- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #29.201
Öncelikle hayırlı olsun kuzum bebeğine kavuştun sonunda zamanla unutacaksın o kötü anıları da emin ol sanki hiç sen yaşamamışsın gibi gelecek. Bir an önce toparlanırsın umarımKızlar iyi geceler kusura bakmayın ancak dönüş yapabildim sabah 8.30 da sezaryene alındım dün gece hiç uyumadım baş ağrısından ameliyat pek kolay geçmedi şimdi sizleri korkutmak istemiyorum oyuzden bahsetmekte istemiyorum
gidisattan
Dogumdan sonra bebekte solunum sikintisi var deyip 2 saat vermediler yanıma ama sonrasında geldi şükür fakat kesinlikle emmiyor sütüm de gelmedi hayırlısı bakalim mama ile destek çıkıyoruz şimdilik
38+0 da 3100 olarak dogdu meleğim
Benim ağrılarım çok ama ayakta kalmaya çalışıyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun
Sana da hayırlı olsun canım sağlıkla geliyor bebişlerimiz çok duygulanıyorum. Annelerimiz de umarım hemen sağlığına kavuşur çok çok öpüyorumSoran arkadaslar hepinizi etiketleyemedim simdi dogum uzeri sizleri hikayemle korkutmak istemem ama sezeryanim biraz sikintili gecti yeni toparliyorum halen tansiyonum yuksek ve dengesiz ilac kullaniyorum bebeklerim yanimda kuveze girmediler cok sukur kizim ilk dogdugunda nefes alirken zorlaniyor gibiydi babasiyla bir saat skin to skin yaptilar sonra atesi dusuk cikti ben sik sik emzirip skin to skin yaptim simdi atesi normalde coi sukur insallah hepiniz saglikla sihhatle yavrularinza kavusursunuz.
benimde 35+5 . artık ben de zorlanıyorum. hele cok sıs ıse karnım cok toksam yani. ama yemeden de yapamıyorum :) ne yesemde mıdeme oturuyor. su da cok ıcıyorum. 3 kere suya 3 kez wcye . geceler bu sekılde. bir de hala calısıyorum. iznimden gıtmesın dıye son ana kadar calısacagım. Allahtan haftada 2 gün evden calısıyorum 3 gun gıdıyorum o bıle ıyı gelıyor.Günaydın kızlar. 35+4. Haftamdayım. Doktorum hep sol tarafına yat çok önemli sola yatmak diyor. Ama ben artık soluma da yatsam sağıma da batsam bir şey batıyormuş gibi oluyo rahat uyuyamıyorum.. benim gibi olan var mı? Uykular haram oldu son zamanlarda
Yok yanlış anlamam dışarıdan bakınca saçma görünüyor çünkü ve doktorum da ünlü bir prof yani normalde ondan iyi bilememem lazım:) Benim tüp bebekle oldu ve 12 denemeden sonra sadece bu kan sulandırıcıyı kulllandığım seferde tuttu. Dolayısıyla bu ilaca karşı ekstra bir hassaslığım var. Eğer sadece epidural almamı riske atan bir ilaçsa ben doğum sancısını fazla çekmeye razıyım, yüzde 0.001 bile olsa pıhtılaşma sorunu yaşayıp bebeği kaybetme ihtimalini almaktansa. Doktorlar çünkü bazen ihtimaller düşük olduğunda fayda kısmına bakıyor ama öellikle benim gibi belki anne olmak için ilk ve son şansı olan insanlarda o 0.001 bile göze alınabilecek bir ihtimal olmuyor.doktorunuz sağlığınız açısından uygun olanının bırakmanız olduğunu söylemiş, aksi halin sağlığınızı riske atma ihtimali de var ve ilacı kullanmak için bir sebebiniz yokken neden doktorun söylediğinin aksini yapmak istediğinizi anlamadım ben. yanlış anlamayın hangi durumlarda kan sulandırıcı kullanıldığını da bilmiyorum hiç araştırmadım. sadece neden doktorunuzun kararını sorguladığınızı anlamak istedim.
Ya ben 2-3 farklı doktora sordum, nasıl rahatsan öyle yat dediler. Sol tabi kan akışı için daha iyi oluyor diyorlar ama şart birşey de değil benim dinlediklerim duyduklarım. Senin özel bir durumun mu var özellikle sol dedi?Günaydın kızlar. 35+4. Haftamdayım. Doktorum hep sol tarafına yat çok önemli sola yatmak diyor. Ama ben artık soluma da yatsam sağıma da batsam bir şey batıyormuş gibi oluyo rahat uyuyamıyorum.. benim gibi olan var mı? Uykular haram oldu son zamanlarda
Kanama alanı yoksa nereden geliyormuş kan? Bazen serviks dışından da gelebiliyor ama muayene edip tespit etmeleri lazım. Eğer kanama alanı varsa da mutlaka yatman lazım. Başka doktora git eğer mümkünse bence ama her ihtimale karşı da sürekli dinlen, ilaçlarını aksatmaArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Kanama alanı yok bilmiyorlar nedenini yatıp ilaçlarımı kullanıyorum şuan doktor arıyorum medical park medicana medipol devlet hastanrlerinde muyenesine gidebileceğim doktor önerisine açığımKanama alanı yoksa nereden geliyormuş kan? Bazen serviks dışından da gelebiliyor ama muayene edip tespit etmeleri lazım. Eğer kanama alanı varsa da mutlaka yatman lazım. Başka doktora git eğer mümkünse bence ama her ihtimale karşı da sürekli dinlen, ilaçlarını aksatma
Yoo özel durumum da yok doktor sol tarafa yat dedikçe yatamıyorum stres oluyorum bi deYa ben 2-3 farklı doktora sordum, nasıl rahatsan öyle yat dediler. Sol tabi kan akışı için daha iyi oluyor diyorlar ama şart birşey de değil benim dinlediklerim duyduklarım. Senin özel bir durumun mu var özellikle sol dedi?
