- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.241
aksam Saat 11den sabah 8 kadar sürdü o ıkınma tuvalet hissiyatı ilk hamişte öyle başlamıştı kabız ıkınmayla sabah doğumdu gene öyle gelince korktum dedim heralde sıklaşcak neyseki sabaha karşı biraz hafifledi şuan bitkinim halsizlik var üzerimde son düzlükteyiz ister istemez korku heycan stres panik oluyo engel olamıyorumCanım bende de oldu aynı şey. Ama yarım saat sürdü 2 gecedir geçti. Sanki büyük tuvaletim var gibi hissettiriyor ama aslında yok. Az sürdüğü için beni çok zorlamadi

o ara doğru düzgün bi şey de yiyemedim uyuyamadım vs ondan sanırım. Hatta su da içmedim pek bu çok yanlıştı ihmal ettim
 o ara doğru düzgün bi şey de yiyemedim uyuyamadım vs ondan sanırım. Hatta su da içmedim pek bu çok yanlıştı ihmal ettim  sonra toparlamaya çalıştım işte suyu artırdım. Kuruyemiş (ceviz çiğ badem vs) yemeye çalış canım
 sonra toparlamaya çalıştım işte suyu artırdım. Kuruyemiş (ceviz çiğ badem vs) yemeye çalış canım 

doğumu bekleyen Ekim anneleri sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, neler var neler yok herkes iyidir umarim
 doğumu bekleyen Ekim anneleri sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, neler var neler yok herkes iyidir umarim 

bende aynı çok ince ayak bileklerim şimdi üst baldırım gibi oldu.. ev işi de yapmıyorum annem kayınvalidem burda rahatım allahtan. Doktora sordum 10 gün sonra normale döner dedi inşallah bakalım..
 bende aynı çok ince ayak bileklerim şimdi üst baldırım gibi oldu.. ev işi de yapmıyorum annem kayınvalidem burda rahatım allahtan. Doktora sordum 10 gün sonra normale döner dedi inşallah bakalım..