- 14 Ekim 2023
- 2.339
- 1.705
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.321
Haftaya kontrol olacak benim de bakalım ne diyecek doktorBen hiç anlamadım. Bir kontrolde makat geliş demişti doktor iki hafta sonra dönmüş. O kadar hareket ediyor ama nasıl döndü bilmem. Bir ara Allah ne verdiyse yerleştirmişti herhalde o zaman döndü. Şu anda da hala kafa aşağıda, öyle olduğunu bilince sağ tarafa ayaklarını dayıyor yani ben ayakları olduğunu düşünüyorum küçük şişlik oluyor
Benim t4 e son tahlillerde bakılmamış bile safece tsh a bakıyorlar. Doktorum özel ben devlette tahlil yaptırıyorum. Doktorum da t4 falan sormuyor sadece tah a bakıyor.benimde serbest t4 üm düşük çıktı 27 haftadayım zeka geriliği yapar diyor hiç uyuyamadım endokrin doktoruna gidecegim. Sizi sevk ettiler mi 0.60 benim serbest t4
Canım valla bende temizlik konusu hiç yeterli gelmiyor bir türlü hep daha temiz olsun diye artık psikolojik rahatsızlık boyutundaHer şeyi yapıyoruz eşimle de şu mutfak dolaplarıİndir kaldır filan çok zor, sırf o yüzden yardımcı istedim zaten. Neyse abla ilk oradan başladı asıl istediğim o ve banyolar, hiç sevmiyorum banyo duşakabin temizliği, eşim yapıyo hep ama sular çok kireçli hiç dayanmıyor
Aynen kesinlikleee katılıyorum. Hamile olmasam temizlik yapıp bitirince hemen kendime kahve yapıp keyif yapardım. Şimdi de hazıra konup kahve yaptım oda çok keyifliydi amaTemiz ev kadar güzeli yok ya
0.90 olmalı minumum yani düşük seviyedeyizCanım kaç olması lazımmış. Benim de 0.67
benim doktoruö saolsun hiç birine bakmamıs hamile kalmadan önce kanlarım normal o ay hamile kalıyorum 27. de kanda istiyor sadece 6 aydır neden istemedi o kadar kızgınım ki peridontoloji bölümüne randevu aldım öğrenip bilgi veririmBenim t4 e son tahlillerde bakılmamış bile safece tsh a bakıyorlar. Doktorum özel ben devlette tahlil yaptırıyorum. Doktorum da t4 falan sormuyor sadece tah a bakıyor.
Yok yok eğilip çömelip silmek zor katılıyorumAy ne zormuş bu karınla yer silmek elim mopa gidiyor ama çömel sil dedi diye 1 oda anca yaptım. Bahane ile dip köşe temizlik yapıyorim. Bayadir eşim ve oğlum yapiyor ne iyiymiş ya
Senin göbek sığmıyor ben önceden dar olduğu için sığamıyordumKadın gelene kadar herşeyi zaten kendimiz yapiyorz dolaplar halılar koltuklar tek cam sildi bana gelen abla ama silemezdim göbeğim sığmıyordu
Geçmiş olsuuunBenim annem zatürre olmuş benimde burnum akıyor diye ertelemislerdi aslında ama az önce aradılar gel yeni tarihi verelim diye o yüzden bilmiyorumyine de yarın yaparlar mı acaba
Ay hemen alıp deneyeceğim çok teşekkür ederimCanım valla bende temizlik konusu hiç yeterli gelmiyor bir türlü hep daha temiz olsun diye artık psikolojik rahatsızlık boyutundabanyo için duşakqbin bende de sürekli kireç oluyor dün gelen abla biobelinda wc diye bisey getirmiş onla temizledi inanilmaz meğer cam varmış ords dedim o kadar temiz olmuş bi bak istersen sende alırsın. Bide natürel biseymis galiba beyaz yeşil bi kutusu var
Amin hepimiz de inşallahMaşallah Sübhanallah Allah acılarını göstermesin, hep güzellikler içinde olun
Çok heyecanlı, sağlıkla kavuşun inşalalhBen de yarına zar zor temizlik ayarlayabildim kızlar. Perşembe sezaryen olacağım çünkü.
Tuhaf duygular içerisindeyiiim.
Peki çocuğun kilosu 34le uyumlu ama sonuçta 36 haftalık bir bebek değil mi yani organları falan aslında 36 gelişiminde mi oluyor böyle bir durumda. Ya mesela 34 haftalık bir bebek nasıl ki 36 hafta çıksa kilosu sadece iri dersin ama sonuçta yine 34 haftalıktır. Senin bu gerilik durumu sadece kilo olarak mı yoksa tüm organlar iki hafta geriden geliyor anlamında mıÖlçümlere göre çok küçük ve malesef bulunduğum ilde yeni doğan doktoru yok bu beni tedirgin ediyor
Bi kaç güne sisteme girer canım işlettin mi raporunu çalıştığın yere verdin mi ?Merhaba arkadaşlar 36+4 haftamdayım artık çalışamaz raporu aldım doğum iznime ayrıldım ama raporu ne Mebbiste nede e nabızda göremiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Aa ben hemen o an girer diye düşünmüştüm çalıştığım yere gönderdim canım elden vermedim amaBi kaç güne sisteme girer canım işlettin mi raporunu çalıştığın yere verdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?