Benimde ağrıyor 15+1 çok aşırı ağrımıyor ama hissettiriyor ağrı bende büyüyor falan diye iyiye yoruyorumKızlar 14+5 im adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor sırtıma vuran endişelenmeye başladım :/
Endişeleniyor insan ya :/Benimde ağrıyor 15+1 çok aşırı ağrımıyor ama hissettiriyor ağrı bende büyüyor falan diye iyiye yoruyorum
Bazen bende de oluyor bel ağrısı şişkinlik ama gecici, kalıcı olmuyor cok normal rahim buyuyorBenimde ağrıyor 15+1 çok aşırı ağrımıyor ama hissettiriyor ağrı bende büyüyor falan diye iyiye yoruyorum
Gerçekten burası çok özel ve anlamlı olacak hep benim için sıkıntılarımızı, endişelerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz hep buradakiler o kadar yakın samimi arkadaşım gibi hissediyorum kiKızlar hormonlarımdan mıdır nedir çok garip hissediyorum ben grupta ya. Biri doktora gidiyor mesela endişe ediyorum aman iyi geçsin diyorum güzel haber alınca kocaman bir oh çekiyorum. Birinin bebeğinin kalbi durunca falan çok çok üzülüyorum. Aklıma takılıyor. Yolda görsem asla tanımayacağım insanlar ama sevinci üzüntüyü hissediyorum resmen… değişik bir bağ kuruyorum. Herkes birbirinin kaygısını endişesini gideriyor sevincini aynı şekilde yaşıyor. Ne güzel bişey bu. Bir çok insan belki bize “abartıyorsun ya” deyip geçerken bizler anlıyoruz. Valla iyi ki varsınız beinşallah hepimiz güzel haberleri yazarız hep… herkese dua ediyorum tüm kalbimle.
Tabii ya kilo önemli ben normalde de memnun değilim zaten kilo konusunda çocukluktan beri hep yaşıtlarımdan fazlaydım 5 senedir falan arşa çıktıM minikfilozof valla doktor daha iyi bilir canımbana ayda bir kilo alacak şekilde düşüneceksin dedi hep… kitaptaki rakamlarla gitmeye çalısacagım. Son aylarda daha çok kilo alınıyormus ondan dikkatli gitmek gerekli dedi.
12.12.24 güzel aslındaBen doğumu sezeryan yapacağım.
Doktor aralık aynın ilk 10 gününde olur senin dedi,
Aklımda bazı tarihler var tabi doktor uygun görürse
02.12.24
06.12.24
12.12.24
owlll
Doktoruna sorarbılırsın canım yönlendirir normal bir gebelik donemınde tabı kı kıloya bağlı ama 10-12 kilo civarı normal ama bünye meselesi gerçekten herkeste degısıktı benim komşum 65 kıloyla hamile kaldı 70 le doğurdu normal doğum yaptı bebek 3.5 kilo doğmuştu şok olmuştum nasıl almadı dıye161im 80 kg olmuşum 77-78 arası hamile kaldım obez mi oldum şimdi
aydodo 11 mart… doktor senin bebek 10 aralıkta gelir dedi, bebek bir hafta önden gidiyormus erken yumurtlama olabilir dedi
12.12.24 de güzel
Sen demedin miydi biz seninle aynıyız diye dün tahmini benim 7 aralıkda gözüküyor eğer 40. Haftamda doğurursam yani sezaryen düşünüyorsan bence o kadar bekletmezler seni daha erken bile olabiliraydodo 11 mart… doktor senin bebek 10 aralıkta gelir dedi, bebek bir hafta önden gidiyormus erken yumurtlama olabilir dedi
12.12.24 de güzel
benim de mecburi sezaryen olacak. ocak mevzusunu unutayım ben en iyisiBen doğumu sezeryan yapacağım.
Doktor aralık aynın ilk 10 gününde olur senin dedi,
Aklımda bazı tarihler var tabi doktor uygun görürse
02.12.24
06.12.24
12.12.24
owlll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?