2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
BANA da erken geliyor daha göbek çıkmamış ağırlık yok beden de ama olabiliyor demek ki bende de şuan ayak topuk ağrısı var basamıyorum mahvetti beni hergün Bi parça Bi yerim ağrıyor
Bel ağrısının sebebi illa karın ağırlığı değil ya rahim büyümesi de vuruyor özellikle kuyruk sokumuna topuk ağrısı neden oluyormuş

Vanım çok geçmiş olsun tez zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın. Ama bir belirti var mıydı. Yani sen doktora gitmeden önce şüphelendim mi hiç

❤ Herkese iyi Bayramlar ❤

aslında kolaymış, ben çok korkardım, ama birinin canlı olarak yanında göstermesi lazım. Anlatarak anlamak zor. Sütün derecesini falan elinle ölçüyorsun
Ben hep yaptım yani dediğin gibi basit sütün sıcaklığı serçe parmağını 10 saniye daldırdığında yakmayacak derecede olması gerekiyor sonra da mayayı kattıktan sonra iyice sarıp sarmalayıp ben 8 saat mayalanmasını bekliyordum genelde gece yapardım 12 de mayalardım 8 de açardım mis gibi olurdu sulu olmazdı ekşime olmazdı ama şu aralar bıraktım manda yoğurdu alıyorum el yapımı o faydalı diye

Vanım çok geçmiş olsun tez zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın. Ama bir belirti var mıydı. Yani sen doktora gitmeden önce şüphelendim mi hiç
çok sağolun. hiçççç şüphelenmedim. tek belirti mide bulantımın kesilmesiydi onu da sandım ki haftası ilerlediği için normal

Bel ağrısının sebebi illa karın ağırlığı değil ya rahim büyümesi de vuruyor özellikle kuyruk sokumuna topuk ağrısı neden oluyormuş
Topuk ağrısı da ödem topluyor ayak vs yazıyorda internette benim daha ödemlik Bi durumum yok şuan erken yani anlamadım ama Bi baskı var mahvetti beni

Benim karnım da büyüdü ya
Normal o zaman benim ki şimdiden ağrıyorsa bu kadar rahim zaten direkt bel e vuruyor zaten annem rahim den hastaydı oda sekerek penguen gibi yürüyordu ameliyat oldu rahmini aldırdı düzeldi yürüyüşü yani bel ve bacakla direkt bağlantılı ama ayak topuğunu çözemedim daha

Manda yoğurdunu da duydum canım çok faydalıymış, afiyet olsun ☺ .. Baya sevindim kendime yoğurt yapabildiğime, daha önce hiç tecrübem yoktu. Yapamam sanırdım. Yapılmayacak birşey yokmuş .

Çamaşır makinem hata verdi, oturdum yaptım elimi kesmişim. Eşim de inşallah kirli paslı bi şey değildir kestiğin yer dedi sonradan bastı benim kafaya. Makinenin şu alttaki küçük kare alanı var ya suyu boşalttığımız, orayla uğraştım biraz herhalde üstüne altına falan takıldı elim az bi şey kesilmiş ama pas falan görünmüyor. Sorun olur mu sizce?

Tetanoz aşısının önemini buradan anlayabilirsiniz sadece ameliyatlık durumlar için değilmiş demek ki

Geçmiş olsun canım. Bence görünen pas yoksa birşey olmaz kuzum ❤ makine de bozulmasın ya şimdi, zaten masrafımız çok olacak.

Geçmiş olsun canım. Bence görünen pas yoksa birşey olmaz kuzum ❤ makine de bozulmasın ya şimdi, zaten masrafımız çok olacak.
Yok ya makine de 2.5 senelik falan öyle eski de değil, içime kurt düşürdü herif ay bozulmasın ya tamiri ayrı pahalıdır makine ayrı pahalı üzülürüm

Hanımlar ben gibi et kokusuna dayanamayanlar varsa mercimekli arpa şehriyeli bi salata yapıyorum, hem yazın daha ferah oluyor hem doyurucu hem de proteinli oluyor. 1 çay bardağı mercimeği ayrı, 1 çay bardağı arpa şehriyeyi ayrı haşlayıp birleştirip yoğurtluyorsunuz. Turşu ve sarımsak çok yakışıyor içine. Birkaç gündür bittikçe yapıp öğlen yiyorum size de önermek istedim

Ya bence sorun olmaz ya ben düşünüyorum küçükken yoldan bulduğumuz paslı çivilerle oynardık çocukluk hali açık yara da vardır illaki bilemiyorum tetanoz olduysam bile bağışıklık oluşmuştur yani benim çocukluğum hep sokaklarda toprakla oynayarak geçti o çivilerle kazardık falan ne bileyim

Paslı değildi ya bence, illaki bi yerimizi kesicez senelerdir de kesmişizdir bi şey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…