- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.261
Evet bende yemekten kesildim ama suyumu iciyorum iştahım tamamen kapandı kafam biraz bulanık doktorum bı ilaç verdi bitkisel hem sakinleştirir dedi hemde iştahımı açacak şimdilik onu aliyorum78 ile hamile kalmıştım doğum sabahı 92 idim. Doğumdan 1 hafta sonra tekrar 78 oldumo ara doğru düzgün bi şey de yiyemedim uyuyamadım vs ondan sanırım. Hatta su da içmedim pek bu çok yanlıştı ihmal ettim
sonra toparlamaya çalıştım işte suyu artırdım. Kuruyemiş (ceviz çiğ badem vs) yemeye çalış canım

bende aynı çok ince ayak bileklerim şimdi üst baldırım gibi oldu.. ev işi de yapmıyorum annem kayınvalidem burda rahatım allahtan. Doktora sordum 10 gün sonra normale döner dedi inşallah bakalım..
 bende aynı çok ince ayak bileklerim şimdi üst baldırım gibi oldu.. ev işi de yapmıyorum annem kayınvalidem burda rahatım allahtan. Doktora sordum 10 gün sonra normale döner dedi inşallah bakalım..

doktor ondan önce kimyon çayı , rezene , sakız çiğne dedi. Bol bol yurudumHepsini yaptım hiçbir işe yaramadı. Siz deneyin isterseniz.birde başka bı sezeryan kiz ayaklarına sıcak köy gaz çıkar dedi bende o da işe yaramadı
 doktor ondan önce kimyon çayı , rezene , sakız çiğne dedi. Bol bol yurudumHepsini yaptım hiçbir işe yaramadı. Siz deneyin isterseniz.birde başka bı sezeryan kiz ayaklarına sıcak köy gaz çıkar dedi bende o da işe yaramadı  sıcak su torbası koyun. Umarım biri işinize yarar
 sıcak su torbası koyun. Umarım biri işinize yarar 

insallah bekliyorum bakalim
 insallah bekliyorum bakalim sen hangi gün doğum yaptın inşallah iyisinizdir
 sen hangi gün doğum yaptın inşallah iyisinizdir 
 çok şükür iyiyiz benim ayak şişliğim dışında…
 çok şükür iyiyiz benim ayak şişliğim dışında… 

ataklar bile başladı. An an gün gün hep farklı şeyler yaşanıyor. Yorucu ama çok güzel. Üniversite ki oğlum ay sonu gelicek dayanamadı kardesini görmek istiyor
 ataklar bile başladı. An an gün gün hep farklı şeyler yaşanıyor. Yorucu ama çok güzel. Üniversite ki oğlum ay sonu gelicek dayanamadı kardesini görmek istiyor