2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Canlarım hayırlı bayramlar
Maalesef berbat bi gece geçirdim. Mide yanması bulantısı . Uykum var ama asla uyuyamadım . Yatağın içinde döndüm durdum . O kadar uykusuzum ki ama halaaaa uyuyamıyorum . İlk defa böyle bi gece geçirdim . Bugün benim için zor bir gün olacak

iyi bayramlar. sabahın korunde barzonun teki erkenden yola çıkacak diye uyandım. arabasını yerlestiriyordu tam camımın onunde muziği açmıs valiz yerleştiriyordu dusuncesiz barzo. Sitenin bahçesi uyuyan var saat daha 7 ye geliypr sabah. Oyle dusuncesiz ki insanlar iyi ki cpcuk uyanmadı.
Balkona ciktim noluyor diye beni gorunce muzigi kapatti. O zamana kadar akil edemedi salak

İyi bayramlar bende çok ciddi bel ağrısı yaşadım geçen haftaya kadar bu hafta Bi tık daha iyiyim o kadar çok ağrıdı ki bacağıma vurmaya başladı sol tarafa sekerek yürüdüm Bi kaç gün
Ay annemler falan da daha dur şimdiden ne bel ağrısı diyorlar

Iyi bayramlar kizlar

ben de deli durtmus gibi 6.30 da uyandim uyuyabilene askolsun. Cok aricam bu uykularimi ise giderken falan ama aliskanlik heralde bir de asiri tuvalete kalkmak benim uykumu mahvediyor . Neyse buna da sukur

Yok benim daha o kadar şiddetli olmadı büyük ihtimalle senin bebek bir yere baskı yapıyır ondan bu bel ağrısı yoksa ağırlığı yok bebeğin daha. Akıntıyıda takip et canım enfeksiyonsa eğer ilerlemeden acilde kan verirsin doktorun ona göre tedavi eder

Hayırlı bayramlar kızlar bende bugün uyuyamadım sağa yatıyorum yok sola yatıyorum yok hiç rahat değildim bugün umarım bir gecelik bir şeydir hafif kasık ağrısı var gaz sancısı var uyutmadı beni bugün

Teşekkür ederim canım benim özellikle sırt üstü yatınca veya ayakta durunca ağrılarım oluyor sabahları daha iyiyim akıntı var ama ağrım kaşıntım vs başka hiçbir şey yok ama korktum bebeğime bir şey olursa diye

Korkma canım hemen öyle bir şey olmaz zaten ileri seviye ateş kusma ishal bunları yaşarsan çok ilerlemiş olur eğer varsa şuan başındasındır yada geçicidir o yüzden takip et dedim devam ederse test verirsin

❤ Herkese iyi Bayramlar ❤

Ev yoğurduna ben de girişmek istiyorum da korkuyorum ya, bize de anlat
aslında kolaymış, ben çok korkardım, ama birinin canlı olarak yanında göstermesi lazım. Anlatarak anlamak zor. Sütün derecesini falan elinle ölçüyorsun

Herkese iyi bayramlar Benim de kalçamda noktasal bir ağrı var iki hafta önce doktora gittim fizik tedavi verdi 10 seans. Şimdi o seanslar bitti biraz daha iyiyim başlangıca göre. Sakroilyak eklem disfonksiyonu olduğunu söyledi problemin. Hamilelikteki progesteron hormonu tetikleyebiliyormuş ama bende yatarken değil çok oturursam ya da yürürken ve kalçada tek tarafta ağrı var.

Ay ben senelerdir yapiyorum yahu cok kolay. 1-2 fire verseniz bile devaminda mutlaka tutar .
Mesela ben 3 ltr den yapiyorum 3 buyuk kavanoz cikiyor. Kavanoz daha rahat oluyor saklamasi ve tuketmesi acisindanda. Iyice kaynatirsin. Sonra kacanozlara koy paylastir sogumaya birak daha cabuk sogur. Ara ara parmaginla kontrol et 5 e kadar say eger parmagin yanmiyorsa mayalayabilirsin. Sutu aldigin yerden maya da alirsin. Onu esit sekilde tatli kasigiyla paylastir karistir. Sonra agzi acik sekilde yanmayan firina koy. Yaz oldugu icin 5 -6 saat yeterli zaten baktiginda tuttugunu anlarsin sonra yine agzi acik buzdolabina. Bi gun dinlensin . Sabaha kapat kapaklarini afiyetle yemeye basla tertemiz miss gibi sorun olursa da sorabilirsin. Ben senelerdir boyle yapiyorum O Orangegreysky

Aaaa evet benim de öyle noktasal ağrım var ay kontrolde söyleyeyim hemen doktoruma

Ay izlediğim videolarda da çok kolaymış gibi anlatılıyo aynı böyle ama korktum ne bileyim şu son zamanların en popüler sütü Jersey süt satılıyor bizim buradaki bi şarküteride ondan alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…