2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Benim mide bulantılarım çok kötü bu arada. Prilamı Teke düşürmem bile baya kötü etkiledi beni. Günde iki üç kusuyorum. Baya zorlanıyorum. outoffit umarım sen azaltabilirsin.
Biz üç gündür kayınvalidemlerdeyiz canım benim bulantım neredeyse hiç kalmadı çok şükür Su da içtim rahat rahat şükürler olsun ki iki ay sonra Prilama devam ediyorum ama annemlere gittiğimde teke düşürmeyi deneyeceğim burada denemek istemedim. Hep bir bahane bırakmamak için

Ben geri ikiye çıkardım canım ve bugün ben de baya iyiyim. Hiç bulantım olmadı nerdeyse. Bırakmaya çalışmak beni mahvetti. Umarım sen rahatça 1e düşürebilirsin

Merhabalar 14+2 deyim Bi kaç gündür çok şiddetli topuk ağrısı yaşıyorum basamıyorum üzerine gebelikle ilgisi var mı hayatımda hiç olmadı bana böyle gebelikten olması içinde kilom yok fazla göbeğim de çıkmadı yanı ağırlık yok üzerine fazla anlamadım geçen hafta da sekerek yürüyordum bacağım ağrıyordu hadi o belden dedim normal de ya bu anlamadım yaşayan var mı

evet ilk hamileligimde olmustu. Kacıncı haftadaydım hatırlamıyorum ama kendiliğinden gecmişti ben de boyle bir süre basamamıstım bir iki hafta kadar

Sana da benimle aynı şeyi demiş ben de kalkmaya mecbur kalmadıkça yatıyorum valla. Çarşamba günü aşırı kanamayla gittim bunu söylediler. Çok sık görülen bir şey anladığım kadarıyla

oh oh çok iyi maşallah
mutlu ve iştahlı göbüşler olmamıza az kaldı

Canlarım ben anneme kayısı kompostosu yaptırdım, konserve. Süt yapıyormuş. Aralıkta kayısı bulamayız. Aklınızda olsun... Bir de ev yoğurdu yapmayı öğrendim
Ev yoğurduna ben de girişmek istiyorum da korkuyorum ya, bize de anlat

Oyyy gözün aydın kızlarımız arttı iyice valla.
Tesekkurler canim evet oyle oldu benimde rahim agzina yakin 1 hafta rapor aldim yatiyorum ama farketmiyor ona ragmen ara ara pembe kanama oluyor o sonra kahverengiye donuyor. Persembe gidicem bakalim bi sorucam uzunluk ne kadar bi tehlike varmi? Internette genelde 20. Haftalarda yukari cikar diyor ama olmayabilir oyle de kalabilir her gittigimizde bi baktirmak lazim sanirim .

Gece gece kalktım 11 de yatmıştım sivri geldi uyandırdı nalet her yerimi sokmuş şimdide sıcaktan uyuyamıyorum

Hanımlar herkese iyi bayramlar arada nefes kesen bel ağrıları yaşıyorum sizlerde de var mı normal mi bu bir de sabah çok afedersiniz sarımsı yeşile çalan bir akıntım oldu ama kaşıntı koku vs hiçbir şey yok ama korkuttu bi ufaktan

İyi bayramlar bende çok ciddi bel ağrısı yaşadım geçen haftaya kadar bu hafta Bi tık daha iyiyim o kadar çok ağrıdı ki bacağıma vurmaya başladı sol tarafa sekerek yürüdüm Bi kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…