- 15 Aralık 2023
- 2.019
- 2.592
- 53
- 29
Ay annemler falan da daha dur şimdiden ne bel ağrısı diyorlarİyi bayramlarbende çok ciddi bel ağrısı yaşadım geçen haftaya kadar bu hafta Bi tık daha iyiyim o kadar çok ağrıdı ki bacağıma vurmaya başladı sol tarafa sekerek yürüdüm Bi kaç gün
Benim annem yaşadığım her belirti için dur hele diyorAy annemler falan da daha dur şimdiden ne bel ağrısı diyorlar
Yok benim daha o kadar şiddetli olmadı büyük ihtimalle senin bebek bir yere baskı yapıyır ondan bu bel ağrısı yoksa ağırlığı yok bebeğin daha. Akıntıyıda takip et canım enfeksiyonsa eğer ilerlemeden acilde kan verirsin doktorun ona göre tedavi ederHanımlar herkese iyi bayramlararada nefes kesen bel ağrıları yaşıyorum sizlerde de var mı normal mi bu bir de sabah çok afedersiniz sarımsı yeşile çalan bir akıntım oldu ama kaşıntı koku vs hiçbir şey yok ama korkuttu bi ufaktan
Teşekkür ederim canım benimYok benim daha o kadar şiddetli olmadı büyük ihtimalle senin bebek bir yere baskı yapıyır ondan bu bel ağrısı yoksa ağırlığı yok bebeğin daha. Akıntıyıda takip et canım enfeksiyonsa eğer ilerlemeden acilde kan verirsin doktorun ona göre tedavi eder
Korkma canım hemen öyle bir şey olmaz zaten ileri seviye ateş kusma ishal bunları yaşarsan çok ilerlemiş olur eğer varsa şuan başındasındır yada geçicidir o yüzden takip et dedim devam ederse test verirsinTeşekkür ederim canım benimözellikle sırt üstü yatınca veya ayakta durunca ağrılarım oluyor sabahları daha iyiyim akıntı var ama ağrım kaşıntım vs başka hiçbir şey yok ama korktum bebeğime bir şey olursa diye
Ev yoğurduna ben de girişmek istiyorum da korkuyorum ya, bize de anlat
Çok sağol balımKorkma canım hemen öyle bir şey olmaz zaten ileri seviye ateş kusma ishal bunları yaşarsan çok ilerlemiş olur eğer varsa şuan başındasındır yada geçicidir o yüzden takip et dedim devam ederse test verirsin
Aaaa evet benim de öyle noktasal ağrım var ay kontrolde söyleyeyim hemen doktorumaHerkese iyi bayramlarBenim de kalçamda noktasal bir ağrı var iki hafta önce doktora gittim fizik tedavi verdi 10 seans. Şimdi o seanslar bitti biraz daha iyiyim başlangıca göre. Sakroilyak eklem disfonksiyonu olduğunu söyledi problemin. Hamilelikteki progesteron hormonu tetikleyebiliyormuş ama bende yatarken değil çok oturursam ya da yürürken ve kalçada tek tarafta ağrı var.
Ay izlediğim videolarda da çok kolaymış gibi anlatılıyo aynı böyle ama korktum ne bileyimAy ben senelerdir yapiyorum yahu cok kolay. 1-2 fire verseniz bile devaminda mutlaka tutar .
Mesela ben 3 ltr den yapiyorum 3 buyuk kavanoz cikiyor. Kavanoz daha rahat oluyor saklamasi ve tuketmesi acisindanda. Iyice kaynatirsin. Sonra kacanozlara koy paylastir sogumaya birak daha cabuk sogur. Ara ara parmaginla kontrol et 5 e kadar say eger parmagin yanmiyorsa mayalayabilirsin. Sutu aldigin yerden maya da alirsin. Onu esit sekilde tatli kasigiyla paylastir karistir. Sonra agzi acik sekilde yanmayan firina koy. Yaz oldugu icin 5 -6 saat yeterli zaten baktiginda tuttugunu anlarsin sonra yine agzi acik buzdolabina. Bi gun dinlensin . Sabaha kapat kapaklarini afiyetle yemeye basla tertemiz miss gibisorun olursa da sorabilirsin. Ben senelerdir boyle yapiyorum O Orangegreysky
BANA da erken geliyor daha göbek çıkmamış ağırlık yok beden de ama olabiliyor demek ki bende de şuan ayak topuk ağrısı var basamıyorum mahvetti beni hergün Bi parça Bi yerim ağrıyorAy annemler falan da daha dur şimdiden ne bel ağrısı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?