2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Biz de kutladıkkk şükürler olsun 🎉🎉

kızlar memeyi nasıl bıraktırdınız ben yıldım artık, birşeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum ama her seferinde daha taze bir aşkla geliyor memeye🤦🏻‍♀️ ilaç tedavime başlamam lazım hanımefendiyi bekliyoruz resmen 🤷🏻‍♀️

Biz de kutladıkkk şükürler olsun 🎉🎉

kızlar memeyi nasıl bıraktırdınız ben yıldım artık, birşeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum ama her seferinde daha taze bir aşkla geliyor memeye🤦🏻‍♀️ ilaç tedavime başlamam lazım hanımefendiyi bekliyoruz resmen 🤷🏻‍♀️
Sabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışır 🥹

Sabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışır 🥹
Ya kıyamammm 🥲 denedim konuşarak bıraktırmayı, öğün azalttım, şimdi yok bak sonra dolacak dedim ama 3 gün sabretti 4.gün çığlık kıyamet 🤦🏻‍♀️ sabır taşını duydum ama şüpheliyim hâlâ o yönteme travma oluyor falan diyorlar ya

Bilmiyorum ne ladar doğru ama ben yaralandı yapıştırdım uff olmuş annem dedim 2 - 3 g0n geldi geldi baktı sonra unuttu belki fikir olur size biz hiç zorlanmadık çok şükür🙏🏻

Back
X