Ben mı demıstım bılmıyorum kı suan 13+2 oldumSen demedin miydi biz seninle aynıyız diye dün tahmini benim 7 aralıkda gözüküyor eğer 40. Haftamda doğurursam yani sezaryen düşünüyorsan bence o kadar bekletmezler seni daha erken bile olabilir
Yaa benim de aynı sizinle tam günü yılbaşı bebişi yapıcaz sanırımbenim tahmini doğum 31 Aralık görünüyor. ilkinde tam gününde olmuştu. bunda bi gün daha sıksam 1 Ocak olacak ya mümkün mü acaba
Yok canımBen mı demıstım bılmıyorum kı suan 13+2 oldumben geçen sene sezeryan oldum ıkız bebeklerımı kaybettim o yüzden bu da mecbur Sezeryan olacak kaçıncı hafta da olur bılmıyorum doktoruma sorarım bırdakı gıdışte
Bende de tam tersi korku var, hiç idrara sıkışık değilim, gece falan normalde de kalkmazdım yine kalkmıyorum hatta sabah normalde eşimden önce uyanıp girerdim şimdi o giriyor ben 1 saat sonra giriyorum ona rağmen öyle sıkışık olmuyorumMerhaba kızlar, siz de sabah kalkar kalkmaz idrara koşuyor musunuz ? Ben sabah kalkınca idrar torbamın ağrısıyla buluyorum kendimi, ve gece de idrara kalktığımda uyanınca yine idrar torbam ağrıyor ve bebeğime zarar verir diye korkuyorum bu ağrılar ve uykuda haberim olmadan idrarımın gelmesi
Canım günaydınMerhaba kızlar, siz de sabah kalkar kalkmaz idrara koşuyor musunuz ? Ben sabah kalkınca idrar torbamın ağrısıyla buluyorum kendimi, ve gece de idrara kalktığımda uyanınca yine idrar torbam ağrıyor ve bebeğime zarar verir diye korkuyorum bu ağrılar ve uykuda haberim olmadan idrarımın gelmesi
2024 mü 2025 mi çok heyecanlıYaa benim de aynı sizinle tam günü yılbaşı bebişi yapıcaz sanırım
Ben genelde gece 2-3 kere uysniyorum gicik oluyorum uykum kaciyor . Ama cok su iciyorum ben gun icinde sanirim oyuzden . Dun disaridaydim cok su icemedim sanirim oyuzden bu gece cok kalkmadim. Endise etme bisey olmaz bence .Merhaba kızlar, siz de sabah kalkar kalkmaz idrara koşuyor musunuz ? Ben sabah kalkınca idrar torbamın ağrısıyla buluyorum kendimi, ve gece de idrara kalktığımda uyanınca yine idrar torbam ağrıyor ve bebeğime zarar verir diye korkuyorum bu ağrılar ve uykuda haberim olmadan idrarımın gelmesi
canım bence sevinn çünkü görümcem de aynı senin gibi olmuş yani korkma ya şimdi nur topu gibi kızı varBende de tam tersi korku var, hiç idrara sıkışık değilim, gece falan normalde de kalkmazdım yine kalkmıyorum hatta sabah normalde eşimden önce uyanıp girerdim şimdi o giriyor ben 1 saat sonra giriyorum ona rağmen öyle sıkışık olmuyorum
Ben de ya uyumadan önce içiyorum ama uyumadan önce tualetimi de yapıyorumBen genelde gece 2-3 kere uysniyorum gicik oluyorum uykum kaciyor . Ama cok su iciyorum ben gun icinde sanirim oyuzden . Dun disaridaydim cok su icemedim sanirim oyuzden bu gece cok kalkmadim. Endise etme bisey olmaz bence .
Ben de gece en az 1 kere kalmama rağmen uyanınca zor tutuyorum tuvalete gidene kadar. Ama kalktığımda su da içiyorum tabi. Bi şey olmaz merak etme hepimizin tuvaleti çok geliyo benceMerhaba kızlar, siz de sabah kalkar kalkmaz idrara koşuyor musunuz ? Ben sabah kalkınca idrar torbamın ağrısıyla buluyorum kendimi, ve gece de idrara kalktığımda uyanınca yine idrar torbam ağrıyor ve bebeğime zarar verir diye korkuyorum bu ağrılar ve uykuda haberim olmadan idrarımın gelmesi
14. hafta cok erken. İlk gebeliklerde genelde 18-20 arası hissediliyor.Kızlar özellikle tatlı ve seker yedikten sonra bir tane daha kalbim var gibi çarpıntı gibi bi his oluyor içimde bebek hareketleri olabilir mi? Yarın 14. hafta bitiyor.
carpıntı gibi değilde baloncuk patlaması gibi dusuneiblirisn patlamış mısır gibi hissettiriypr daha cok :) zaten cook belli belirsiz bagırsak hareketiyle karıstırılabilen birsey.Kızlar özellikle tatlı ve seker yedikten sonra bir tane daha kalbim var gibi çarpıntı gibi bi his oluyor içimde bebek hareketleri olabilir mi? Yarın 14. hafta bitiyor.
Çok az tık tık gibi oluyo zaten tam his bile değil. Neyse az kaldı tam hissetmeye de :)carpıntı gibi değilde baloncuk patlaması gibi dusuneiblirisn patlamış mısır gibi hissettiriypr daha cok :) zaten cook belli belirsiz bagırsak hareketiyle karıstırılabilen birsey.
Bana vermedi canım.Ben şu D vitamininin prospektüsüne yeni baktım, önerilmemektedir yazıyor Eki Görüntüle 3441659
Siz kullanıyor musunuz D vitamini? Sizinkinde ne yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?