğim. Artık sezaryene karar verdim riske atamam normal doğumla. Sezaryen olursa bu gibi durumlarda 38. Haftada alıyoruz dedi, senin 38. hafta ne zaman? Benim de bayram haftası 38. oluyor aynı mıyız? Eşin de endişelenmesin doktor bayram haftası da olsa uygun günü verir diye düşünüyorum ben.

O boynunda onu rahatsız etmiyor annesi suyun içinde zaten yumuşacık bir kordon, öyle mucizevi bir sistem var ki vücudumuzda her şey bebeğe göre gelişti, gelişiyor. Bebeğimize güvenelim, dualar edelim. Zaten Allah'ın izniyle kavuşmaya az kaldı.

Oy maşallah sana meyve yememe rağmen şu icmeme rağmen bu kadar kilo almışım yemeği bile azalttım ama yok yine alıyorum kiloyu bunyeden bünyeye fark var bir ayda iki kilo almışım
Alınıyor işte canım ,ben diğer aylara göre bu ay farklı hiç bir iştah artısı yasamadım , ama kg almaya başladım malesef

Slm kızlar sizce kilo alimin normalmi 12 kilo almışım toplam 70 ayak basmisim sizde durumlar ne
Kaç haftalıksın canım? Bence normal gibi. Ben de 33+1'im en son 31.haftada tartılmıştım, toplam 7 kilo almıştım. Şu an 8 olmuştur o :)

Kızlar benmde vajinusmus geçmişim olduğu için bugün doktorumla konştuk Temmuz'un 3ü ve7si arası sezaryen olucam. Günüm yaklaştıkça bir korku basıyor. İnsallah çok korkutuğm kadar yoktur.
Canım tam olarak kaçıncı haftadasın o tarihe vermiş ya merak ettim bana da tarih vericek yakın zamanda çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…