2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Sen demedin miydi biz seninle aynıyız diye dün tahmini benim 7 aralıkda gözüküyor eğer 40. Haftamda doğurursam yani sezaryen düşünüyorsan bence o kadar bekletmezler seni daha erken bile olabilir
Ben mı demıstım bılmıyorum kı suan 13+2 oldumben geçen sene sezeryan oldum ıkız bebeklerımı kaybettim o yüzden bu da mecbur Sezeryan olacak kaçıncı hafta da olur bılmıyorum doktoruma sorarım bırdakı gıdışte

kizlar benim ilki sezeryan ama bebek dogum kanalina girerse acilmam guzel olursa normal dogum dusunuyorum bu sefer. Sezaryan ameliyat ya, iyilesmesi sonrasi bana kolay gelmedi.
Acilmam falan olmazsa zorlamam sezaryan olurum tabi

Yok canım Arzuuu34 e dedim ben onu bende 15 oldum demişti cumartesi günü ondan söyledim

Merhaba kızlar, siz de sabah kalkar kalkmaz idrara koşuyor musunuz ? Ben sabah kalkınca idrar torbamın ağrısıyla buluyorum kendimi, ve gece de idrara kalktığımda uyanınca yine idrar torbam ağrıyor ve bebeğime zarar verir diye korkuyorum bu ağrılar ve uykuda haberim olmadan idrarımın gelmesi

Bende de tam tersi korku var, hiç idrara sıkışık değilim, gece falan normalde de kalkmazdım yine kalkmıyorum hatta sabah normalde eşimden önce uyanıp girerdim şimdi o giriyor ben 1 saat sonra giriyorum ona rağmen öyle sıkışık olmuyorum

Canım günaydın 15 dakika önce uyandım ve dediğin şekilde o ağrıyla ve her sabah böyle uyanıyorum. Bence bir sorun olmaz. Belki biraz içerde sıkışır mı bebetolar onu bilmiyorum ama

Ay bende kurbanda çok yoruldumm bebito iyidir inşAllah ayın sonunda kontrolüm insana bir evham geliyor sürekli

Ben genelde gece 2-3 kere uysniyorum gicik oluyorum uykum kaciyor . Ama cok su iciyorum ben gun icinde sanirim oyuzden . Dun disaridaydim cok su icemedim sanirim oyuzden bu gece cok kalkmadim. Endise etme bisey olmaz bence .

canım bence sevinn çünkü görümcem de aynı senin gibi olmuş yani korkma ya şimdi nur topu gibi kızı var o kadar iyi bir şey ki öyle olmak, çünkü gece, sabah o ağrıyla uyanmak tualete gitmek iyi değil ya

Ben genelde gece 2-3 kere uysniyorum gicik oluyorum uykum kaciyor . Ama cok su iciyorum ben gun icinde sanirim oyuzden . Dun disaridaydim cok su icemedim sanirim oyuzden bu gece cok kalkmadim. Endise etme bisey olmaz bence .
Ben de ya uyumadan önce içiyorum ama uyumadan önce tualetimi de yapıyorum yine de gece uyanıyorum, sabah da aynı şekilde

Ben de gece en az 1 kere kalmama rağmen uyanınca zor tutuyorum tuvalete gidene kadar. Ama kalktığımda su da içiyorum tabi. Bi şey olmaz merak etme hepimizin tuvaleti çok geliyo bence

Kızlar özellikle tatlı ve seker yedikten sonra bir tane daha kalbim var gibi çarpıntı gibi bi his oluyor içimde bebek hareketleri olabilir mi? Yarın 14. hafta bitiyor.
carpıntı gibi değilde baloncuk patlaması gibi dusuneiblirisn patlamış mısır gibi hissettiriypr daha cok :) zaten cook belli belirsiz bagırsak hareketiyle karıstırılabilen birsey.

carpıntı gibi değilde baloncuk patlaması gibi dusuneiblirisn patlamış mısır gibi hissettiriypr daha cok :) zaten cook belli belirsiz bagırsak hareketiyle karıstırılabilen birsey.
Çok az tık tık gibi oluyo zaten tam his bile değil. Neyse az kaldı tam hissetmeye de :)

Ben şu D vitamininin prospektüsüne yeni baktım, önerilmemektedir yazıyor
Siz kullanıyor musunuz D vitamini? Sizinkinde ne yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…