Ben de çalışıyorum aynı şekilde 3 gün çalışıyorum öğretmenimbenimde 35+5 . artık ben de zorlanıyorum. hele cok sıs ıse karnım cok toksam yani. ama yemeden de yapamıyorum :) ne yesemde mıdeme oturuyor. su da cok ıcıyorum. 3 kere suya 3 kez wcye . geceler bu sekılde. bir de hala calısıyorum. iznimden gıtmesın dıye son ana kadar calısacagım. Allahtan haftada 2 gün evden calısıyorum 3 gun gıdıyorum o bıle ıyı gelıyor.
Ya doktor çok farketmemesi lazım, kanama alanı çok zor tespit edilen birşey dğeil aslnda canım. Çok sık da görülen birşey, çok panik yapma ama mutlaka içine sinecek kontrolleri de yaptır. Benim pembe ve kahverengi gelmişti, ilaç da verilmedi kendiliğinden geçti. İnşallah senin de öyle olacakKanama alanı yok bilmiyorlar nedenini yatıp ilaçlarımı kullanıyorum şuan doktor arıyorum medical park medicana medipol devlet hastanrlerinde muyenesine gidebileceğim doktor önerisine açığım
Çok ilginç ya, ben sırt üstü bile yatıyorum:) sağ tarafıma çok yatamıyorum bebeğin kafası sağda olduğu için baskı yapıp canımı yakıyor diye ama perinatolog dahil hiç önemsemediler yattığım şekli sorduğumda. Sırt üstü yatınca ana damara karın baskı yaptığı için bayılma durumu olabiliyor dedi sadece ama zaten anlarmışsın onu da.Yoo özel durumum da yok doktor sol tarafa yat dedikçe yatamıyorum stres oluyorum bi deSağ tarafına yattığında da bir şey olmaz bebek korur kendini zaten ama sen yine de sola yatmaya çalış diyor
34 haftamdayım aynı şekilde sağ düz yatamıyorum yatmaya çalışıyorum nefes alamıyorum tıkanıyorum. Artık sol taraftada yatamıyorum gece 4 5den sonra dalıyorum 8 gibi kalkıyorum oğlum servisle okula gidiyo onu hazırla et derken şahtım kayıyor.az kaldı diye diye teselli ediyorum çok sıkıldım. hamileliğini özleyenlere şaşırıyorumGünaydın kızlar. 35+4. Haftamdayım. Doktorum hep sol tarafına yat çok önemli sola yatmak diyor. Ama ben artık soluma da yatsam sağıma da batsam bir şey batıyormuş gibi oluyo rahat uyuyamıyorum.. benim gibi olan var mı? Uykular haram oldu son zamanlarda
Yarın çok daha iyi hissedeceksin stres yapma lütfen zaten emmesi gereken birKızlar iyi geceler kusura bakmayın ancak dönüş yapabildim sabah 8.30 da sezaryene alındım dün gece hiç uyumadım baş ağrısından ameliyat pek kolay geçmedi şimdi sizleri korkutmak istemiyorum oyuzden bahsetmekte istemiyorum
gidisattan
Dogumdan sonra bebekte solunum sikintisi var deyip 2 saat vermediler yanıma ama sonrasında geldi şükür fakat kesinlikle emmiyor sütüm de gelmedi hayırlısı bakalim mama ile destek çıkıyoruz şimdilik
Benim ağrılarım çok ama ayakta kalmaya çalışıyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun
Gözün aydın canım. Darısı bizlere inşallah. Umarım ağrın sızın da geçer en kısa sürede. Bol ten teması öneriyorlar sütün inmesi için. İnşallah en kısa sürede senin de annelik macerana güzel anılarla tanıklık ederizKızlar iyi geceler kusura bakmayın ancak dönüş yapabildim sabah 8.30 da sezaryene alındım dün gece hiç uyumadım baş ağrısından ameliyat pek kolay geçmedi şimdi sizleri korkutmak istemiyorum oyuzden bahsetmekte istemiyorum
gidisattan
Günaydın kızlar. 35+4. Haftamdayım. Doktorum hep sol tarafına yat çok önemli sola yatmak diyor. Ama ben artık soluma da yatsam sağıma da batsam bir şey batıyormuş gibi oluyo rahat uyuyamıyorum.. benim gibi olan var mı? Uykular haram oldu son zamanlarda
Canım önden gitmesi erken geleceği anlamına gelmiyormuş. Sadece iri bir bebek olacağı anlamına geliyormuş. Özellikle normal doğum olacaksa ne zaman geleceği zaten hiç belli olmaz. Benim yeğenim de hep 2 3 hafta önden gidiyordu ama yine 39da doğdu normal doğdu sezaryen değil. Seninki sezaryen olacaksa 38de alır doktor muhtemelen ona göre ayarla kendiniKızlar merhaba.
Kasım annelerindeydim ama sanırım bu gidişle ekim annesi olacağım
Çünkü bebeğim 3-4 hafta önden gidiyormuş. Normalde 32 haftaya gireceğim ama 35 haftalık çıkıyor
Gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum. Şu an normal her şey doktorum şekerin iyiye gidiyor dedi. Ondan dolayı değil önde gitmesi diyor. Yapılı bi bebek olacakmış. Kilo almadım desem yeridir hatta veriyorum daha da. O yüzden diyetisyene yönlendirdi biraz kilo almam için
Her şeyimi hazırladım o yüzden. Erken gelme durumuna göre ne olur ne olmaz. Başına gelen duyan var mı böyle bişey kızlar
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?