- 25 Temmuz 2013
- 13.200
- 53.799
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #33.981
Bizimki ilk defa dün 3 uyku yaptı. Şimdiye kadar hep 4tü.Kızlar selam, 7 aylık oldu ve sanki artık 4 uyku yapmak istemiyor gibi. Siz kaç uyku yapıyorsunuz?
Yanlış yazmışım ya 3 uyku yapmak istemiyor yazacaktımBizimki ilk defa dün 3 uyku yaptı. Şimdiye kadar hep 4tü.
Deneyebilirsin. Öğleden önce bir uyku, öğleden sonra bir uyku yaptırabilirsin. Yeterli geliyorsa öyle devam eder.Yanlış yazmışım ya 3 uyku yapmak istemiyor yazacaktım
Zaten genel olarak uyumak istemeyen bir bebek benimki, 2 uykuya mı düşmem gerekiyor acaba
Cano bizimki tam 6 bucuk. Hala 3 teyiz.Kızlar selam, 7 aylık oldu ve sanki artık 3 uyku yapmak istemiyor gibi. Siz kaç uyku yapıyorsunuz?
ben de saldim. Doktor da hic ustunde durmuyo. Uyku diyorum nolmus uykuya, ne zaman isterse uyur uyanir dedi. Ben de biraktim.Deneyebilirsin. Öğleden önce bir uyku, öğleden sonra bir uyku yaptırabilirsin. Yeterli geliyorsa öyle devam eder.
Ben düzenleyemiyorum bebemin uykusunu, o nasıl istiyorsa öyle yapıyor.Bir gün üç uyku deneyeyim dedim de 5 saat uyumadığı gibi sürekli ağlayıp mızmızlanıp dersimi verdi. O ne zaman uyumak istiyorsa o zaman uyutuyorum ama akşam 6da mutlaka uyandırıyorum uyuyorsa.
Bugün 1 kere uyudu mesela oda 2 saat sürdü sanırım 1-3 arasıydı. Şimdi huysuzlanıyor uyutsam bir dert uyutmasam bir dert o kadar saçma bir saat kiDeneyebilirsin. Öğleden önce bir uyku, öğleden sonra bir uyku yaptırabilirsin. Yeterli geliyorsa öyle devam eder.
Ben düzenleyemiyorum bebemin uykusunu, o nasıl istiyorsa öyle yapıyor.Bir gün üç uyku deneyeyim dedim de 5 saat uyumadığı gibi sürekli ağlayıp mızmızlanıp dersimi verdi. O ne zaman uyumak istiyorsa o zaman uyutuyorum ama akşam 6da mutlaka uyandırıyorum uyuyorsa.
Suan bizde de gergin bekleyis suruyor. Sadece iki kere uyudu, bi tanesi baya yarim saat falan surdu. Uyutmaya calistim istemedi. Suan oynuyo. Huysuzlanirsa sctk artik gece 12de falan yatarizBugün 1 kere uyudu mesela oda 2 saat sürdü sanırım 1-3 arasıydı. Şimdi huysuzlanıyor uyutsam bir dert uyutmasam bir dert o kadar saçma bir saat ki
2 uyku deneyeceğim yarından sonra bakalım değişen bir şey olur mu
Hofff dün gece 12de uyudu zaten 1 saat sonra çığlık çığlığa bir ağlama ile kalktı 20 dk falan onu sakinleştirmekle uğraştım. Bir eşim yok 3 gündür tekim o kadar yoruldum kiSuan bizde de gergin bekleyis suruyor. Sadece iki kere uyudu, bi tanesi baya yarim saat falan surdu. Uyutmaya calistim istemedi. Suan oynuyo. Huysuzlanirsa sctk artik gece 12de falan yatariz
Dewi’cim şimdi gördüm çok geçmiş olsunÇok çok geçmiş olsun
Benim oğlanda da biz yoğurtta benzer bir tepki yaşadık geçen hafta. 1 çay kaşığı yoğurttan 5 dakika sonra çocuk kıpkırmızı oldu ve tüm vücudu kabardı. Ben de doğduğundan beri hiç diyet yapmamıştım çok gazı vardı ama doktor olabilir beslendikten sonra gazını çıkartın mutlaka diyordu. Cildi için de size çekmiş cildi çok hassas diyordu. Şimdi 5 gündür bende inek sütü proteini içeren her şeyi çıkarttım hayatımdan ama gazı daha çok arttı sanki o kadar üzülüyorum ki
Tahin, yumurta, gluten gibi diğer alerjenleri vermeye o kadar çok korkuyorum ki sizin doktorunuz ekstra bir şey önerdi mi?
