2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Yanlış yazmışım ya 3 uyku yapmak istemiyor yazacaktım
Zaten genel olarak uyumak istemeyen bir bebek benimki, 2 uykuya mı düşmem gerekiyor acaba
Deneyebilirsin. Öğleden önce bir uyku, öğleden sonra bir uyku yaptırabilirsin. Yeterli geliyorsa öyle devam eder.
Ben düzenleyemiyorum bebemin uykusunu, o nasıl istiyorsa öyle yapıyor. Bir gün üç uyku deneyeyim dedim de 5 saat uyumadığı gibi sürekli ağlayıp mızmızlanıp dersimi verdi. O ne zaman uyumak istiyorsa o zaman uyutuyorum ama akşam 6da mutlaka uyandırıyorum uyuyorsa.

ben de saldim. Doktor da hic ustunde durmuyo. Uyku diyorum nolmus uykuya, ne zaman isterse uyur uyanir dedi. Ben de biraktim.

Bugün 1 kere uyudu mesela oda 2 saat sürdü sanırım 1-3 arasıydı. Şimdi huysuzlanıyor uyutsam bir dert uyutmasam bir dert o kadar saçma bir saat ki
2 uyku deneyeceğim yarından sonra bakalım değişen bir şey olur mu

Suan bizde de gergin bekleyis suruyor. Sadece iki kere uyudu, bi tanesi baya yarim saat falan surdu. Uyutmaya calistim istemedi. Suan oynuyo. Huysuzlanirsa sctk artik gece 12de falan yatariz

Suan bizde de gergin bekleyis suruyor. Sadece iki kere uyudu, bi tanesi baya yarim saat falan surdu. Uyutmaya calistim istemedi. Suan oynuyo. Huysuzlanirsa sctk artik gece 12de falan yatariz
Hofff dün gece 12de uyudu zaten 1 saat sonra çığlık çığlığa bir ağlama ile kalktı 20 dk falan onu sakinleştirmekle uğraştım. Bir eşim yok 3 gündür tekim o kadar yoruldum ki

Dewi’cim şimdi gördüm çok geçmiş olsun Umarım bebiş de sen de iyisinizdir

Hofff dün gece 12de uyudu zaten 1 saat sonra çığlık çığlığa bir ağlama ile kalktı 20 dk falan onu sakinleştirmekle uğraştım. Bir eşim yok 3 gündür tekim o kadar yoruldum ki
Dişi çıktı mı? Bizimki geçen hafta öyleydi. 2 gün önce alt dişi patlamış. Dün de yanındaki çıkmış. 2 dişi var artık.

6. Aydan sonra 2 uyku öneriliyor. Ama toplam gündüz uykusu 2 buçuk 3 saat olmalıymış. Seninki nasıl yapıyor kısa kısa mı uzun mu?

Dişi çıkmadı henüz ay keşke öyle bir şey olsa belki bi nebze yoluna girer bir şeyler
2 uyku denemeyi düşünüyorum bakalım uyku süresi hiç belli olmuyor ya bazen 10’dk uyuyup uyandığı oluyor

Hanımlar bizim günlük sabah kahvaltımız ceyrek yumurta sarısı 1 kasık labne karıştırıp veriyorum bazen tahıllı cici bebe ufalıyorum 3 4 cay k.yiyo zorla öğleden sonra corba 4 5 kaşık işte akşama doru cevizli meyveli yogurt karışım bunu löp löp yeryatmadan öncede biberonda az bişi hary baby iyi geceler maması.cogunluk emiyo.kahvaltı seceneklerini coğaltıcam henüz başlayamadım tam bu şekilde geçiriyoruz günleri haziran ilk haftası 7 aylık olcaz

Umarım daha da çoğalmaz. Ceviz testte falan mı çıktı yoksa sen mi yedirdin
Ya burda öyle detaylı bir test yapmıyorlar. Yoğurtta reaksiyon verince sadece inek sütüne test yapıp doğrulamışlardı. Cevizi de ben azıcık elma püresine rendeledim cam rendede bir çay kaşığından daha az yedi yemedi kıpkırmızı oldu çocuk bilmiyorum napıcam olmadı yazın Türkiye’ye gelince bir çocuk alerji uzmanına götüreyim diyorum.
Kızlar Ankara ya da İstanbul’da bildiğiniz iyi bir çocuk alerji uzmanı var mı bu arada?

Aynıymış bebelerimiz ben de sabah mutlaka yumurta veriyorum. Labneli, irmikli tarhanalı çeşitlendiriyorum. Öğleden sonra meyve veriyorum genelde yoğurtla bazen. Akşam da artık kıymalı bi şeyler yapıyorum bugün kıymalı tarhana yaptım.Doktorumuz haftada 4 gün az yağlı kuzu kıyma başlayın dedi demir eksikliğini önlemek için .

Hanımlar konuyu değiştiriyorum, sözünüzü balla kesiyorum müsaadenizle bir sey soracağım
Bebeğinizin yatagini hâlâ eğimli mi kullanıyorsunuz. Ben önceleri yatak başını yükselmiştim ancak son bir haftadır düzleştirdim. Ama içim rahat değil sizin yataklar düz mü?

maşallah öyle pek istahlı yemiyolar kendime yaparken menemen ekmek ıcı bandırıyorum yağda ymurta felan ağzına veriyorum. gecen bende kıyma verdim 2 kere cektiriyodum kolay yemesi için

2 aylıkken falan geçtik biz düz yatırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…