2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Kızlar 14+5 im adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor sırtıma vuran endişelenmeye başladım :/

Gerçekten burası çok özel ve anlamlı olacak hep benim için sıkıntılarımızı, endişelerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz hep buradakiler o kadar yakın samimi arkadaşım gibi hissediyorum ki

M minikfilozof valla doktor daha iyi bilir canım bana ayda bir kilo alacak şekilde düşüneceksin dedi hep… kitaptaki rakamlarla gitmeye çalısacagım. Son aylarda daha çok kilo alınıyormus ondan dikkatli gitmek gerekli dedi.

Ben doğumu sezeryan yapacağım.
Doktor aralık aynın ilk 10 gününde olur senin dedi,
Aklımda bazı tarihler var tabi doktor uygun görürse
02.12.24
06.12.24
12.12.24
owlll

Son düzenleme:
Tabii ya kilo önemli ben normalde de memnun değilim zaten kilo konusunda çocukluktan beri hep yaşıtlarımdan fazlaydım 5 senedir falan arşa çıktı

M minikfilozof dert etme canım. Doktor seni en güzel şekilde yönlendirecektir doğumdan sonra zaten bir çoğu gidiyormuş… bende çok zayıfım mesela. Ama en iyisi ortası olmak aslında ama biraz yapısal bu durum… sağlıklı olsunlarda kilo alınıp verilir

161im 80 kg olmuşum 77-78 arası hamile kaldım obez mi oldum şimdi
Doktoruna sorarbılırsın canım yönlendirir normal bir gebelik donemınde tabı kı kıloya bağlı ama 10-12 kilo civarı normal ama bünye meselesi gerçekten herkeste degısıktı benim komşum 65 kıloyla hamile kaldı 70 le doğurdu normal doğum yaptı bebek 3.5 kilo doğmuştu şok olmuştum nasıl almadı dıye

aydodo 11 mart… doktor senin bebek 10 aralıkta gelir dedi, bebek bir hafta önden gidiyormus erken yumurtlama olabilir dedi
12.12.24 de güzel

aydodo 11 mart… doktor senin bebek 10 aralıkta gelir dedi, bebek bir hafta önden gidiyormus erken yumurtlama olabilir dedi
12.12.24 de güzel
Sen demedin miydi biz seninle aynıyız diye dün tahmini benim 7 aralıkda gözüküyor eğer 40. Haftamda doğurursam yani sezaryen düşünüyorsan bence o kadar bekletmezler seni daha erken bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…