• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Biz de kutladıkkk şükürler olsun 🎉🎉

kızlar memeyi nasıl bıraktırdınız ben yıldım artık, birşeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum ama her seferinde daha taze bir aşkla geliyor memeye🤦🏻‍♀️ ilaç tedavime başlamam lazım hanımefendiyi bekliyoruz resmen 🤷🏻‍♀️

Biz de kutladıkkk şükürler olsun 🎉🎉

kızlar memeyi nasıl bıraktırdınız ben yıldım artık, birşeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum ama her seferinde daha taze bir aşkla geliyor memeye🤦🏻‍♀️ ilaç tedavime başlamam lazım hanımefendiyi bekliyoruz resmen 🤷🏻‍♀️
Sabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışır 🥹

Sabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışır 🥹
Ya kıyamammm 🥲 denedim konuşarak bıraktırmayı, öğün azalttım, şimdi yok bak sonra dolacak dedim ama 3 gün sabretti 4.gün çığlık kıyamet 🤦🏻‍♀️ sabır taşını duydum ama şüpheliyim hâlâ o yönteme travma oluyor falan diyorlar ya

Bilmiyorum ne ladar doğru ama ben yaralandı yapıştırdım uff olmuş annem dedim 2 - 3 g0n geldi geldi baktı sonra unuttu belki fikir olur size biz hiç zorlanmadık çok şükür🙏🏻

Selam kızlar. Nasılsınız? 🌸 girince paylaştığımız onca şey geldi aklıma. Hamilrlik ve doğum sürecinde birbirimize olan yoldaşlığımız unutulmaz. Yaşadığım onca acı üzüntü üzerine ben meme kanserine yakalandım. Şimdi de bu konuyla ilgili gruplara bakarken size selam vermek istedim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum 🌸 Evlatlarımızı sağlıkla sevgiyle büyütelim inşallah 🙏
Umarım her şey yoluna girmiştir. Allah sağlık versin 💓💓💓

Kızlaaaar napıyosunuz? Doğum mesajlarını okudum tekrar ay içim bi tuhaf oldu. Şimdi muhabbet ediyoruz pizza yiyerek şaka gibi büyüdüler işte hatta ikinciyide büyüttüm 1 yaşına girmek üzere 😅 zaman çok acımasız 🥲

Back
X