2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İdrar kaçırma yok sadece sumuksu geliyo 2 gün kaldı doğuma kendiliğinden gelen su olayım yok su gibi hiç gelmedi

Çok sevindim canım gözün aydın

Ben 8 sene önce sezeryanla doğum yapmıştım canım. Bir hafta öncede normal doğum yaptım. Sezeryanda kesinlikle ağrı yada acı hissetmedim. Belden aşağı uyuşturmuslardi, karnım plastik gibiydi sanki. Böyle sağa sola cekistirdiklerini filan biliyorsun ama sanki o beden sana ait degilmis gibi, hiçbir şey hissetmiyorsun. Benim sonrasında da ağrım sızım pek olmadı, sadece ilk gün yataktan kalkerken zorlandım o kadar. Sezeryanda önemli olan ilk günler güzelce dinlenmek ve yeme içmeye dikkat etmek. Bunlar olursa hızlıca toparlanırsin Allah'ın izniyle.

Merhaba devletin verdiği d3 bizde huzursuzluk yaptı, oceanı 400UI mu kullanıyorsunuz kendim aldım doktora danışmadan da yanlış bişey yapmayım

Merhaba devletin verdiği d3 bizde huzursuzluk yaptı, oceanı 400UI mu kullanıyorsunuz kendim aldım doktora danışmadan da yanlış bişey yapmayım
Evet evet 400 olan, sonra doktor değiştirdim o da onayladı. Günde bir fıs üç damlaya denk geliyor zaten sabah 11 olmadan vermeye çalışın erken saatte

Gözünüz aydın canım maşallah kuzuma Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün...

Ayy sonunda hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin masalllah kuzu ya

Hiç korkma bende panik atak hastasıyım spinal oldum içerde bırak panikleyince hemen koldan az bı yatistirici sedasyon verdiler hiç bişe anlamıyorsun ozaman bebegide görüyorsun sadece biraz sarhoş gibi oluyorsun

Benimkide oceani kullaniyor doktor verdi 400 ama ben şimdi gazlı bebek oldu için bigaia ya döndüm probiyotik içinde d vitamini de olduğu için diğer d vitamini vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…