Dişi çıktı mı? Bizimki geçen hafta öyleydi. 2 gün önce alt dişi patlamış. Dün de yanındaki çıkmış. 2 dişi var artık.Hofff dün gece 12de uyudu zaten 1 saat sonra çığlık çığlığa bir ağlama ile kalktı 20 dk falan onu sakinleştirmekle uğraştım. Bir eşim yok 3 gündür tekim o kadar yoruldum ki
Dişi çıkmadı henüz ay keşke öyle bir şey olsa belki bi nebze yoluna girer bir şeylerDişi çıktı mı? Bizimki geçen hafta öyleydi. 2 gün önce alt dişi patlamış. Dün de yanındaki çıkmış. 2 dişi var artık.
6. Aydan sonra 2 uyku öneriliyor. Ama toplam gündüz uykusu 2 buçuk 3 saat olmalıymış. Seninki nasıl yapıyor kısa kısa mı uzun mu?
Teşekkür ederiz iyiyizDewi’cim şimdi gördüm çok geçmiş olsunUmarım bebiş de sen de iyisinizdir
Umarım daha da çoğalmaz. Ceviz testte falan mı çıktı yoksa sen mi yedirdinTeşekkür ederiz iyiyizbu arada cevize de alerjimiz çıktı bakalım havuç tarator 3 malzeme ile yapılıyor çocuğun 2 tanesine alerjisi çıktı
Ya burda öyle detaylı bir test yapmıyorlar. Yoğurtta reaksiyon verince sadece inek sütüne test yapıp doğrulamışlardı. Cevizi de ben azıcık elma püresine rendeledim cam rendede bir çay kaşığından daha az yedi yemedi kıpkırmızı oldu çocukUmarım daha da çoğalmaz. Ceviz testte falan mı çıktı yoksa sen mi yedirdin
Aynıymış bebelerimiz ben de sabah mutlaka yumurta veriyorum. Labneli, irmikli tarhanalı çeşitlendiriyorum. Öğleden sonra meyve veriyorum genelde yoğurtla bazen. Akşam da artık kıymalı bi şeyler yapıyorum bugün kıymalı tarhana yaptım.Doktorumuz haftada 4 gün az yağlı kuzu kıyma başlayın dedi demir eksikliğini önlemek için .Hanımlar bizim günlük sabah kahvaltımız ceyrek yumurta sarısı 1 kasık labne karıştırıp veriyorum bazen tahıllı cici bebe ufalıyorum 3 4 cay k.yiyo zorlaöğleden sonra corba 4 5 kaşık işte akşama doru cevizli meyveli yogurt karışım bunu löp löp yer yatmadan öncede biberonda az bişi hary baby iyi geceler maması.cogunluk emiyo.kahvaltı seceneklerini coğaltıcam henüz başlayamadım tam bu şekilde geçiriyoruz günleri haziran ilk haftası 7 aylık olcaz
maşallah öyle pek istahlı yemiyolar kendime yaparken menemen ekmek ıcı bandırıyorum yağda ymurta felan ağzına veriyorum. gecen bende kıyma verdim 2 kere cektiriyodum kolay yemesi içinAynıymış bebelerimiz ben de sabah mutlaka yumurta veriyorum. Labneli, irmikli tarhanalı çeşitlendiriyorum. Öğleden sonra meyve veriyorum genelde yoğurtla bazen. Akşam da artık kıymalı bi şeyler yapıyorum bugün kıymalı tarhana yaptım.Doktorumuz haftada 4 gün az yağlı kuzu kıyma başlayın dedi demir eksikliğini önlemek için .
2 aylıkken falan geçtik biz düz yatırmayaHanımlar konuyu değiştiriyorum, sözünüzü balla kesiyorum müsaadenizle bir sey soracağım
Bebeğinizin yatagini hâlâ eğimli mi kullanıyorsunuz. Ben önceleri yatak başını yükselmiştim ancak son bir haftadır düzleştirdim. Ama içim rahat değil sizin yataklar düz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?