2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum :) 28+2 deyim benim gögüslerim sızlıyor ama hiç boyutta bir değişiklik yok :) büyüyüp süt dolması gerekmiyor mu yada ne zaman süt doluyor ki acaba :)

Insallh bir sey olmaz cnm. Bebekten sonra zor olacak boyle seyahatler. Son bir jubile yap

Kızlar göbekleriniz ne durumda ben aslında 6.5-7 kilo aldım ama göbeğim çok çıktı

Kızlar göbekleriniz ne durumda ben aslında 6.5-7 kilo aldım ama göbeğim çok çıktı
Ilk bebeğim, yani daha önce 6 haftalık gelişimi durup düşürmüştüm ekim gibi.. ama doğuracağım ilk çok büyüdü karnım acaba benim mi fazla merak ediyorum

Ben de 6 buçuk almışım canım ama göbeğim öyle çok büyük değil küçük bir top gibi ☺
Canım senin kaç ay hafta ? 27 gibi diyelim bizim ölçümde değişiyor biraz. Önden gidiyordu 1 hafta gibi en son gittiğimizde bacak boyu yine önde diğer ölçümler normaldi

Kızlar tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum :) 28+2 deyim benim gögüslerim sızlıyor ama hiç boyutta bir değişiklik yok :) büyüyüp süt dolması gerekmiyor mu yada ne zaman süt doluyor ki acaba :)
İlk hamileliğimde de büyüme çok çok az oldu şimdi de aynı devam ediyor canım ama sürüm gayet vardı ve emdi. Büyüklüğüne hiç takılma aynı zamanda hamile olduğum arkadaşımın büyüktü daha da büyüdü baya hem de mesela hiç sütü olmadı

Ilk bebeğim, yani daha önce 6 haftalık gelişimi durup düşürmüştüm ekim gibi.. ama doğuracağım ilk çok büyüdü karnım acaba benim mi fazla merak ediyorum
Eki Görüntüle 3431350
Göbüşlerimiz aynı belki benimki daha bile büyüktür haftasıyla uyumlu gidiyor canım normal geliyor bana 27. Haftaya yeni girdik

Çok yakın zamanda kızkardeşim doğum yaptı sütü de hemen geldi ama öyle çok gelmiyor ilk sıralar mamada verin dedi hemşire şırıngayla midesi küçük az bişey gitse doyar dediler çok güvenmeyin onllara çocuk aç kalmış 4gün boyunca hastanede yattı sarılık oldu zayıfladı sakın sütüm geldi sadece emzireyim demeyin İlk günlerde çok gelmiyor çünkü doyuyor zannnediyorsun ama aç kalmış mamada verin kesinlikle

Canım senin kaç ay hafta ? 27 gibi diyelim bizim ölçümde değişiyor biraz. Önden gidiyordu 1 hafta gibi en son gittiğimizde bacak boyu yine önde diğer ölçümler normaldi
27. Haftadayım canım ben de 26+ lardayım yani aman ultrasonda farklı 28 falan ama ben onu baz almıyorum

Valla bende öyle düşündüm ama bi bilenden duymak istedim

Biçok kişi önermiş zaten ama ben de her sabah aç karna bi yemek kaşığı tahinle çözdüm mide yanması problemini canım
Kızlar bebeğin hıçkırıklarını hisseden var mı ben dün ilk kez hissettim
Eveet her gün oluyor mutlaka, 2-3 dk sürüyo çok ritmik olmasından anlıyorum ve çok komiğime gidiyor
Ben de
O kişi ben olabilirim sanırım

Valla bende öyle düşündüm ama bi bilenden duymak istedim
Ben de ilk hamilelikte düşünmüştüm yalan değildoktorum söylemişti bana da meme büyüklüğü ile sütün alakası olmadığını. Süt kanalları ve bezlerle alakalı bir durum hiç aman büyücek çok sütüm olacak diye düşünme demişti

Daha yeni doktor randevumuzdan çıktım 29+4teyiz ama gelişimi daha 29+6 ile uyumlu. Ancak kızımın kafası birazcık büyük olacak sanırım 32 hafta ile uyumlu çıktı şok geçirdim 3 haftada böylesi bir değişim neden nasıl olur hiçbir fikrim yok doktorumda genetik dedi ama çok geldi gözüme galiba bana sezeryan yolları görünüyor

Maşallah canım doktor sorun yok dediyse takma kafana, bizim kızın da göbiş iki hafta önden gidiyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…