Biz üç gündür kayınvalidemlerdeyiz canım benim bulantım neredeyse hiç kalmadı çok şükürBenim mide bulantılarım çok kötü bu arada. Prilamı Teke düşürmem bile baya kötü etkiledi beni. Günde iki üç kusuyorum. Baya zorlanıyorum.outoffit umarım sen azaltabilirsin.
Benim korbell gelmişti geçen hafta, 16 lt olan devasa bir şey çok güzelKorbell ve reflü yatağı kargoya verildi bu ne hız yiğidim
Gözün aydın canımm hayırlı olsunKizlarrrrr, fetal dna testim temiz cikti , kizim oluyoroutoffit oraya bir pembik kalp alabilir miyim
Ben geri ikiye çıkardım canım ve bugün ben de baya iyiyim. Hiç bulantım olmadı nerdeyse. Bırakmaya çalışmak beni mahvetti. Umarım sen rahatça 1e düşürebilirsinBiz üç gündür kayınvalidemlerdeyiz canım benim bulantım neredeyse hiç kalmadı çok şükürSu da içtim rahat rahat şükürler olsun ki iki ay sonra Prilama devam ediyorum ama annemlere gittiğimde teke düşürmeyi deneyeceğim burada denemek istemedim. Hep bir bahane bırakmamak için
evet ilk hamileligimde olmustu. Kacıncı haftadaydım hatırlamıyorum ama kendiliğinden gecmişti ben de boyle bir süre basamamıstım bir iki hafta kadarMerhabalar 14+2 deyim Bi kaç gündür çok şiddetli topuk ağrısı yaşıyorum basamıyorum üzerine gebelikle ilgisi var mı hayatımda hiç olmadı bana böyle gebelikten olması içinde kilom yok fazla göbeğim de çıkmadı yanı ağırlık yok üzerine fazla anlamadım geçen hafta da sekerek yürüyordum bacağım ağrıyordu hadi o belden dedim normal de ya bu anlamadım yaşayan var mı
Anladım teşekkürlerevet ilk hamileligimde olmustu. Kacıncı haftadaydım hatırlamıyorum ama kendiliğinden gecmişti ben de boyle bir süre basamamıstım bir iki hafta kadar
Oyyy gözün aydın kızlarımız arttı iyice valla.Kizlarrrrr, fetal dna testim temiz cikti , kizim oluyoroutoffit oraya bir pembik kalp alabilir miyim
Sana da benimle aynı şeyi demiş ben de kalkmaya mecbur kalmadıkça yatıyorum valla. Çarşamba günü aşırı kanamayla gittim bunu söylediler. Çok sık görülen bir şey anladığım kadarıylaKızlar bebeğin eşi (plasenta) aşağıdaymış . Endişelenmeli miyim bilmiyorum ama ileriki haftalarda yukarı çıkacaktır muhtemelen dedi . İnternetten baktım kanamalara sebep olurmuş ileri ki haftalarda ve erken doğuma sebep olurmuş . Kanalı da kapadığı için normal doğum imkansız hale gelebilirmiş . İkinci hamileliğini yaşayan hanımlar böyle bir şey yaşadınız mı ya da çevreniz de böyle bir durum var mı ?
sevindimmm zofer de iyi geldi belkiBen geri ikiye çıkardım canım ve bugün ben de baya iyiyim. Hiç bulantım olmadı nerdeyse. Bırakmaya çalışmak beni mahvetti. Umarım sen rahatça 1e düşürebilirsin
Canım o verdiklerini içmedim daha hiç. Zor zamanlar için saklıyorum. Şimdilik iki prilamla devam ediyorumsevindimmm zofer de iyi geldi belki
oh oh çok iyi maşallahCanım o verdiklerini içmedim daha hiç. Zor zamanlar için saklıyorum. Şimdilik iki prilamla devam ediyorumbugün baya gezdik ablamla hiç midem bulanmadı ilk defa yediklerimin tadı acı değildi. İnşallah böyle devam eder.
Ev yoğurduna ben de girişmek istiyorum da korkuyorum ya, bize de anlatCanlarım ben anneme kayısı kompostosu yaptırdım, konserve. Süt yapıyormuş. Aralıkta kayısı bulamayız. Aklınızda olsun... Bir de ev yoğurdu yapmayı öğrendim
Tesekkurler canim evet oyle olduOyyy gözün aydın kızlarımız arttı iyice valla.
Kuru kayısı buluruzCanlarım ben anneme kayısı kompostosu yaptırdım, konserve. Süt yapıyormuş. Aralıkta kayısı bulamayız. Aklınızda olsun... Bir de ev yoğurdu yapmayı öğrendim
İyi bayramlarHanımlar herkese iyi bayramlararada nefes kesen bel ağrıları yaşıyorum sizlerde de var mı normal mi bu bir de sabah çok afedersiniz sarımsı yeşile çalan bir akıntım oldu ama kaşıntı koku vs hiçbir şey yok ama korkuttu bi ufaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?