Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar memeyi nasıl bıraktırdınız ben yıldım artık, birşeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum ama her seferinde daha taze bir aşkla geliyor memeye ilaç tedavime başlamam lazım hanımefendiyi bekliyoruz resmen
kızlar memeyi nasıl bıraktırdınız ben yıldım artık, birşeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum ama her seferinde daha taze bir aşkla geliyor memeye ilaç tedavime başlamam lazım hanımefendiyi bekliyoruz resmen
Sabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışır
Sabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışır
Ya kıyamammm denedim konuşarak bıraktırmayı, öğün azalttım, şimdi yok bak sonra dolacak dedim ama 3 gün sabretti 4.gün çığlık kıyamet sabır taşını duydum ama şüpheliyim hâlâ o yönteme travma oluyor falan diyorlar ya
Bilmiyorum ne ladar doğru ama ben yaralandı yapıştırdım uff olmuş annem dedim 2 - 3 g0n geldi geldi baktı sonra unuttu belki fikir olur size biz hiç zorlanmadık çok şükür